Rite van de Baarmoeder Limburg

Baarmoeder Healing + De Rite van de Baarmoeder.

Een Baarmoeder Healing waarin het healen van je baarmoeder centraal staat.
Door de energie van de inwijding, die zowel een healing als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: zacht, liefdevolle, wijs en vol kracht.

Naast healing van je baarmoeder, healen we ook jouw vrouwelijkheid en healen we alles wat hier mee te maken heeft. Alles wat je met je meedraagt hierover uit dit leven en uit vorige levens. Alles wat je meedraagt vanuit jouw vrouwenlijn, overgedragen van moeder op moeder. Hiermee healen we ook de baarmoeders van vele vrouwen.
Een collectieve healing dus.

Door middel van energetisch lichaamswerk, healing, visualisatie/meditatie kom je in verbinding met jezelf en in contact met jouw baarmoeder, de plek van kracht en creatie. Je ontvangt het ritueel van de Rite, een ceremonie met een initiatiemoment, een overdracht van energie vanuit de kosmische baarmoeder die jouw baarmoeder heelt en weer in haar kracht zet.

In het filmpje hiernaast zie je aan het eind hoe dit ritueel er uit ziet.

Dat is nog niet alles. Ik vind transformatie naast healing ook belangrijk en dus gaan we een stapje verder.
Het is een sessie met healing en transformatie.

Angst en pijn mag worden los gelaten
Kracht en creatie komen op deze dag naar boven om aandacht te vragen. Het vraagt om keuzes te maken. Keuzes die beter bij jou passen na deze rite.

Het is een individuele sessie en ik creëer de veiligheid voor eenieder die nodig is om deze transformatie te ondergaan.

Voorbereiding:
Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht.

Voor wie is deze Rite?
Deze workshop is voor alle vrouwen, voor vrouwen met en zonder kinderwens.
Ook vrouwen zonder baarmoeder kunnen deze Rite ontvangen.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Ik ben geregistreerd wombkeeper (www.theriteofthewomb.com)

Wil jij het contact met jouw baarmoeder, jouw bron herstellen?

De Rite van de Baarmoeder wordt gegeven middels een individuele sessie. Het is een sessie van 3 uur waarin je de Rite samen met een healing ontvangt. Een Rite op het moment dat het jou uitkomt. Speciaal gericht op jouw thema.

Daarnaast werken we met de elementen van de natuur om een transformatie te bewerkstelligen.

Stuur me een mail als je interesse hebt: edith@edithhelwegen.nl  of stuur een appje: 0624812668

 

Op zaterdag 17 februari zal ik een Rite van de Baarmoeder faciliteren in groepsverband. Om de veiligheid van de deelnemers te bewaken, is er plek voor maximaal 6 deelnemers.
Locatie: Westerbork – Drenthe
Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Op zaterdag 20 april zal ik een Rite van de Baarmoeder faciliteren in groepsverband. Om de veiligheid van de deelnemers te bewaken, is er plek voor maximaal 6 deelnemers.
Locatie: Friesland
Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Q&A 

Een rite van de baarmoeder volgen zonder baarmoeder. Ik kreeg van verschillende mensen de vraag om hier meer uitleg over te geven. hoe kan ik nu een rite ontvangen als ik geen baarmoeder meer heb?

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de wombkeeper naar jou.

Een rite is een inwijding, een energie-overdracht. De plek waar je baarmoeder heeft gezeten wordt geheeld. Het is een plek van kracht en creatie, ook al zit jouw baarmoeder er fysiek niet meer. Energetisch blijft deze plek, de plek van jouw baarmoeder en de energie van kracht en creatie zit hier (vaak verstopt)

Het verwijderen van je baarmoeder is een lichamelijk trauma dat je hebt ervaren. Heling van deze plek is juist daarom belangrijk.

Vrouwen zonder baarmoeder ervaren vaak na de Rite dat deze plek (weer) gevuld voelt.

Denk er niet te veel over na maar voel of jouw lichaam deze rite wil ontvangen.