Vers
Vegan
Puur natuur
Duurzaam

 

Ik ben super enthousiast over de huidverzorgende producten en supplementen van Ringana. Een Oostenrijks bedrijf met een filosofie die mij erg aanspreekt:

Ringana:

Wij gebruiken geen ingrediënten, maar werkzame stoffen!

 

Onze filosofie drukt een stempel op onze producten en ons handelen – zonder compromissen te sluiten.

Deze bestaat uit de drie RINGANA Values FRESH, EXCELLENT en TRENDSETTING. Wij weten hoe wij de meest krachtige essences van de plantenwereld kunnen gebruiken – met ons RINGANA-versheidsconcept, dat het gebruik van deze zeer gevoelige secundaire plantaardige stoffen mogelijk maakt.
Daarbij zien wij af van kunstmatige conserveringsmiddelen of genetisch gemanipuleerde basisproducten.

Wij werken niet alleen hulpbronnenbesparend en duurzaam, maar zijn vooral ook fair tegenover onze partners, van de inkoop van de grondstoffen tot de verkoop. Elke dag worden wij net iets beter beter en innovatiever!

Het resultaat:
Pure en werkzame verse cosmetica en supplementen, die met een goed geweten kunnen worden gebruikt.

Mijn missie
Ik wil een verschil maken in dit leven, in deze wereld.
Een wereld waarin mensen meer verbinding met zichzelf ervaren. Een wereld waarin mensen zichzelf kunnen zijn, gelukkig zijn en dat ze alles uit het leven halen wat er uit te halen valt.

Ik wil hen ondersteunen om uit het donker in het licht te stappen en te stralen. Ik wil ze begeleiden om hun missie uit te dragen.

Het leven hoeft namelijk niet moeilijk en zwaar te zijn.

Het is zo belangrijk dat er meer licht in deze wereld komt en ik wil een bijdrage zijn om zo veel mogelijk mensen op deze aarde te ’empoweren’ om hun licht te laten stralen.

Mijn visie
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Niet de zorgverzekering. Jouw lichaam heb je te leen in dit leven. Zie het als jouw tempel waar je goed voor zorgt.
Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam. Maak verbinding met jezelf om te ontdekken wat goed is voor jou en handel hier naar. Laat je niet beïnvloeden door je omgeving, door oordelen van anderen of de oordelen over jezelf.

Doe wat goed voelt voor jou en doe wat jij en jouw lichaam nodig hebben.

Missie 2
Daarnaast vind ik het als vrouw belangrijk om mijn eigen inkomen te verdienen.
Niet financieel afhankelijk te zijn van het inkomen van een partner, geen verantwoording te hoeven afleggen maar mijn gevoel te volgen.

Ik merk nog steeds dat vrouwen afhankelijk zijn van hun partner of verantwoording moeten afleggen over uitgaves die ze (vanuit hun gevoel) doen. Dat is niet erg als dit zo is en jij hier tevreden mee bent.

Als je hier verandering in wilt brengen, kan werken met de producten van Ringana een uitkomst zijn. Of eigenlijk: een inkomst(enstroom) ?

(Extra) Inkomen
Naast dat het je gezondheid en welzijn ondersteunt kan het je ook een (extra) inkomen bieden.

Het gebruiken van de verse, pure en natuurlijke producten van Ringana, het werken met het bedrijf Ringana, het werken met mensen, mensen begeleiden met hun gezondheid en welzijn, werken met en in  een team. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen?

Ik wil je heel graag meer vertellen over welke mogelijkheden Ringana biedt voor jou.

ACTIVITEITEN