Rite van de Baarmoeder Friesland

Je baarmoeder, of de plek waar die gezeten heeft, speelt een cruciale rol in jouw leven. De Baarmoeder staat voor kracht en creatie. Het creëert niet alleen levens, de creatie-energie kan alles creëren waar jij naar verlangt; je business, je leven, een lied, een ontwerp, een idee, een schilderij, een boek.

Deze creatie energie wordt vaak onderdrukt door alle emoties die zijn opgeslagen in die baarmoeder. Emoties uit jouw leven, uit vorige levens, uit de vrouwenlijn (van moeder op dochter) maar ook die je als hoog sensitief persoon oppikt van anderen. 

Hoe zou het zijn om al deze energie die in je baarmoeder is opgeslagen en die je niet nodig hebt, los te laten?
Dat kan door middel van een Rite van de Baarmoeder waarin ook een baarmoederhealing (wombhealing) plaatsvindt.

Tijdens de Rite van de Baarmoeder ontvang je ook een Baarmoederhealing.

 

Door de energie van de inwijding van de Rite, die zowel een healing als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: zacht, liefdevolle, wijs en vol kracht.

We healing tijdens deze sessie ook jouw vrouwelijkheid en alles wat hier mee te maken heeft.
Alles wat je met je meedraagt hierover uit dit leven en uit vorige levens. Alles wat je meedraagt vanuit jouw vrouwenlijn, overgedragen van moeder op moeder. Hiermee healen we ook de baarmoeders van vele vrouwen.
Een collectieve healing dus.

 

 

Door middel van energetisch lichaamswerk, healing, visualisatie/meditatie kom je in verbinding met jezelf en in contact met jouw baarmoeder, de plek van kracht en creatie. Je ontvangt het ritueel van de Rite, een ceremonie met een initiatiemoment, een overdracht van energie vanuit de kosmische baarmoeder die jouw baarmoeder heelt en weer in haar kracht zet.

In het filmpje hiernaast zie je aan het eind hoe dit ritueel er uit kan zien.

Dat is nog niet alles. Ik vind transformatie naast healing ook belangrijk en dus gaan we een stapje verder.
Het is een dag met healing en transformatie.

Angst en pijn mag worden los gelaten
Kracht en creatie komen op deze dag naar boven om aandacht te vragen. Het vraagt om keuzes te maken. Keuzes die beter bij jou passen na deze rite.

In groepsverband wordt de veiligheid gecreëerd voor eenieder die nodig is om deze transformatie te ondergaan.

Voorbereiding:
Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht.

Voor wie is deze Rite?
Deze workshop is voor alle vrouwen, voor vrouwen met en zonder kinderwens.
Ook vrouwen zonder baarmoeder kunnen deze Rite ontvangen.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Ik ben geregistreerd wombkeeper (www.theriteofthewomb.com)

Wil jij het contact met jouw baarmoeder, jouw bron herstellen?

Op zaterdag 20 april zal ik een Rite van de Baarmoeder faciliteren in groepsverband. Om de veiligheid van de deelnemers te bewaken, is er plek voor maximaal 6 deelnemers. Er zijn nog 5 plekken vrij.

Locatie: Lemmer – Friesland
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Prijs: €140,-

Heb je vragen over deze Rite?
Stuur me een mail edith@edithhelwegen.nl  of stuur een appje: 0624812668

 

Q&A 

Een rite van de baarmoeder volgen zonder baarmoeder. Ik kreeg van verschillende mensen de vraag om hier meer uitleg over te geven. hoe kan ik nu een rite ontvangen als ik geen baarmoeder meer heb?

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de wombkeeper naar jou.

Een rite is een inwijding, een energie-overdracht. De plek waar je baarmoeder heeft gezeten wordt geheeld. Het is een plek van kracht en creatie, ook al zit jouw baarmoeder er fysiek niet meer. Energetisch blijft deze plek, de plek van jouw baarmoeder en de energie van kracht en creatie zit hier (vaak verstopt)

Het verwijderen van je baarmoeder is een lichamelijk trauma dat je hebt ervaren. Heling van deze plek is juist daarom belangrijk.

Vrouwen zonder baarmoeder ervaren vaak na de Rite dat deze plek (weer) gevuld voelt.

Denk er niet te veel over na maar voel of jouw lichaam deze rite wil ontvangen.

Er zijn geen mannen aanwezig bij de Rite van de Baarmoeder
Ik kies hier bewust voor.
Er nemen vaak vrouwen met trauma’s, seksueel misbruik, symptomen van misbruik deel en ik wil ze een veilige plek bieden zonder mannelijke energie zodat ze hun vrouwelijke energie ook helemaal kunnen omarmen en laten stromen.

Deze energie is vaak afgesloten en werd als niet veilig ervaren. Door deze eerst te laten stromen zonder aanwezigheid van mannen en mannelijke energie geeft dit een positieve boost om deze energie vaker in te zetten en uiteindelijk deze energie te zijn!