Referenties

“Edith,
je hebt me leren inzien dat ik de lat niet te hoog moet leggen, dat ik minder “moet” van mezelf en me hierover niet schuldig hoef te voelen.Trots zijn op kleine stapjes en kijken wat goed is voor mij, doen wat me energie oplevert , zodat ik ook beter kan fuctioneren in de thuissituatie. Meer leven in het hier en nu en niet te ver vooruitlopen op de feiten. De succeservaringen koesteren en zwaarder laten wegen dan datgene wat nog niet ( zo) goed gaat.
Nogmaals dankjewel voor je betrokkenheid, je luisterend oor, je adviezen, maar vooral voor je positivisme!”

 

“Ik dacht, het is het zoveelste uit een dozijn, maar het sprak me erg aan, de tips helder en bruikbaar!…Ik vond het super fijn dat je zo goed dingen aanvoelde en ik me dus niet in alle bochten moest wringen om situaties duidelijk te krijgen! Heel erg bedankt voor al je inzet en moeite die je voor me nam. Voor alle tips en adviezen en inzichten, ben er blij mee.”

 

“Tijdens het traject gaf je mij echt het gevoel van rust, een luisterend oor waar ik ooo zo veel behoefte aan had. De antwoorden en reacties van jou gaven mij gedurende het traject een ander beeld, manier van denken en omgaan met stressvolle situaties. Jouw rust gaf mij weer rust……”

 

Door de rust en openheid van Edith  hebben we in een relatief kort gesprek veel besproken. We hebben even met afstand naar mij en mijn bedrijf gekeken, en zijn daarbij snel tot de kern gekomen. Vol vertrouwen, zelf-inzicht en met concrete acties ga ik er weer tegenaan. Bedankt!

 

Bij Edith vond ik de reflectie waar ik naar zocht. Haar natuurlijke benadering, professionaliteit en openheid, leidde tot verheldering van een aantal vragen waar ik als startend coach mee te kampen had. Ze weet precies de punten te belichten die voor mezelf vooralsnog onuitgesproken waren gebleven en voelde haarscherp aan hoe ze me kon volgen en motiveren in mijn persoonlijke ontwikkeling als coach.

 

Ik vond het een prettige sparringsessie, waarin we snel echt in contact waren. Je hebt me het inzicht gegeven hoe ik mijn toekomstige klanten op een andere manier kan benaderen. Veel dank daarvoor.
Rooz Steenks, Resight, Praktijk voor rouw, emotionele problemen bij kanker en levensvragen.

 

De sparringsessie met Edith kwam voor mij op het juiste moment. Edith hield me een fijne spiegel voor die net dat stukje onzekerheid over mijn vraag wegnam. Gewoon beginnen en op een manier die bij je past! was het advies en dat voelde voor mij precies zo. Bedankt!

 

“Het was een heel prettig gesprek, waarin Edith heel goede vragen wist te stellen, afgewisseld met tips om mij te helpen bij het focussen op mijn doel én doelgroep!”