Over Edith Helwegen

 

 

 

Hoog sensitief
Als introvert en hoog sensitief persoon waren de stages in mijn opleiding als verpleegkundige, vooral die in de psychiatrie, een hele uitdaging. Op dat moment wist ik nog niet dat ik hoog sensitief was. Daar kwam ik veel later pas achter. Hoog sensitiviteit zie ik als kracht en ik kan het nu ook als kracht inzetten.

Ik zorgde voor iedereen om me heen behalve voor mezelf. Ik liet iedereen over mijn grens komen en als ik er genoeg van had dan barstte de bom. Het hieruit voortvloeiende gevolg was dat ik dan ongelooflijk overprikkeld was en daardoor heel kwaad kon zijn.

Het ondernemerschap

In 2009 richtte ik mijn eigen bedrijf Serenity Coaching op. In 2018 veranderde ik de bedrijfsnaam in Edith Helwegen. De eerste jaren heb ik particulieren en medewerkers binnen bedrijven en organisaties begeleid om hen te leren omgaan met stress en/of heb ik hen naar nieuw werk of ondernemerschap begeleid.

Naast coaching begon ik het geven van lichaamsgerichte healingen steeds leuker te vinden. Tot een moment waar ik merkte dat mijn lichaam en ik zo blij werden van het geven van healingen dat ik bij mezelf dacht: Practice what you preach!

Als je ergens zo blij van wordt en het enorm veel energie geeft, is dat wat je moet doen. Nu combineer ik healing met coaching. Werken op energetisch niveau is zo krachtig.  Zonder te praten, zonder hard te werken, zonder dat je in je hoofd zit, wordt het werk gedaan. Worden blokkades geheeld en laat het lichaam los wat jou niet meer dient.

Capaciteiten
Een aantal jaren geleden ontdekte ik mijn sensitieve capaciteiten, paranormale gaves. Zoals ik het noem: ik ben heel gewaar van alles. Ik communiceer met overledenen en met entiteiten. Tijdens de healingsessies communiceer ik met het lichaam. Het lichaam heeft een schat van informatie voor jou en het lichaam vind het heerlijk om het te delen. Het brengt jou meer in verbinding met jou lichaam waardoor je er nog beter naar kunt luisteren en kunt creëren. Welke bijdrage kan jouw lichaam voor jou zijn in het proces om meer bewustzijn te creëren?

Access Consciousness
Het doel van Access Consciousness is dat we meer bewustzijn creëren in de wereld. Bewustzijn om te zijn wie je wilt zijn, wie je werkelijk bent. Ik ben zo blij dat Access Consciousness en alle tools in mijn leven zijn gekomen. Het geeft me zoveel meer vrijheid, lichtheid en meer gemak. Ik heb leren ontvangen en ben in verbinding met mezelf. Het is zo’n groot cadeau elke dag om met de tools en de bodyprocessen te mogen werken.

 

All of life comes to me with ease joy & glory ™️

Voor wie?
Iedereen die verandering en meer bewustzijn wil is van harte welkom. Vragen waar je mee worstelt kunnen zijn:

 • Loop je vast in je leven en/of het ondernemerschap?
 • Ervaar je dat onbewuste blokkades/overtuigingen jou remmen in je persoonlijke ontwikkeling?
 • Wil je de dingen meer vanuit moeiteloosheid doen, zodat ze meer vanzelf gaan?
 • Wil je leren omgaan met al je gevoelens om je niet meer overweldigd te voelen?
 • Wil je leren omgaan met je hoog sensitiviteit?
 • Loop jij vast in het ondernemerschap en weet je niet meer welke koers je moet varen?
 • Ervaar jij dat dingen niet zo lopen in je onderneming, zoals jij graag zou willen?
 • Wil je graag stoppen met ‘hard’ werken?
 • Wil je meer klanten?
 • Verlang jij naar meer dan voldoende inkomsten?
 • Wil jij meer vanuit jouw vrouwelijke energie leven en werken?

Ik ben degene die jou helpt om weer in verbinding te komen met jezelf, jouw lichaam, jouw intuïtie, met jouw gevoel. Je bent jezelf. Jouw pure jij. Je gaat meer vertrouwen op jezelf en op jouw capaciteiten. Waardoor je je eigen koers kunt varen. Je hebt helder wie je bent als persoon en weet wat je hier te doen hebt op aarde. Tijdens mijn trajecten help ik je dit pad concreet te maken.

Ik haal dan ook het beste uit jou om te komen waar je wilt zijn. Ik help jou af te stemmen op een moeiteloos leven en moeiteloos te ondernemen.

Tijdens een traject heb ik diverse rollen: ik ben jouw coach, healer, mentor, sparringspartner, een steun in de rug, iemand die jou een liefdevolle schop onder je kont geeft als je dit nodig hebt.

Wil je meer weten of wil je weten of ik degene ben die een bijdrage kan zijn voor jou en jouw onderneming? 
Vraag een gratis kennismaking-gesprek aan.