Mijn missie
Ik wil een verschil maken in dit leven, in deze wereld. Ik wil dat mensen meer verbinding met zichzelf ervaren. Ik wil dat mensen zichzelf kunnen zijn. Ik wil dat mensen gelukkig zijn en dat ze alles uit het leven halen wat er uit te halen valt. Ik wil ze helpen om uit het donker in het licht te stappen en te stralen. Niemand hoeft in het donker te leven.
Ik wil hen helpen om hun visie uit te dragen. Het is zo belangrijk dat er meer licht in deze wereld komt en ik wil zo veel mogelijk mensen op deze aarde helpen dit licht uit te stralen.

 

Mijn visie
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Niet de zorgverzekering. Jouw lichaam heb je te leen in dit leven. Zie het als jouw tempel waar je goed voor zorgt.
Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam. Maak verbinding met jezelf om te ontdekken wat goed is voor jou en handel hier naar. Laat je niet beïnvloeden door je omgeving, door oordelen van anderen of de oordelen over jezelf. Doe wat goed voelt voor jou en doe wat jij en jouw lichaam nodig hebben.

 

(Extra) Inkomen
Naast dat het je gezondheid en welzijn ondersteunt kan het je ook een (extra) inkomen bieden. Werken met mensen, mensen begeleiden met hun gezondheid en welzijn.

Ik vind het als vrouw belangrijk om mijn eigen inkomen te verdienen. Niet financieel afhankelijk te zijn van het inkomen van een partner, geen verantwoording te hoeven afleggen maar mijn gevoel te volgen. Ik merk nog steeds dat vrouwen afhankelijk zijn van hun partner of verantwoording moeten afleggen over uitgaves die ze (vanuit hun gevoel) doen. Dat is niet erg als dit zo is en jij hier tevreden mee bent. Als je hier verandering in wilt brengen, kan werken met de producten van Ringana een uitkomst zijn. Of eigenlijk: een inkomst(enstroom) ?

Ik wil je heel graag meer vertellen over welke mogelijkheden er zijn voor jou.

 

BLOGS

Waarom VERS?

Waarom VERS?

Waarom VERS?? Ringana is trots op de houdbaarheidsdatum van hun producten! Je vraagt je vast af waarom RINGANA-producten een houdbaarheidsdatum...

read more