Access Bars Sessie

Al die gesprekken die je in je hoofd voert, halen je uit het hier en nu en leiden je af van het leven en de richting waar je heen wilt. 

De wonderlijk mooie techniek genaamd “Access Bars®” zal deze mindchatter in je hoofd laten verdwijnen.

Deze Access BARS-sessie kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle healing en genezing. En open je ook de deuren naar meer liefde voor jezelf.

 

Het minimale resultaat van een Access BARS-sessie is een heerlijke ontspannende massage.
Het maximale resultaat is een verandering van je leven.

De BARS zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emotie en houdingen opgeslagen hebt, die je in elke leven dat je ooit gehad hebt belangrijk achtte.

Wanneer je je BARS laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Zie de BARS als de harde schijf van je computer die je opschoond. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen.

Het nalopen van deze 32 punten (BARS) verwijdert ervaringen  zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven.

Kortom, deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

De BARS gaat over:
het lichaam leren om te ontvangen

UIT ONDERZOEK BLIJKT dat na 1 Bars® behandeling de ernst van angstklachten al verminderd met 84,7% en de ernst van depressiesymptomen verminderd met 82,7%.

Je bent gewend om veel te geven en je bent het niet gewend om je open te stellen om te ontvangen. Een Access BARS sessie is een eerste stap om te leren om te ontvangen. Je stelt je lichaam open om te ontvangen. Oordelen en overtuigingen dat jij niet mag of kunt ontvangen, dat je niet goed genoeg bent, dat je niet waardevol bent, worden verwijderd en de eerste stap naar zelfliefde is gezet!

Hoe meer jij van jezelf kunt houden, hoe meer jij kunt ontvangen, hoe meer jij het leven kunt creëren waar jij naar verlangt. Jouw realiteit bepaalt het leven dat je leidt en met deze Access BARS-sessie zal jouw realiteit en dus jouw leven veranderen.

Je creeert jouw leven met de overtuigingen en standpunten die je hebt.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de hersengolven vertragen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt. Je wordt werkelijk meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op je huidige leven en de toekomst. De realiteit van je huidige leven bepaalt de toekomst.

Wetenschap laat ook zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, emoties en gevoelens, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je BARS laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijk bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

Sta jij open voor verandering in jouw leven?

Stuur me een email voor een Access Bars®️ sessie te boeken: info@edithhelwegen.nl of bel: 06-24812668

Prijs:  €97,- incl BTW

Strippenkaart

 

Wil je meer Access Bars?
Meer verandering?
Meer ontvangen?
Meer ontspanning?

Dan is een strippenkaart met 3 Access Bars sessies ook een mogelijkheid.

Je betaalt geen € 291, maar slechts € 275,- incl BTW *

*voor bedrijven hanteer ik een ander tarief. Vraag naar de mogelijkheden: info@edithhelwegen.nl