DõTerra betekent: Geschenk van de aarde

Wat zijn essentiële oliën?
Natuurlijke aromatische onderdelen gevonden in planten – 50 tot 70 keer krachtiger dan kruiden
Een natuurlijke manier om voor je gezondheid te zorgen

100% natuurlijk
– CPTG keurmerk; dit betekent dat de oliën door een derde, onafhankelijk partij getest worden op de puurheid. OP deze manier weet je zeker dat de olie vrij is van pesticiden, toegevoegde vullers, synthetische ingrediënten of schadelijke toevoegingen die de effectiviteit van de essentiële oliën beïnvloeden en verminderen.
– Geen schadelijke toevoegingen
– Hoogste kwaliteit
– Vrij van pesticide

De missie van dōTERRA
Het is de toewijding van dōTERRA om de levensverhogende voordelen van etherische oliën met een therapeutische kwaliteit te delen met de wereld. Zij doet dit door:

❇️ Het onderzoeken en ontwikkelen van etherische oliën die voldoen aan ‘s-werelds hoogste kwaliteit via een netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, gezondheidswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

❇️ Het produceren van etherische oliën die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.

❇️ Het distribueren van de producten via onafhankelijke productconsultent die, werkend vanuit huis of praktijk, dōTERRA wellnessproducten introduceren, trainen en lokaal verkopen door persoonlijk contact, alsmede via wereldwijde, gepersonaliseerde websites.

❇️ Het bieden van onderwijskansen voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe etherische oliën met een therapeutische-graden kunnen worden gebruikt als zelfzorg wellness alternatief.

❇️ Het samenbrengen van professionals in de traditionele en alternatieve geneeskunde om verdere studie en toepassing van de therapeutische kwaliteit van de etherische oliën in de moderne gezondheidszorg aan te moedigen.

Mijn missie

Hoe gaaf is het om mensen te helpen met hun gezondheid en hun welzijn?
Ik vind dit geweldig om te doen!
Ik doe dit door middel van healing en coaching
En sinds kort maak ik tijdens de healingsessies gebruik van de essentiële oliën van Doterra. Ter ondersteuning van het proces van de sessie en dus ook ter ondersteuning van hun ontwikkelingsproces.

Waarom de essentiële olie van Doterra
Er zijn veel soorten oliën. Etherische oliën zijn niet hetzelfde als essentiële oliën. Ik vind het belangrijk dat de olie puur is, dat deze veilig is en niet verslavend is. De keuze om te werken met de essentiële olie van Doterra heb ik intuïtief gemaakt en ik heb er geen spijt van.
Doterra is een fijn bedrijf dat zorgdraagt voor de medewerkers die de bloemetjes, blaadjes en vruchten plukken. Het ondersteunt haar eigen maatschappelijke project. Het is financieel vrij en heeft geen schulden en het zorgt voor de ontwikkeling van de mensen die werken met hun oliën.

Mijn missie
Ik wil een verschil maken in dit leven, in deze wereld. Niet alleen kunnen essentiële oliën worden ingezet ter ondersteuning van lichamelijke klachten. Essentiële oliën kunnen ook worden ingezet om onze emotionele kant te ondersteunen. En dat vind ik super gaaf!
Daarom gebruik ik de oliën tijdens een healingsessie. Ik gebruik ze op intuïtie. Ik stel de vraag welke olie ik mag gebruiken en ‘krijg door’ welke olie ik voor mijn klant mag gebruiken en als we na de healing samen kijken waar de olie voor staat, is het altijd zo raak dat ik er zelf verbaast over ben.

Lees verder

In dit gratis webinar vertel ik je hoe je essentiële olie dagelijks kunt gebruiken om je gezondheid en je welzijn te bevorderen.

AromaTouch® Behandeling

 

De AromaTouch® Behandeling is een eenvoudige maar krachtige manier om jou een essentiële olie-ervaring te bieden. Het is een zachte aanraking (geen massage) op rug, hoofd en voeten, met de volgende effecten:
1. zorgt voor diepe ontspanning
2. versterkt het immuunsysteem
3. vermindert ontstekingsreacties
4. ondersteunt homeostase

Sleutelhanger Doterra

Op reis gaan met de sleutelhanger van Doterra gevuld met flesjes olie. Het kan door de douane zodat je de olie mee kan nemen op vakantie. Het zijn flesjes gevuld met: lavendel, peppermint, on guard, oregano, citroen, melaleuca, zengest, wild orange.

Fijn tegen insectenbeten, darmen die van slag zijn, hoofdpijn, beter slapen, versterken, een kater, ontspanning, versterken van het inmuunsysteem, eczeem.

De sleutelhanger is verkrijgbaar in zwart of paars.

De prijs voor deze sleutelhanger is € 19,95  excl verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland is €3,35

Klik op de afbeelding om de sleutelhanger te bestellen.


Wil jij ook een wellness advocate worden? 

Vind jij gezondheid en natuurlijke producten belangrijk?
Heb je interesse om met de essentiële olie en producten van Doterra te werken?
Wil je vanuit huis werken?
Wil je een (extra) inkomstenstroom creëren?
Wil je een pensioen opbouwen?

Laat het me weten en ik vertel je alles om met deze geweldige producten te werken en je geld ermee te verdienen.
Stuur me een mail als je interesse hebt: edith@edithhelwegen.nl

Wil je 25% korting op de aankoop van de oliën van Doterra?

Shop in mijn Doterra-webshop

(zonder 25% korting)