Ik heb een aantal vragen gekregen van mensen die vroegen of ze wel leiding kunnen volgen omdat ze geen gesprekken kunnen voeren met het Universum. Ze ‘horen’ geen antwoorden.

Natuurlijk kan dat!

Ook jij kunt boodschappen ontvangen van je innerlijke gids

Jij bent uniek en niet iedereen ‘hoort’ een antwoord. Ik schrijf er vaak over dat ik gesprekken voer en dat ik de antwoorden of zinnen hoor. Ik hoor niet alleen. Ik voel en weet. De antwoorden komen vaak gewoon uit mijn pen rollen tijdens het schrijven.

Het is geen horen zien en zwijgen maar
horen, zien, voelen en weten ?

oftewel:
helderhorend
helderziend
heldervoelend
helderwetend zoals het wordt genoemd.

Bij iedereen springt er een uit. En dus kun jij op jouw manier ook boodschappen ontvangen. Het is niet moeilijk. Iedereen kan het.

Sta jij er voor open?
Ben jij bereidt om de antwoorden op te pikken? Op welke manier dan ook

In het online programma ‘Werken met je spirit-team’ ga je jouw vorm ontdekken of als je dit al weet, verder ontwikkelen. Ik daag je uit, de antwoorden te ervaren en de daarop volgende actie te doen. De actie die dit antwoord met zich mee brengt. Niet de acties die je vanuit je hoofd ‘moet’ doen van jezelf maar de geïnspireerde actie. Vanuit je hart. Die weinig energie kosten. Vanzelf gaan en het meeste resultaat opleveren. Moeiteloos. Heel gaaf is dit als je dit mag ervaren. Het laat je niet alleen luisteren naar je hart, je gevoel of je intuïtie maar ook naar je lichaam. Want het lichaam geeft ook signalen af waar je naar mag luisteren.

Wil je dit ook ervaren?

Neem dan deel aan het online programma ‘Werken met je spirit-team’ Je kunt instappen en meteen de 1e module ontvangen en hiermee aan de slag gaan.

[maxbutton id=”81″ ]