stop!! roept het Universum mij toe als ik me even losmaak van het brainstormen over mijn Lightworkers Academy, de online omgeving die ik nieuw leven wil inblazen. Mijn focus heeft de afgelopen maanden gelegen bij coaching en de gratis FB-groep.

Het Universum roept dus ‘stop’ en ik ben verbaasd. Waarom moet ik stoppen? Ik was net zo lekker bezig, dacht ik.

Het Universum zegt: Je bent aan het denken, niet aan het voelen.

Ik: oh ja, dat klopt.

Ongemerkt was ik aan het brainstormen vanuit mijn hoofd. Het woord ‘brainstormen’ zegt het natuurlijk al. Ik zet mijn brein, mijn hoofd aan het werk.

Pas op de plaats. Contact maken met mijn Bron en ik voel meteen de energie stromen, ik voel de rust en het plezier. Dat was er net niet. Ik word helemaal blij en zet de muziek een tikje harder. Mijn flesje water bij de hand want het is tropisch buiten. Gelukkig waait er een windje dat zorgt voor een beetje verkoeling. Het papier van mijn flip-over waarop ik mijn brainstorm in een mindmap zet, wappert.

Terug naar mijn Bron. Focus is vandaag ver te zoeken. Dat is ok. Ik kan er op vertrouwen dat wat ik graag wil doen vandaag, er gaat komen.

Vanochtend vroeg ik mezelf ‘waar heb je zin in vandaag?’ Het is woensdag en woensdag is mijn creatiedag. Een dag waarin ik ’s ochtends naar de yoga ga en daarna mag creëren. Ik wil input voor mijn online omgeving.

Het universum vraagt: wat wil je met deze online omgeving? Wat is je doel?
ik: ik wil mensen laagdrempelig kennis laten maken met mij. Waarde bieden aan een grote groep mensen. Mijn waarde bied ik door te schrijven, te creëren, me te laten inspireren en al mijn kennis en ervaring doorgeven in deze academy.

Ik ben een doorgeefluik. Ik ben ‘verslaafd’ aan persoonlijke ontwikkeling en alles wat ik lees, zie en hoor en leer van anderen wil ik doorgeven zodat anderen gelukkig kunnen zijn, kunnen doen waarvoor ze hier op aarde zijn gekomen en in het licht gaan staan omdat te doen.

In deze Academy kan ik honderden-duizenden mensen helpen want dat is mijn missie. Met individuele coachingstrajecten kan ik niet zoveel mensen helpen. Deze Academy zal naast de coachingstrajecten bestaan. Mensen kunnen in deze Academy doorgroeien en meegroeien.

Masterclasses via mp3, healings, Q&A’s, livestreams en inspiratie zijn de woorden die me blij maken: schrijven, coachen, healen en spreken zijn mijn passie. In deze Academy kan ik deze passie kwijt.

Een live-bijeenkomst in oktober/november dit jaar gaat er ook komen want ik merk steeds hoe belangrijk het is dat mensen zich onderling in het echt leren kennen. Dat is zó leuk. Daar verheug ik me nu al op. Iedereen (weer) even knuffelen, bijkletsen en vooral waarde delen aan mijn lichtwerkers.
Inmiddels staat er een big smile op mijn gezicht en wil ik dat ik morgen kan beginnen. Wat is dit gaaf!

Voor wie is deze Lightworkers Academy
De lichtwerkers die deelnemen aan de Academy willen zich ook ontwikkelen, zoeken interactie, willen hun netwerk vergroten, willen hun dingen, vragen, dipjes en successen delen en mijn Academy is hiervoor de juiste en veilige plek. Ze willen ook meedenken met de ander, ze willen de andere deelnemers ook helpen en daarom is er elke dag opnieuw iets te beleven in de besloten FB-groep. Geen getrek meer aan de groep maar een groep met een fijne energie. Waar alles moeiteloos ontstaat. Waar deelnemers zichzelf durven te laten zien. Die zichzelf en de anderen respecteren, die vragen durven stellen, zich kwetsbaar op willen stellen om te groeien.
Ik wil ook deelnemers aan het woord laten en een podium geven.

Wat ben ik blij dat ik door het Universum ben terug gefloten. Het is zo’n steun om mijn spirit-team om me heen te hebben die me dingen toefluistert en me behoed voor activiteiten, diensten en dingen die ik vanuit mijn hoofd heb bedacht en die niet moeiteloos lopen.

Wat mag er nog meer ontstaan?

Mijn script gaat verder:
Mensen zijn enorm enthousiast over deze Academy en willen heel graag lid blijven omdat ze zich er thuis voelen. Ze hebben de FB-groep als favoriet ingesteld omdat ze niets willen missen.
De online omgeving wordt veel gebruikt want alle kennis wat er in staat is enorm waardevol. Er zit een zoekfunctie in waardoor ze alles snel hebben gevonden.
Ik heb voor deze online omgeving en voor de FB-groep hulp van een VA en een coach. Ik hoef het immers niet alleen te doen. Mijn Imperium groeit op deze manier tot het Imperium waar ik van droom.
Ik hou van mijn klanten en de groep blijf groeien. Ik straal steeds meer liefde uit over de wereld en bereik steeds meer mensen met mijn boodschappen en energie.

Natuurlijk kunnen de deelnemers van de Academy mijn boek met korting kopen. Het boek is er in verschillende talen: nederlands, engels en spaans. (geen idee waarom ook in het spaans, maar dit schrijf ik spontaan)

Wat is het eerste waar ik mee aan de slag wil?
We starten allereerst 12 juni met het online programma ‘Werken met je spirit-team’ Daar ligt mijn focus. Er ontstaan steeds meer ideeën om in dit programma te stoppen en het is mega waardevol als je wilt leren om je intuïtie te ontwikkelen, jezelf durven over te geven aan je leiding en moeiteloosheid toe wilt laten in je leven. Daarnaast versterkt het je bewustzijn en je spirituele ontwikkeling.

Aarzel niet om deel te nemen, als je ook wilt worden terug gefloten als je op de verkeerde weg bent zodat je weer vanuit je gevoel verder kunt gaan.

Meer informatie over dit online programma ‘Werken met je spirit-team’

Wat ik graag wilde doen vandaag was: een blog schrijven, voelen over mijn Lightworkers Academy en wat hier mag ontstaan en een script schrijven over deze Academy en dat heb ik hiermee bereikt. Wat ik voelde heb ik hier op papier gezet en het script heb ik hier ook beschreven. Dat is efficiënt en moeiteloos werken!

Ik heb hier beschreven wat ik graag wil en hoe ik wil dat mijn Lightworkers Academy er uit gaat zien. Vanaf nu ga ik de scripts schrijven alsof het al zo is. Dat brengt de realiteit nog dichter bij dan wanneer je schrijft over wat je wilt. Alles wat ik nog wil in- en aanvullen wordt hier dan automatisch in mee genomen.

Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mail: edith@edithhelwegen.nl