Moeder Aarde heeft een boodschap voor mij. Ik was gisteravond te moe om hem te ontvangen en op te schrijven. Ik voel de kracht van deze boodschap voor ik hem heb ontvangen. Ik voel de liefde van Moeder Aarde. Ze wil voor me zorgen, ze wil er voor me zijn. Ik laat het toe. Ik vind het heerlijk. Ze geeft me liefde, ze geeft me wijsheid, advies en ze steunt me. Ze houdt van me en ze zorgt elk keerweer dat ik goed geaard ben om mijn soulmate clienten te helpen die moeite hebben met aarden en met het leven op aarde. Ze verblijven het liefst in een bubbel waar ze zich veilig en beschermd voelen maar dat is een schijnveiligheid. Want door deze bubbel zijn ze op zichzelf aangewezen, vinden ze het moeilijk om hulp toe gelaten, hebben ze moeite met ontvangen en zijn ze heel hard voor zichzelf.

Lieve Moeder Aarde, wat wil je me meegeven vandaag?

Lieve lieve kind
Je mag nog meer stoppen met worstelen
je bent zo op de goede weg
focus je op jezelf
op datgene jij graag doet
Geef Eric de ruimte om te leren
je hoeft niet overal bovenop te zitten
maak het jezelf gemakkelijk
maak het jezelf fijn, warm, liefdevol
verbonden en toch op afstand
Ik houd de koorden vast
zodat jij altijd geaard bent
Stevig staat en vol trots kunt zeggen:
I am Being Edith Helwegen

Elke dag opnieuw laat ik jou aarden
geef ik jou energie
geef ik jou liefde
geef ik jou alles waar jij o vraagt
Vraag nog meer
Je bent te bescheiden
Uplevel jouw levensstijl
Uplevel jezelf
Uplevel je business
Je bent het waard
en het helpt jou om met nog meer focus en rust jouw missie te vertellen

Schreeuw het van de dagen hoe jij menen kunt helpen. Dat ze bij jou moeten zijn als ze meer willen leven vanuit hun hart, zelfliefde willen ervaren, uit hun hoofd willen en meer willen luistern en vertrouwen op hun innerlijke stem.
Zelfliefde is de hoofdmoot. Richt je hier meer op. Omschrijf wat jou helpt om meer zelfliefde toe te laten elke dag.
Want dat doe je. Jouw liefde voor jezelf wordt groter en groter. Je hebt jouw hart open gezet en anderen voelen en ervaren dit. Je hebt je hart open gesteld voor een ieder die bij je wilt zijn. Je hebt dit gedaan en je houdt het open. Eerder sloot je dit van schrik. Nu vertrouw je zoveel meer op jezelf. Je vertrouwt zoveel meer op jouw eigen gevoel, op jouw zesde zintuig.

En ja, je wordt enorm getesten elke keer sla jij je hier krachtig doorheen omdat je kiest voor je innerlijke stem die jou leidt. Ik ben zo trots op je en ik zie e groeien. Weet dat het allemaal nog beter wordt.
Weet dat jouw potentie nog groter is dan je nu denkt.
Weet dat jij gaat bereiken wat jij wilt.

Ik heb nog meer boodschappen voor jou en voor alle mensen op aarde. Geef mijn boodschappen door: Ben you & changing the world. Het is groots en jij kunt dit!

Lieve groet,
Moeder Aarde

Kan ik jou helpen in mijn missie

Om jou meer liefde voor jezelf te laten ervaren?
zodat je je hart voor meer dingen kunt openstellen
Om minder hard naar jezelf te zijn?
zodat je met mildheid en compassie naar jezelf kunt kijken
Om meer te kunnen ontvangen?
zodat jij de flow en de vrijheid creëert waar jij naar verlangt
Om jezelf meer te gunnen?
zodat jouw leven nog beter wordt dan het nu al is

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan: edith@edithhelwegen.nl
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.