Heb jij dat ook dat je ’s ochtends wakker wordt en niet kunt wachten om op te staan en aan het werk te gaan?

Ik heb dat vaak. Dan word ik wakker, maak contact met mijn Bron en vraag: wat gaan we creëren vandaag?Alleen het contact maken met mijn Bron zorgt er al voor dat de energie door mijn lichaam giert. Dan wil ik het liefst meteen uit bed springen, achter mijn laptop kruipen en creëren, schrijven of datgene ik mag doen. De ene dag is dat creëren en de andere dag is dat een dag gevuld met coachsessies.

 

Afstemmen is voor mij een grote must

Toch maar eerst even douchen en ontbijten 🙂
Ik start mijn dag met schrijven. Schrijven over wie ik ben en wie ik vandaag wil zijn
Schrijven over wat ik wil creëren vandaag
Schrijven over wat er vandaag mag ontstaan
Schrijver over hoe ik wil dat mijn dag verloopt want ik ben de creator van mijn leven en ik bepaal.
Schrijven over wat hiervoor nodig is, welke actie(s) ik hiervoor kan en mag doen.

Dan moet ik mijn focus aanroepen anders doe ik dit afstemmen maar half, want het liefst wil ik creëren. Wanneer ik het afstemmen maar half doe, creëer ik dus ook maar de helft van wat ik zou willen. Goed afstemmen is voor mij belangrijk. Het is een must.

Een must om een krachtige mindset te creëren en deze elke dag verder te ontwikkelen. Dit helpt me enorm voor de dag of het moment dat ik wat minder lekker in mijn vel zit. Dan ben ik hier veel sneller uit. Ik ben uit ervaring wijs geworden.

Goed afstemmen helpt me ook om de dag zo te laten verlopen zoals ik dit graag wil. Moeiteloos, vol vertrouwen, met plezier. Precies zoals ik ’s ochtends beschrijf.

Het zorgt er ook voor dat ik weet wat ik mag doen vandaag. Mijn Bron laat me precies weten wat ik mag doen. Hij geeft me meestal maar 1 stap: de volgende logische stap. Zo weet ik altijd wat ik mag creëren, waar mijn doelgroep behoefte aan heeft en op welke manier ik mensen kan aantrekken waar ik mee wil werken.

Ik maak er ook bewust tijd voor. Ik plan mijn eerste afspraak pas om 11.00 uur zodat ik tijd heb om te schrijven en goed af te stemmen. Gedurende de dag of als ik voel dat ik wil schrijven of een antwoord wil krijgen op een vraag of niet lekker in mijn vel zit, neem ik ook de tijd om te schrijven. Omdat dit me innerlijke rust geeft. Ik luister weer naar mijn Bron waardoor ik weer helderheid krijg.

Vraag om hulp: je hoeft het niet alleen te doen. 
Ik vraag tijdens dit afstemmen ook om hulp. Hulp van het Universum, hulp van mijn spirituele dreamteam, die mijn energie verspreiden, zorgen dat mijn doelgroep mij vindt, zorgen dat mijn ideale klanten mailen of bellen voor coaching, voor inspiratie, voor een onderwerp dat ze op mijn pad brengen zodat ik een blog kan schrijven of een livestream kan geven, of een titel of naam voor een dienst of activiteit.

En het werkt altijd: omdat ik er op vertrouw!

Vraag en het wordt gegeven. 
Als ik om inspiratie vraag, krijg ik deze altijd wanneer ik dit nodig heb. Ik moet er ook mee oppassen wanneer ik dit vraag. Als ik ’s avonds vraag om inspiratie voor de ochtend, kan ik er zeker van zijn dat ik aan het eind van de avond zit te schrijven omdat de inspiratie komt.

Het Universum ken immers geen tijd. En ik vertrouw er voor 100% op dat ik krijg wat ik vraag. Soms komt het meteen, soms komt het later, weken later.
Wees dus alert als je het Universum om hulp vraagt. Het kan snel komen.

Hoe minder gehecht je bent aan het resultaat (je weet immers dat het komt), hoe meer je er op vertrouwt dat komt wat je vraagt, hoe sneller je krijgt waar je om gevraagd hebt.

Het Universum pikt mijn energie op en resoneert hierop. Het geeft mij terug waar ik om vraag. De energie van vertrouwen, de energie van liefde, de energie van ‘dit hoort bij mijn missie’.

Dat laatste is ook enorm belangrijk: als het niet in je missie ligt waar je om vraagt, krijg je het niet.

Stel jezelf de vraag:
Als jij niet krijgt waar je om vraagt, is het dan echt echt echt wat je wilt? Vanuit jouw hart, om te leven zoals je wilt, om te doen waarvoor je op aarde bent?

Zodra ik niet doe en iets vraag waarvoor ik hier op aarde ben gekomen, krijg ik het niet. Dat is voor mij een moment dat ik diep nadenk en vooral ga voelen: is dit echt echt echt wat ik wil? Komt dit verlangen uit het diepste van mijn hart? Of komt dit vanuit mijn hoofd?

Of komt dit vanuit angst?
Het Universum reageert op angst, door je te geven waar je angst voor hebt. Het resoneert precies op de vibratie van angst. Dus als je bang bent dat er geen klanten komen, of dat er te weinig geld binnenkomt, of dat je niet zichtbaar bent, dan is dat precies wat je creëert.
Hoe kun je beginnen met afstemmen?
Welke vragen kun je je in de ochtend stellen om je dag moeiteloos te laten verlopen? 

Vraag de GRATIS toolkit ‘Moeiteloos leven en ondernemen als lichtwerker’ aan om:

√ Goed af te stemmen elke ochtend om voldoening te ervaren aan het eind van de dag
√ Een krachtige mindset te creëren zodat jij jouw rol als lichtwerker op een voor jou fijne en moeiteloze manier kunt vervullen.
√ Meer vertrouwen hebt in het ondernemerschap
√ Nog meer gelooft in je eigen kunnen en in het dienstenpakket dat je aanbiedt
√ Overvloed creëert op alle gebieden in je leven
√ De vrijheid waar je zo naar verlangt, ook daadwerkelijk ervaart

[maxbutton id=”72″ ]