Ik krijg vaak de vraag hoe je hulp kunt vragen aan het Universum. Eigenlijk is het heel simpel maar maak je het te moeilijk door jezelf af te vragen: doe ik het wel goed? Stel ik de juiste vraag? Kan ik dit wel vragen? Etc etc. Je innerlijke criticus vind er altijd wat van. Dus laat je hier niet door leiden.

Alles is creatie. Het universum staat altijd achter je. Wat je ook kiest, wat je ook vraagt. Het Universum heeft geen oordelen over wat je wilt in het leven. Het stimuleert je, het helpt je, het zorgt voor je.
De grote vraag achter dit is: kun jij ontvangen wat het Universum je geeft??

6 tips om hulp te vragen aan het Universum

Tip 1: Stel vragen
Begin met het stellen van vragen. Stel ze in de ochtend en de avond:
10 x Universum, geef me een cadeau
10 x Universum, geef me gemak met mijn lichaam/
10 x Universum, geef me meer gemak in het leven
10 x Universum, geef me geld
10 x Universum, geef me nieuwe klanten
10 x Universum, geef me inzicht over………

of:
Universum, geef me meer informatie over ……..
Universum, laat me zien wat ontvangen is.
Universum, laat me mijn volgende stap zien.
Universum, breng me ….. op mijn pad
Universum, geef me ………… vul het zelf maar in.
Je mag ALLES vragen

Ik stel sinds een paar weken elke ochtend en avond deze vragen en ECHT WAAR!! Ik ben verbaasd wat ik allemaal mag ontvangen: cadeau’s, winacties, korting, geld, nieuwe klanten, cadeaubonnen. Alles met totaal gemak.

Tip 2: Heb geen verwachtingen
Laat alle verwachtingen die je hebt over dat wat je vraagt los. Ga er maar eens mee spelen en kijk wat er gebeurt.
Just for fun!

Tip 3: Laat tijdsdruk los
Koppel er geen tijd aan. Het universum kent geen tijd. Door er een tijd aan te hangen: geef me vandaag geld, creëer je voor jezelf een trek-energie. Je gaat trekken aan datgene je vraagt. Je wilt het nu hebben. Je vraagt het uit angst, paniek of vanuit stress.
Als je stress creëert, laat je geen gemak toe.

Tip 4: Ontvang
Ontvang de signalen van het Universum. Sta open om alles te ontvangen wat het Universum je aanreikt. En alles zijn ook de minder leuke dingen. Je bent maakt geneigd om alleen open te staan voor het leuke, het fijne, het liefdevolle. Je zet een filter op ontvangen.

Ontvang ook het gemak waarmee het je wordt gegeven. Het hoeft niet moeilijk en je hoeft er ook niet hard voor je werken.
Wat als je (meer) mag ontvangen door er simpelweg om te vragen?

We hebben dit niet geleerd. Je bent nu volwassen en kunt je eigen keuzes maken en dus kun je ook kiezen om vragen te stellen aan het Universum en te vertrouwen dat het Universum je geeft waar jij om vraagt.

Tip 5: Heb geen oordelen.
Heb geen oordelen over jezelf. Het Universum heeft geen oordelen over jou en heeft ook geen oordelen over datgene je vraagt. Durf te vragen!

Heb geen oordelen over wat je ontvangt. Wees dankbaar voor alles wat je mag ontvangen, ook al is het niet helemaal wat je ervan verwacht had of wat je gehoopt had.

Je merkt de sensaties in je lichaam als je vragen stelt aan het Universum. Zeker als je een vraag 10x stelt. Ben bewust van de signalen in je lichaam. Het kan zijn dat je blij wordt en het kan ook zijn dat je een verkramping voelt. Je hoeft het alleen op te merken, je hoeft het niet te veranderen.

Tip 6: Durf om meer te vragen
Durf ook om meer vragen te stellen. Bouw het voor jezelf op of bekijk elke dag opnieuw wat jij en jouw lichaam nodig hebben om te vragen aan het lichaam.

Durf ook te vragen om meer. Je bent te bescheiden in wat je vraagt. Het mag écht meer zijn. Laat al je belemmeringen los en durf te vragen om meer, om grootser. Soms geeft het Universum het je (nog) niet omdat het niet groot genoeg is. Het Universum wil je ALLES geven. Vergeet dit niet.

Weet dat ALLES mogelijk is! Ook voor JOU
Juist voor jou. Want jij bent een oneindig wezen en voor een oneindig wezen is niets onmogelijk!

BONUSTIP: Ben lief voor jezelf
Gun jezelf wat jij wilt realiseren in het leven.
Gun jezelf waar jij naar verlangt
Gun jezelf het leven wat jij wilt leiden. Je hoeft er niet hard voor te werken.
Gun jezelf gemak. Het gemak om dit leven te creëren en alles te creëren. Jij bent een briljante creator. Je hebt het leven gecreëerd dat je nu hebt. Misschien ben je er niet blij mee. Erken deze creatie.
Stel dan vragen om de verandering te creëren naar wat je echt wilt in het leven.

 

Hoe zou het voor je zijn om samen te werken met het Universum en jouw spiritteam uit te nodigen je hiermee te helpen?

Je hoeft het immers niet alleen te doen ?

Het online programma ‘Werken met je spiritteam’ geeft je handvatten om
√ meer vragen te stellen aan het universum
√ dat wat je vraagt te vergroten. Vaak ontvangen we de dingen niet waar we om vragen omdat het te weinig, te klein is waar we om vragen.
√ te vertrouwen op jezelf, het Universum en je spiritteam.
√ te leren om meer te ontvangen.

Liefs,
Edith