Ik schreef vanochtend in mijn dagboek over het online programma ‘Werken met je spirit-team’ en wat hier nog in mag ontstaan:

Ik weet dat mijn online programma waardevol is. Ik weet dat heel veel mensen dit programma nodig hebben, dat het hen kan helpen maar dat ze het moeilijk vinden om zich over te geven aan hun spirit-team. Want dat is zo zweverig.

Ik had 1,5 jaar geleden ook nooit gedacht dat ik met engelen zou samenwerken. Ik geloof niet in God maar voelde wel dat er meer tussen hemel en aarde is. Ik was geïnteresseerd in spiritualiteit, ik mediteerde, ging naar stilte-dagen, vond kaartjes trekken leuk en was altijd bezig mezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen.

Totdat ik steeds meer vanuit mijn gevoel ging leven, mijn intuïtie ging gebruiken en een boekje kocht over engelen. Waarom ik dit boekje kocht, weet ik niet meer. Één van de opdrachten in dit boekje was om de naam van de engel die altijd bij je is, te ontdekken. Nou, dat wilde ik wel eens weten. Ik geloofde het nog niet helemaal en was nogal sceptisch of ik dit met een oefening zelf kon doen. Vooral toen ik net voor ik de oefening startte, de naam Michael hoorde fluisteren. Michael, Michael, Michael

Ik dacht: ” ja daag!! Zo makkelijk zal het niet zijn. Ik doe gewoon deze oefening en dan zien we wel”  Ik deed de oefening en de naam die naar boven kwam was Michael. Toen pas geloofde ik het ook. Ik voelde dat hij achter mijn linker schouder stond en daar staat hij nog steeds. Ik ben hem steeds meer vragen gaan stellen. Ik heb mijn zorgen en negatieve gedachten aan hem gegeven. Hij zorgt er voor dat ik veilig onderweg ben. Heel fijn om hier op te vertrouwen en samen te werken. Dat was een groeiproces. Ik stuur hem ook vaak naar anderen als ik het gevoel heb dat ze zijn hulp nodig hebben. Hij kan op alle plekken tegelijk zijn.

Als nuchter mens voelt het af en toe best raar dat ik werk met engelen en gidsen en het Universum, met Moeder Aarde en de natuur. Het voelt steeds beter en het is een deel van mij dat ik altijd genegeerd heb. Nu hoort het bij mij en doe ik af en toe (in andermans ogen) ‘rare’ dingen zoals praten tegen bomen. Ik doe het, als het voelt dat ik dit moet doen. Niets is raar. Het helpt mij verder en als ik me hierdoor beter voel en anderen hier beter door kan helpen is dit helemaal ok.

Ben jij nieuwsgierig (geworden) naar jouw eigen engelen en gidsen die om je heen staan?

Ben jij nieuwsgierig naar hoe jij kunt co-creeren met jouw spirit-team zodat jij beter voor jezelf kunt zorgen en jezelf kunt ontwikkelen. Met name je intuïtie kunt ontwikkelen en hier volledig op leert te vertrouwen? 

Dan nodig ik je van harte uit voor het online programma ‘Werken met je spirit-team’ van 6 modules waarin jij jouw spirit-team ontdekt en hiermee leert werken.

Meer informatie over het programma ‘Werken met je spirit-team’