Stop met acties die niets opleveren
Stop met acties waar jou energie niet inzit
Stop met acties die je alleen maar doet om iets te doen

Die je doet voor het resultaat.
Het gaat nooit om het resultaat
Het gaat om jouw energie en jouw intentie van wat je doet. En als dit helemaal past in jouw missie en in datgene je hier op aarde te doen hebt, dan komt het resultaat vanzelf
Het aantal acties zeggen niets over het resultaat

Ja, je moet mensen 7 keer herinneren aan je activiteit
Nee, achterover leunen en wachten totdat de mensen langskomen is ook niet de goed actie
Het gaat om afgestemde actie of geïnspireerde actie
Acties die komen vanuit jouw innerlijke leiding niet vanuit jouw hoofd

Ik ken inmiddels het verschil
Ik deed jaren acties vanuit mijn hoofd omdat ik de overtuiging had dat ik altijd iets moest doen. Dat ik altijd bezig moest zijn en dat succes niet komt vanuit rust. Of zoals ik dat destijds noemde: luiheid

Ik heb mezelf afgebeuld vroeger en was heel streng naar mezelf en als het resultaat er niet was, deed ik er nog een schepje bovenop. Ik had een aantal belemmerende overtuigen:
je moet altijd bezig zijn. je mag niet lui zijn
je moet hard werken om succes te hebben

Elke keer bedacht ik weer: wat kan ik nu doen? Mijn hoofd wist altijd wel iets dat ik kon doen. Als het niets opleverde, raakte ik teleurgesteld en zelfs gefrustreerd en bedacht ik weer iets nieuws. Ik mocht niet stoppen. En met die energie deed ik mijn marketing.
Je raadt vast wat er gebeurde?

Precies!! NIETS
HELEMAAL NIETS

Nu ik mijn innerlijke leiding volg weet ik altijd precies wat ik mag doen. Zo relaxed. Ik hoef niets te bedenken en dan de discussie krijgen of dit wel goed is wat ik doe. Ik krijg de boodschap om een blog te schrijven, dan schrijf ik een blog. Krijg ik de boodschap: doe een livestream, dan doe ik een livestream. Ik vraag ook nog: over welk onderwerp ik dan iets kan zeggen en ik vraag ook om inspiratie. Wanneer de livestream is gedaan, vraag ik: wat is er nu nog nodig etc etc

Dit zijn de geïnspireerde acties. De acties die kloppen, de acties waar de energie in zit. De acties die de juiste mensen bereiken. De acties waarop jouw ideale klanten resoneren.

Wat gebeurt er als je steeds maar weer acties uit het hoofd doet?
Je bereikt de verkeerde of geen klanten.
Zonde van je energie

Maar als jij je steeds schuldig voelt dat je te weinig doet, ga dan eens bij jezelf na waar dit vandaag komt?
Is dit überhaupt een reële gedachte?

Zeer waarschijnlijk niet.
Je hebt vast al een aantal acties gedaan en je legt waarschijnlijk de lat voor jezelf te hoog. Je ziet mensen om je heen op social media heel veel acties doen en vindt dat je zelf nog niet zo veel gedaan hebt.

Stop ook met jezelf te vergelijken met anderen
Je kent de situatie niet van de ander. Je weet niet hoe degene zijn marketing doet, hoeveel degene creëert en jij komt er in je vergelijking altijd als de mindere uit. Wat jou weer uit je hoge frequentie haalt.

Ben jij bereidt om:
– vanuit je hart te gaan ondernemen?
– flow te creëren in je leven en in je onderneming?
– energie over te houden?
– meer te bereiken in minder tijd?
En te kiezen om je innerlijke leiding te volgen.

Kom dan naar de 1 daagse retraite ‘Ondernemen in een staat van ZIJN; alles over innerlijke rust en flow in je onderneming’ Hier laat ik jou ervaren wat deze staat van ZIJN is en leer je om te luisteren naar je innerlijke stem die zegt wat je mag doen. Waardoor je vanuit de juiste energie de juiste acties leert doen: geïnspireerde actie.
Het wordt een dag met een afwisseling van healings die je mag ontvangen, visualisaties, kennis en ervaring delen rondom dit thema.

Gun jezelf deze innerlijke rust zodat je volgende week meteen in flow kan beginnen en je de magie kunt toelaten.

[maxbutton id=”73″ ]