Elke dag begin ik mijn dag met routine. Allereerst begin ik met een aantal clearing-statements vanuit de acces consciousness:
√ Ik ontcreëer en vernietig de persoon die ik gisteren was zodat ik elke dag met een schone lei kan beginnen en niets van wat gisteren gebeurt is mij nog belemmert.
√ Ik ontcreëer & vernietig alles wat ik gisteren was en wist met betrekking tot mijn bedrijf. Zodat ik ook als ondernemer met een schone lei kan beginnen. Alsof ik opnieuw kan kiezen hoe ik als ondernemer mijn bedrijf run en welke geïnspireerde acties ik mag doen vandaag.

Een andere clearing-statement die ik elke dag gebruik is:
all the projections, expectations, separations, judgements en rejections I have of me, of everyone in mijn life, and everything I’m looking to create, and of my life itself, I destroy and uncreate it. POC & POD.

Ik doe dit al een aantal maanden en zaterdagochtend voelde ik een verschuiving. Ik voelde dat er iets werd aangeraakt. Ik voelde dat ik er anders op reageerde dan alle weken ervoor. Dus bleef ik deze statement herhalen en ik voelde me bij elke statement slechter worden, mijn keel brandde, ik moest hoesten, mijn borstkas voelde zwaar, benauwdheid, hoesten, ik voelde me slapper worden, buikpijn, hangerig. Ik vond dit een goed teken. In de middag kroop ik op de bank en ik bleef van tijd tot tijd dit statement herhalen.
Zondag hetzelfde en nog steeds blijf ik dit herhalen.

Ik voel dat mijn lichaam zich van iets wil ontdoen. Heel vreemd om dit te omschrijven maar mijn lichaam wil niet meer in de patronen zitten van voorheen. Mijn lijf is aan het detoxen van oordelen, beperkingen en belemmeringen.
Mijn lichaam wil vrijheid, wil ontspanning, wil rust, wil overgave, wil overvloed, wil haar licht laten schijnen, wil zichzelf laten zien, wil meer plezier, wil dat ik mezelf nog meer ga gunnen.
Daarvoor is dit proces nodig. Natuurlijk hebben alle BARS-sessie die ik heb mogen ontvangen en mogen geven de afgelopen weken hier ook aan bijgedragen.

Hoewel ik me niet lekker voel, ben ik blij, blij dat deze oude patronen uit mijn lichaam verdwijnen zodat ik kan kiezen voor nieuwe patronen, nieuwe overtuigingen die bij mij passen, die ik zelf kan kiezen, die ervoor zorgen dat ik nog meer mezelf kan zijn.

Mijn lichaam is mijn tempel
Ik vraag nu elke ochtend wat mijn lichaam nodig heeft. Vandaag is dit nog steeds rust, gezonde voeding, liefde, vooral niet veel doen. Mijn hoofd is het hier natuurlijk niet mee eens. Die vind dat ik best wel wat (Lees: ‘heel veel’ oftewel: gewoon doorgaan) kan doen. Ik kies ervoor me me over te geven aan mijn lichaam, te luisteren naar mijn lichaam. Ik wil goed voor mijn lichaam en dus ook voor mezelf zorgen. Mijn lichaam is immers mijn tempel.

Dus blijf ik de komende dagen dit statement herhalen, totdat het lichter gaat voelen en mijn lichaam aangeeft dat het tijd wordt om in actie te komen.
Ik ben met periodes in stilte, maak contact met het Universum die me aanmoedigt, die trots op me is dat ik dit durf los te laten en me overgeef aan mijn lichaam. Zo krijg ik antwoorden op vragen. Ik vraag healing van mijn spirit-team.
Ik voel me gedragen en dat voelt heerlijk.

Wil jij ook belemmeringen, beperkingen en oordelen over jezelf loslaten?  
Wellicht is een BARS-sessie dan iets voor jou!

[maxbutton id=”98″ ]