Jeetje wat voelde ik me de afgelopen weken oncomfortabel. Boosheid, verdriet en frustraties leverde het op. Ik vocht er tegen. Ik wilde dit niet. Ik wilde vooruit en voor mijn gevoel bleef ik enorm hangen in dit gevoel van oncomfortabel zijn.

Totdat ik een audio hoorde over het oncomfortabel voelen. Juist omdat je verder wil in je ontwikkeling en je het universum regelmatig vraagt om dingen op je pad te brengen en jij het leven wilt creëren waar je naar verlangt, krijg je situaties op je pad waardoor dit proces wordt ondersteund. En dus voel dit soms oncomfortabel.

Het kwartje viel! Ik moest er enorm om lachen. Ik kon er de humor van inzien en het voelde ook meteen lichter. Het oncomfortabele gevoel is dus ergens goed voor! Het laat me zien dat ik bepaalde dingen niet meer wil en dat ik kan kiezen voor wat ik wél wil! Ik creëer dit oncomfortabele gevoel zelf omdat ik naar dat volgende level wil.

 

Een metafoor om aan te geven waar dit oncomfortabele gevoel vandaan komt.
Ik las vanmiddag een metafoor van iemand die ik heel erg herkende. Ik zit in een holletje en af en toe kom ik er uit en kruip ik ook weer terug in het holletje omdat het veilig is. Buiten voelt het oncomfortabel.

Ik schreef er het volgende over in mijn journal:
Elke keer wil ik gaan staan, doe ik een stap in het proces en dan durf ik niet.
Het blijft oncomfortabel aan de andere kant, uit het holletje.
Ik sta dan volledig in het licht en iedereen kijkt naar mij. Nou en! Laat ze maar kijken.
Ik sta hier in het licht en doe wel mijn fucking ding waarvoor ik hier op aarde ben gekomen.
Ik sta hier in dit licht om heel veel mensen te helpen om meer zelfliefde te creëren en alles te ontvangen wat ze willen. Ik gun anderen dit geluk.
Ik neem mezelf serieus als een ondernemer en bouw mijn Imperium met alles wat te maken heeft met zelfliefde.
Ik schrijf me in bij spreekbureaus en bied lezingen over zelfliefde aan bij spirituele centra.
Ik ben die volwassene die haar gevoel volgt, die leiding volgt en weet dat ze die overvloed creëert in haar leven waar ze naar verlangt. Ik wil niet meer terugvallen. Ik kijk vooruit en blijf in het hier en nu. Ik laat alles los wat me niet meer dient want dat houdt me tegen. Ik wil niet meer tegengehouden worden. Ik wil los, vrij zijn en ik ga los!
Ik wil nog meer bereiken dan ik nu al doe.
Ik houd nog meer van mezelf en gun me nog meer het leven dat ik ga leiden.

Hoe ga ik mezelf serieus nemen?
Wat is hier voor nodig?
– geaard zijn
– 200% gecommitteerd
– doorgaan
– mijn marketing doen
– een eventlocatie zoeken
– niet meer suffen
– stoppen met mijn slachtoffergedrag
– los, vrij zijn,
– me niet meer laten leiden door het verleden en me richten op mijn toekomst

Ik word getrokken naar mijn toekomst, naar het licht.
Elke dag houd ik mezelf klein, dit gaat stoppen! Ik heb veel meer in mijn mars dan ik nu laat zien.
Ik kan veel meer mensen bereiken dan ik nu doe.
Ik zet mezelf neer, in het licht en gooi mijn holletje dicht zodat ik er niet meer in kan kruipen.
In het licht, zonder ballast kies ik voor een lichte, moeiteloze weg. Elke keer opnieuw.
Ik kies voor wat goed voelt
Ik kies voor leiding
Ik kies voor groots
Ik kies voor meer dan voldoende
Ik trek klanten aan, ik trek mensen aan, ik trek samenwerkingspartners aan, ik trek mega-veel mensen naar me toe, ik trek geld naar me toe, ik trek leermeesters naar me toe en alles komt aanwaaien omdat ik hier voor kies.

Ik houd steeds meer van mezelf
Ik straal steeds meer liefde uit
Ik kies om elke dag het maximale uit mezelf te halen en elke dag word ik een grotere, betere versie van mezelf.
Ik neem elke dag meer ruimte in
Ik groei en neem miljoenen mensen mee in dit proces om helemaal zichzelf te kunnen zijn en kunnen doen wat zij heel graag willen om hun missie neer te kunnen zetten. Zodat ze een leven creëren met meer zelfliefde, geluk en overvloed.
Dit is mijn realiteit en hierin is alles mogelijk!

Omdat ik deze realiteit heel erg graag wil creëren, voelt het nu even oncomfortabel. Dat heb ik er graag voor over! Het dwingt me de keuzes maken waar ik naar verlang maar nog niet helemaal durf te maken.

Waar wil jij voor kiezen?
Je hebt altijd een keuze en door het oncomfortabele gevoel, word je geleid om deze keuzes ook daadwerkelijk te maken. Je kunt blijven waar je nu bent en dat is ok. Als lichtwerker weet je dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen, dat je geboren bent voor meer en dat je niet voor niets hier op aarde bent gekomen. En dus word je elke keer uitgedaagd om in het leven te stappen wat het Universum, of God of jouw Bron voor jou heeft uitgestippeld.

 

Heb je hier hulp bij nodig omdat je hierin vastloopt?
Ik help je graag en bied diverse mogelijkheden aan. Stuur me een mail: edith@edithhelwegen.nl