Wie herkent het ook?
Je scrolt door Facebook en je ziet heel veel berichten van mensen die schreeuwen dat het goed met ze gaat. Dat ze nieuwe klanten hebben, dat ze nu al meer inkomsten hebben dan in 2016. Wat doet dat met jou?

Het maakt je klein
want het gaat niet zo goed met jou
Je loopt vast en vindt het moeilijk om een weg naar het licht te zien
Je worstelt met je diensten, klanten en geld
Je probeert elke dag weer opnieuw te beginnen, met een frisse blik
Je weet niet waar je nieuwe klanten vandaan moet halen
je hebt enorm veel ideeën maar je vindt het moeilijk om ze uit te werken.

Hoe langer de dag duurt, hoe meer je in je hoofd gaat zitten.
En dan lees je ook nog op Facebook dat zoveel anderen het zo goed doen.

Je innerlijke criticus laat van zich horen
je ego-stemmen beginnen te spreken
en je verliest je in acties om maar iets te doen

Stop hiermee!

1: Stop allereerst door steeds op Facebook en andere social media kanalen te kijken.
Ga alleen op social media als je iets wilt delen en connecties wilt maken met anderen. Vanuit je hart. Het is een kwestie van geven en nemen

2: Ga niet op social media omdat je hoofd zegt dat je nog een bericht moet plaatsen “want dat kan misschien wel eens klanten opleveren” Dat zijn berichten vanuit een verkeerde energie. Berichten vanuit een tekort, vanuit angst, vanuit ‘hoop’ in plaats van ‘vertrouwen’

3: Focus is het sleutelwoord. Besteedt liever tijd aan wat je graag wilt doen. Al zijn het dingen voor jezelf.

4: Stop met jezelf te vergelijken met anderen. Anderen zijn niet beter of minder dan jij. Jij loopt je eigen proces en bent precies waar je nu moet zijn. Om van daaruit te leren en jezelf te ontwikkelen.

5: Stop met kopiëren van diensten die anderen ook doen. Maak je eigen creaties, die jij leuk vindt om te doen. Kleedt het helemaal in zoals jij het leuk vindt, niet zoals het hoort. Kies je eigen pad, daarmee onderscheid je je ten opzichte van de ander. Op die manier blijft het helemaal afgestemd op jou en is de kans groot dat je er zin in blijft hebben om dit te doen.

Wat mag je wel doen?
Ik herken het patroon en je hoeft je er niet voor te schamen of je er schuldig over te voelen. Ik weet zeker dat het merendeel ook zo’n periode heeft gehad. Ook die mensen waar het nu goed mee gaat en die succesvol zijn.

Ook ik heb me laten leiden door de berichten van anderen.
Ook ik heb ‘van ellende’ (en dat is wat gechargeerd) steeds opnieuw berichten op social media geplaatst.
Ook ik heb mijn hoofd gevolgd in plaats van mijn hart
Ook ik vond het gras bij mijn collega’s groener dan dat van mij.

Nu niet meer. Ik volg mijn eigen pad. Ik kies voor focus. Ik kies voor wat ik het liefste doen. Ik kies voor de diensten die bij me passen, die ik leuk vind om te doen en die ontstaan vanuit mijn spirit-team. Mijn spirit-team heeft mij gekozen om anderen te helpen in hun ontwikkeling op persoonlijk, zakelijke en spiritueel vlak. Zij geven mij aan wat ik mag doen, wat ik mag creëren. Het enige wat ik hoef te doen is er naar te luisteren, te creëren en hier een grenzeloos vertrouwen in te hebben. Vanuit dit vertrouwen, dat steeds dieper wordt, kom ik naar buiten en deel het op social media. Dit is volledig vanuit inspiratie. Zodra ik voel dat dit niet vanuit inspiratie is maar vanuit ‘trekken’ en ‘sjorren’ stop ik meteen. Het heeft geen zin. Het is de verkeerde energie. De verkeerde vibratie wat je uitstraalt.
Mijn geïnspireerde acties hebben een hoge energie. Ik merk het meteen want er komen reacties op.
De acties vanuit ‘trekken en sjorren’ hebben een lagere energie waar bijna niemand op reageert. Wat weer frustraties oplevert en je hoofd roept: doe nog maar een bericht plaatsen.
Het werkt niet op deze manier. Voor mij niet en ik denk voor jou ook niet.

Krachtige keuzes maken
Wat als je kiest om deze week volledig je hart te volgen. Luister naar je innerlijke stem en doe wat je wordt toegefluisterd. Wat heb je te verliezen?
1 week om uit te proberen
1 week je gevoel volgen
1 week vanuit inspiratie aan het werk
met meer plezier
met meer innerlijke rust
vanuit een staat van ZIJN

Vraag om hulp
Vraag het Universum en je spirit-team om hulp en als je het moeilijk vindt om om hulp te vragen, weet dan dat het Universum er voor je is. Het Universum is er om jou te leiden. Het Universum staat de hele dag met zijn armen over elkaar te wachten totdat hij jou van dienst kan zijn. Schroom dus niet om hem de hele dag vragen te stellen.

Als je dit moeilijk vindt maar je voelt dat dit wel is wat bij je past, vraag mij om hulp. Ik help je hier door heen. Ik help jou om te luisteren naar je innerlijke stem. Ik help jou om alleen maar geïnspireerde acties te doen. Ik help jou om te kiezen voor jezelf, wat jij het liefste doet.
Door los te laten wat anderen doen en van je vinden, door verantwoordelijkheid te nemen, door hiervoor te doen wat nodig is, doen wat van je gevraagd wordt, door uit je comfortzone te stappen, hoe eng dat ook is, door je niet te laten weerhouden door je hoofd en de angst.
Door te kiezen voor moeiteloos.
En daardoor flow creëert op alle gebieden in je leven

Ik bied verschillende manieren om je hiermee te helpen. Blijf niet alleen worstelen. Maak het jezelf makkelijk en vraag om hulp.

PS1: maandag 12 juni start het online programma ‘Werken met je spirit-team’

PS2: vraag een healing-sessie aan om door blokkades te breken die je nu weerhouden om de flow te creëren. Stuur me een mail als je voelt dat dit is wat je nu nodig hebt: edith@edithhelwegen.nl