De tijd van het jaar
Herfst
Storm
Ik merk dat ik het nog niet wil, ik verzet me tegen de herfst, de kilte. Ik verlang naar de zon, de warmte, buiten kunnen zijn en buiten kunnen leven.
Mijn lichaam gaat mee met de natuur. Het verlangen om me in mezelf terug te trekken. In mijn holletje met een open haard, een dekentje en een glas rode wijn.
Mijn ego-stem verzet zich door te roepen: dat kan niet!!
Mijn innerlijke criticus roep: hoe denk je dat er dan klanten en geld binnenkomt als jij je afsluit.

Ik sluit me niet af. Is én én ook een mogelijkheid waar je voor kunt kiezen?
Ik ben mezelf compleet gewaar, bewust, ik sta open én ik voel de behoefte om te lezen, in mijn hoekje op de bank terug te trekken met een boek en mijn notitieboek, mijn laptop om te schrijven, om aanwezig te zijn in mijn FB-groepen, om te dienen en dat kan ook als ik mij in mijn holletje terugtrek.

De nieuwe maan komt er aan
Tijd om verder te reflecteren
Tijd om stil te staan bij de afgelopen weken.
Tijd om dankbaar te zijn voor wat er allemaal is gaan stromen. Hoe het naar me toe komt van alle kanten. Hoe gaaf ik dit vind en hoe ik steeds merk hoe ik dit zelf in de hand heb. Dat ik dit zelf kan bepalen!
Ik denk aan hoe ik hierdoor uit mijn slachtofferrol ben gestapt. Mijn slachtofferrol waardoor ik in de modus zit van: ik doe zo hard mijn beste n het lukt me niet.

En dat dit veranderde toen ik mezelf kwetsbaar heb opgesteld, mezelf heb laten zien wie ik nu écht ben, puur mezelf mag zijn van mezelf. En hoe ik hier anderen mee kan helpen. Ik heb zo’n mooie reacties/referenties gehad van mijn Serenity Soul Shift-sessies. Inzichten, shifts, doorbraken. Ik vind het zooooo gaaf!

Daarom vind mijn egostem het ook heel moeilijk als ik mezelf minder laat zien. Ik ben me bewust dat beide tegelijkertijd mogelijk zijn.
Door me in mijn holletje terug te trekken kan ik nog meer ZIJN, nog meer zakken in wie ik ben, nog meer vertrouwen in mezelf en mijn kunnen ontwikkelen en dat straal ik uit over de hele wereld. De energie straal ik uit over het hele Universum, ook al zit ik in mijn holletje.
Het kan dus én én.

Waar denk jij dat iets niet mogelijk is als je voor het andere kiest?
Is dit dan ook echt zo?
Of is én én ook een mogelijkheid waar je voor kunt kiezen?

Voel jij ook de behoefte om te reflecteren?

Laat mij je helpen met reflecteren door de afstandshealing ‘Healing for love and inner wisdom’ die ik aanstaande dinsdag 19 september om 21.00 uur geef. Een energiestroom die ik vanuit het Universum doorgeef naar jou. Je kunt deze energie thuis ontvangen, je hoeft er de deur niet uit. Het geeft je inzicht in je volgende stap, in je blokkades zodat je weer verder kunt op het levenspad.

[maxbutton id=”83″ ]