Het is NU tijd
Tijd om spiritueel te ontwaken
Tijd om jouw taak hier op aarde te vervullen
Er is nog zoveel werk voor ons, lichtwerkers, te doen. Er zijn nog zoveel mensen op deze aarde die geholpen willen worden en daar mag jij aan meewerken.
Dat is jouw taak hier op aarde.
Er zijn nog zoveel mensen met pij, met angst, met trauma’s, met verdriet.
En wat als JIJ hier in kunt helpen om jouw licht te laten schijnen en het leven van de ander (iets) lichter te maken zodat het draaglijk wordt voor de ander.

De laatste tijd komen er steeds meer mensen met een diep trauma voor een healingsessie. Seksueel misbruik, mentaal misbruik, lichamelijke pijn, geestelijke pijn, verlies en rouw, verdriet, stress, burnout, het niet meer weten wat te doen en wat te kiezen.

Het drong vorige week echt tot mij door dat ik mensen met een (diep) trauma mag en kan helpen. Ik vind het geweldig om te doen. Om de helende energie in te zetten. Om op een diepere laag dit stuk te transformeren. Dit is mijn missie!
Want daardoor komen de mensen dichter bij zichzelf. Kunnen ze zich bevrijden van de lasten die ze jarenlang meezeulen. het schuldgevoel, de schaamte, de pijn, het verdriet dat dit trauma met zich meebrengt.
Soms weten ze het niet wat er aan de hand is, hebben ze het zo diep weg gestopt. Ze voelen wel dat er van alles gebeurt is maar willen ze het niet geloven. Het ego kan het niet aan en stopt het weg. Ze onderdrukken deze gevoelens met alle gevolgen van dien. Gevolgen op alle vlakken van henzelf en op alle vlakken van hun leven:
emotioneel, fysiek en mentaal
En ook: het niet kunnen aangaan of onderhouden van een relatie. De ander te veel pleasen. Zichzelf weggeven, zichzelf onderdrukken, zich aanpassen aan de ander en de omgeving.
Een baan waar men niet gelukkig in is, altijd ja zeggen, nog meer op het bordje erbij, geen grenzen aangeven, ontslagen worden en/of ziek worden.
Nergens kunnen aarden, zich nergens thuis voelen
etc etc
Wellicht herken je hier iets van.

Er is nog zoveel werk te doen, realiseer ik me de laatste dagen.
Thema’s en trauma’s die van moeder op dochter worden doorgegeven. Of in de familielijn van vader op kind, van moeder op kind. En dit een aantal generaties lang. Het is vaak een zware last, een telkens terugkerend thema, een patroon dat zich herhaalt.

Je wilt er uit stappen maar weet niet hoe.
Een vicieuze cirkel
Een vicieus gedachtepatroon
Een vicieus patroon
Je hebt al zoveel gedaan om hier aan te ontsnappen. Zoveel werk aan jezelf heb je al verricht maar het lijkt alsof het patroon jou niet wil loslaten.

Dat komt omdat het niet jouw patroon is.
Het is een patroon wat is doorgegeven vanuit de familielijn.
Iets dat niet van jou is.
Een patroon wat is opgelegd met alle overtuigingen, gedachtes, emoties en gevoelens die hierbij horen.
Iets dat jij als waarheid hebt aangenomen
Aangenomen als dat het van jou is. Je hebt er niet zelf voor gekozen. Je hebt er niet bewust voor gekozen. Je hebt het automatisch aangenomen. Dat gebeurt met familie- en vrouwenlijnen.

Iets dat niet van jou is, kun je niet veranderen. Je kunt er nog zo hard aan weken als je wilt maar het patroon komt terug, blijft bij je, blijft als het ware aan je plakken.

Totdat jij het patroon doorbreekt
Totdat jij de lijn doorknipt
Het is jouw taak om dit in dit leven te doen: het doorbreken en helen van dit patroon.
Het ‘terug geven’ van dit patroon aan de rechtmatige eigenaar. En je hoeft helemaal niet te weten wie dit is. Het teruggeven van dit patroon, van deze energie kan op energetisch vlak. energie vindt altijd zijn weg terug.

Dit lukt alleen als jij volledig bereid bent om deze energie, dit patroon, deze vicieuze cirkel los te laten. Te kiezen voor een nieuw patroon, nieuwe gedachten, emoties en gevoelens die beter bij jou passen. Waardoor jij nog meer in verbinding komt met jezelf en waardoor jij het licht over deze aarde kunt laten schijnen.

Deze patronen-vrouwenlijnen-familielijnen doorbreken kan door:
1: de Rite van de Baarmoeder waarin vrouwenlijnen worden geheeld. Op vrijdag 28 september geef ik weer een Rite. Alle informatie over deze Rite

2: een healingsessie, een individuele sessie waarin we jouw thema of patronen doorbreken en helen. Meer informatie over deze sessie