De Rite van de Baarmoeder.

Een Rite waarin het helen van je baarmoeder centraal staat.
Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: zacht, liefdevolle, wijs en vol kracht.

Naast heling van je baarmoeder, helen we ook jouw vrouwelijkheid en helen we alles wat hier mee te maken heeft. Alles wat je met je meedraagt hierover uit dit leven en uit vorige levens. Alles wat je meedraagt vanuit jouw vrouwenlijn, overgedragen van moeder op moeder. Hiermee helen we ook de baarmoeders van vele vrouwen. Een collectieve healing dus.

Door middel van heling, visualisatie/meditatie kom je in verbinding met jezelf en in contact met jouw baarmoeder, de plek van kracht en creatie. Je ontvangt het ritueel van de Rite, een ceremonie met een initiatiemoment, een overdracht van energie vanuit de kosmische baarmoeder die jouw baarmoeder heelt en weer in haar kracht zet.

In onderstaand filmpje zie je aan het eind hoe dit ritueel er uit ziet.
 

Dat is nog niet alles. Ik vind transformatie naast heling ook belangrijk en dus gaan we een stapje verder.
Het is een dag van healing en transformatie.

Angst en pijn mag worden los gelaten
Kracht en creatie komen op deze dag naar boven om aandacht te vragen. Het vraagt om keuzes te maken. Keuzes die beter bij jou passen na deze rite.

Het is een kleine groep en ik creëer de veiligheid voor eenieder die nodig is om deze transformatie te ondergaan. Er wordt deze dag ook individueel gewerkt, elke deelneemster krijgt aandacht in haar eigen proces.

Voorbereiding:
Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. We zullen er tijdens de voorbereiding meer over vertellen. In een cirkel maak je bijvoorbeeld op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren.

Voor wie is deze Rite?
Deze workshop is voor alle vrouwen, voor vrouwen met en zonder kinderwens.
Ook vrouwen zonder baarmoeder kunnen deze Rite ontvangen.

 

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Ik ben geregistreerd wombkeeper (www.theriteofthewomb.com)

Wil jij het contact met jouw baarmoeder, jouw bron herstellen?

Datum: zaterdag 8 augustus
Tijd: van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: bij mij thuis in Nederlands Midden Limburg
Prijs: €88,-
Eigen lunch meenemen. Ik zorg voor de drankjes en hapjes. 

Heb je interesse in een Rite maar past de datum niet? Stuur me een mail info@edithhelwegen.nl  of bel: 06-24812668

 

Ja, ik wil deze Rite graag ontvangen

 

Privé-sessie Rite van de Baarmoeder

Je kunt ook een privé-rite boeken. Dit is een sessie van 3 uur waarin je de Rite samen met een healing ontvangt. Een Rite op het moment dat het jou uitkomt. Speciaal gericht op jouw thema. 

Stuur me een mail als je interesse hebt: edith@edithhelwegen.nl 

 

 

Q&A 

Een rite van de baarmoeder volgen zonder baarmoeder. Ik kreeg van verschillende mensen de vraag om hier meer uitleg over te geven. hoe kan ik nu een rite ontvangen als ik geen baarmoeder meer heb?

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de wombkeeper naar jou. 

Een rite is een inwijding, een energie-overdracht. De plek waar je baarmoeder heeft gezeten wordt geheeld. Het is een plek van kracht en creatie, ook al zit jouw baarmoeder er fysiek niet meer. Energetisch blijft deze plek, de plek van jouw baarmoeder en de energie van kracht en creatie zit hier (vaak verstopt)

Het verwijderen van je baarmoeder is een lichamelijk trauma dat je hebt ervaren. Heling van deze plek is juist daarom belangrijk. 

Vrouwen zonder baarmoeder ervaren vaak na de Rite dat deze plek (weer) gevuld voelt. 

Denk er niet te veel over na maar voel of jouw lichaam deze rite wil ontvangen.