Healing

Helende energie
Energie die door het lichaam stroomt
Ik leg mijn handen op jouw lichaam. Op een plek die het lichaam zelf aangeeft. Jouw lichaam is leidend in deze healing. Jouw lichaam bepaalt waar en wat er geheeld mag worden. Jouw hoofd doet niet mee in dit proces. De healing vindt plaats op een diep energetisch level.
Ik kan niet uitleggen wat er gebeurt
elke keer is het weer anders

Wat ik van de ander terugkrijg:
Wat mijn klanten zeggen over deze sessie:
ontspanning, een leeg hoofd, loslaten, minder lichamelijke pijnen, rust in het hoofd, het geeft ruimte om bij je gevoel te komen, ‘verlichting’, er is iets geschift, rust en flow, er is iets van mijn maag af (in de zin van: er ligt iets zwaar op mijn maag), mijn ballast is kwijt.

 

(Trauma)healing

Wellicht dat trauma je wat zwaar in de oren klinkt en ben je al bijna afgehaakt in mijn verhaal ????
In de medische terminologie wordt er bij een blauwe plek al gesproken over een trauma. Wat ik bedoel is:
– patronen die zich blijven herhalen, vicieuze gedachtepatronen,
– angst, paniek
– perfectionisme
– rouw
– burnout – overspannen – stressklachten
– mentaal en/of seksueel misbruik
– PTSS

Denk ook aan oude pijn en verdriet, ballast die je al heel lang met je meedraagt en trauma’s die je jezelf hebt aangedaan om in tekort te leven, in ongezondheid, schuld-en schaamtegevoelens, jezelf (be)straffen, jezelf veroordelen, jezelf belemmeren en beperken omdat je niet geleerd hebt hoe dit moest, omdat je het niet wist. Je hoeft je hier niet schuldig over te voelen

 

Merk je dat je nu vastloopt in jouw leven, door vicieuze gedachtepatronen waar je niet meer uitkomt?
Dat je jezelf telkens hetzelfde verhaal verteld?
Dat je verandering wilt maar niet weet hoe?

Dan is een trauma-healing sessie iets voor jou!

Je hoeft niet te praten of te wroeten in het verleden
De healing vindt op een diep energetisch level plaats waardoor de verandering ook blijven is. Je hoofd wordt er buiten gelaten.
Het gaat om de energie. Het gaat om jouw lichaam dat de keuze maakt of iets los gelaten mag worden. Jouw lichaam dat leidend is in dit proces. Jouw lichaam dat bepaalt waar healing nodig is
Ik volg de roep van jouw lichaam en mijn sensitieve zintuigen hierin.
Jouw lichaam geeft de richting aan.

Ik word hier zo blij van!
Door healing kan ik nog meer mensen helpen naar meer zelfliefde
Ik kan door mijn handen en lichaam gebruiken verandering en in gang zetten en teweegbrengen zonder erover te praten en alles weer op te rakelen uit het verleden.

TSS – bodyproces

Trifold Sequencing Systems (TSS) is een body proces van access consciousnes, die de ‘loop’ van de drama en trauma stop zet. Het lijkt op een achtbaan waar je in zit en waar je niet meer uitkomt. Dit systeem herken je, door het verhaal dat je jezelf, of anderen elke keer weer opnieuw verteld.

Het lichaam reageert op deze ‘loop’ d.m.v. verkramping, pijn of andere ongemakken op lichamelijk en/of mentaal vlak. Kortom, een schok in het lichaam waardoor het lichaam niet meer zo goed functioneert. Je zit hierdoor niet lekker in je vel.

Dit body proces haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar. Dit zodat, het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen.

De energie van het TSS bodyproces ontlaadt de ingrijpende gebeurtenis.

Het drama, de schok en het trauma worden als het ware uit het lichaam verwijderd zonder het gebruik van medicatie. Net als het nogmaals diep in te duiken en erover te praten. Wroeten in het verleden en zoeken naar de oorzaak van de gebeurtenis en analyseren zijn dus niet nodig.

Het proces van de drievoudige sequentie systemen is bedoeld om je lichaam hier weer uit te bevrijden zodat je het ook werkelijk achter je kunt laten.

Het is een proces dat op veel manieren en voor veel situaties toegepast kan worden: mensen met PTSS, fysiek trauma, een ongeluk, ingrijpende gebeurtenissen, mentaal misbruik, burnout, perfectionisme, verslavingen, rouw.

Een Serenity trauma healing is geen standaard sessie

Door mijn sensitieve zintuigen in te schakelen, merk ik veel op in jouw lichaam zoals blokkades of fysiek en mentaal vlak. Tijdens het bodyproces werk ik door mijn gave op het gebied van healing in te zetten. Ik stuur mijn energie naar de gebieden in je lichaam die het nodig hebben zodat je nog meer bevrijdt wordt van pijn, angst, vermoeidheid, emoties die je meedraagt. Daarnaast werk ik met essentiële olies van Doterra om jouw transformatieproces te ondersteunen.

Na de sessie krijg je van mijn een terugkoppeling en bespreken we wat we ervaren hebben. Hierdoor kan de sessie qua tijd zo’n 2 uur in beslag nemen.

Vraagt jouw lichaam om meer sessies? 

Kies dan voor een strippenkaart van 3 sessies. De prijs voor deze 3 sessies is slechts: 

€ 297,- incl BTW 

 

De sessies zijn zelf in te plannen binnen 6 maanden na aankoop van de strippenkaart.

ja, ik wil een strippenkaart voor 3 BARS/bodyprocessen