Ben jij jouw pure zelf?

En met jouw pure zelf bedoel ik degene die je wilt zijn. Die je écht wilt zijn. Degene waar jij van houdt, waar je blij mee bent, die je volledig accepteert. Ben jij authentiek?

Niet?!

Dan wordt het de hoogste tijd om dit wel te doen.

Hoe meer jij vanuit jouw pure zelf, vanuit authenticiteit, leeft en onderneemt, hoe meer mensen cq klanten op jouw pad komen. Anderen voelen het aan wanneer je je voordoet als iemand anders. En zullen dus niet bij jou terecht komen.
Ik schrijf altijd veel over mezelf, mijn valkuilen, mijn onzekerheid en de dingen waar ik tegen aan loop. Hier kan ik mijn hart in kwijt en dat schrijft voor mij makkelijk. Ik laat hierdoor mijn kwetsbaarheid zien en dat is heel eng. Maar ik kan niet anders. Ik kan geen verhalen verzinnen om me beter voor te doen. Wat ik fijn vindt omdat op deze manier te doen, is dat ik vaak reacties terugkrijg dat mensen het herkenbaar vinden.

Ben jij ook weleens een ‘bitch’?
Ik ben geen perfect mens en ook geen perfecte coach. Ik kan ook weleens een ‘bitch’ zijn en daar ben ik dan niet altijd trots op. Het is voor mij een manier om mijn grenzen aan te geven of ik ben overprikkeld. Ik ken mezelf doordat ik reflecteer op mezelf.

Reflectie op jezelf als persoon en ondernemer blijft belangrijk.

Luister naar je lichaam en zorg goed voor jezelf

Hoe voelt jouw lichaam?

Hoe is het gesteld met je energie?

Voelt het goed wat je doet?

Gaat het moeiteloos?

Waarom doe ik wat ik doe?

Doe ik dit vanuit mijn passie?

Vanuit mijn diepste verlangens?

Omdat ik het leuk vind?

Omdat ik er energie van krijg?

Of omdat ik wil voldoen aan de normen en waarden van anderen?

Vraag hulp aan het Universum
Ik hoop dat je de meeste vragen positief hebt beantwoord. Ga anders na wat je anders zou kunnen doen. Laat het universum je hierbij helpen. Vraag aan het universum wat nodig is om …. (vul het zelf maar in) Laat het daarna los en ontvang het antwoord dat je krijgt. Dit kan op verschillende manieren tot je komen. Blijf hier alert op.

Verbind je met jezelf en met jouw passie
Wanneer je je verbind met jezelf, werkt vanuit jouw passie en daarmee jouw ware ik laat zien, kun je beter leven met jezelf. Dan heb je minder kritische stemmen in je hoofd. Dan komen er mensen op je pad die bij jou passen. Dan krijg je meer klanten die bij jou passen. Daar krijg je weer enorm veel energie van. En leef en onderneem je steeds meer vanuit die moeiteloosheid.