Sinds een aantal maanden geef ik BARS-sessies. Ik zie, voel en ervaar zelf wat het met me doet nu ik elke week een BARS-sessie mag ontvangen: het maakt me zoveel lichter. De last van het verleden laat ik los. Ik maak meer bewuste keuzes. Ik heb zoveel meer plezier in het leven en in wat ik doe. Ik kan zoveel meer ontvangen.

Ik zie en ervaar wat het doet bij mijn klanten die regelmatig een BARS-sessie ontvangen. Zelfs al na 1 sessie zijn er geweldige resultaten: meer focus, beter slapen, grenzen aangeven, loslaten, rouwverwerking, meer rust in het hoofd etc.  Ik wil meer doen met deze sessies want ze zijn echt super geweldig.

Tijdens een BARS-sessie voel ik blokkades bij de ander, maak ik het hoofd nog leger als ik voel dat het vol zit en hoor ik woorden die voor de ander een betekenis hebben, inzicht geven, een aha-moment opleveren, het lichter laat voelen. Iets wat hen verder brengt op het levenspad.

Wat is er nog meer mogelijk?
Ik vroeg het Universum wat er nog meer mogelijk is met BARS-sessies en coaching, want dit vind ik een ultieme combinatie. Met coaching kan ik nog meer de diepte in gaan. Met mijn sensitieve zintuigen kom ik snel tot de kern van datgene er speelt.

Binnen een paar dagen kreeg ik een dame op mijn pad waarvoor dit traject op maat was. Een aantal dagen later ontmoette ik nog iemand voor wie deze combinatie treffend is.

Nieuw coachtraject
Het traject staat nog steeds niet op mijn website, ik ben al met 2 personen aan de slag. Hoe wordt het nóg beter dan dit? Ik blijf het vragen, want ik weet dat ik met deze combinatie nog veel meer mensen kan helpen om:

 • oude patronen los te laten
 • controle los te laten
 • schuld- en schaamtegevoelens los te laten
 • stressklachten te verminderen
 • jezelf te bevrijden van oordelen, belemmeringen en beperkingen
 • de ontspanning te vinden
 • rust in je hoofd te krijgen
 • angst en depressie te verminderen
 • nieuwe overtuigingen te kiezen die beter passen bij de realiteit die jij wilt creëren
 • meer vanuit je gevoel te leven in plaats van uit je hoofd te leven waardoor jouw intuïtie veel meer
  ruimte krijgt zich te ontwikkelen
 • keuzes te maken vanuit je gevoel, krachtige keuzes dus
 • verdriet en rouw te verzachten
 • mild te leren zijn naar jezelf
 • meer in verbinding te zijn met jezelf
 • te kiezen voor zelfliefde

Zegt jouw lichaam tegen jou: nu is het genoeg geweest!?

Ervaar je vermoeidheid, zwaarte, en/of andere lichamelijke klachten?
Zit jij teveel in je hoofd?
Voel je dat het nu echt tijd is om de verandering ook echt door te zetten waar je al zo lang tegenaan hikt?
Dan is dit traject wellicht iets voor jou!

Het traject ziet er als volgt uit:
6 coachsessies van 1 uur
3 Serentiy BARS-sessies van 2 uur
6x een reading voor elke coachsessie waardoor we snel tot de kern komen
onbeperkt mailcontact

De prijs voor dit traject is slechts € 850,-  excl BTW

Mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek als je voelt dat het NU tijd is voor verandering. Als je voelt dat dit traject jou kan helpen om een grote stap voorwaarts te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling:
edith@edithhelwegen.nl

! Dit traject is ook mogelijk als je niet bij mij in de buurt woont (ivm de BARS-sessies). Mail me voor de mogelijkheden.