Elke keer als ik tegen mezelf en externe omstandigheden bots, loop te grommen en frustraties voel, sta ik stil bij wat ik wel wil. Dat kan ik mooi beschrijven maar ik kan het niet visualiseren. Het blijft voor mij vaag. Dan voel ik dat mijn ruimte te klein is, dan zijn de muren die ik om me heen heb gebouwd torenhoog en donker. En inmiddels weet ik dan, dat het tijd is om mijn ruimte te vergroten en naar een volgend level te stappen. Tijd voor een nieuw beeld om te visualiseren. Het oude dient me niet meer. Daarna is alles weer licht en is er ruimte en plaats genoeg voor alles wat ik wil doen.

Toen ik dit proces nog niet doorhad, bleef ik wekenlang botsen, grommen en bleef ik in het donker zitten. De muren kwamen op me af en het plafond leek nog meer naar beneden te komen. Dat voelde niet fijn en dat is nog licht uitgedrukt.

De laatste keer dat ik deze ervaring had, zat ik in de auto van Maastricht naar huis. Ik zat niet aan het stuur. Ik had die middag door Maastricht gelopen en ik voelde me niet gelukkig. Ik deed alsof en het koste me enorm veel energie. Ik vroeg het Universum, enigszins gefrustreerd, om hulp: “wat moet ik nu doen? Help me.” Ik hoorde de stem ‘stap in het volgend level’.

Ik visualiseerde dat ik naar een volgend level stapte en alles viel op zijn plek. Het was er groter en licht. Ik kon het helemaal zelf inrichten precies zoals ik het wilde. Het was ook alsof ik buiten meer kleur en licht zag en mijn oogkleppen waren verdwenen. Ik kon veel verder kijken in mijn ooghoeken. Ik voelde de energie weer door mijn lichaam stromen en ik werd blij. Ik ging weer stralen en ik voelde meteen de rust in mezelf terugkeren. Het was helemaal goed.

Herken je dit proces?
Het voelt zwaar en donker
Wat je doet, lukt niet zo
Er zijn emoties en gevoelens van frustratie, vermoeidheid en het lijkt alsof je moet trekken om klanten krijgen.
Het voelt als worstelen
Je bent het contact met jezelf kwijt en doet voornamelijk de dingen vanuit het hoofd.
Je hebt enorm veel ideeën maar het lukt niet om ze uitgewerkt te krijgen. Je innerlijke criticus en negatieve gedachten houden je tegen.
Je gaat twijfelen en wordt onzeker over jezelf en jou als ondernemer
Er is chaos in mijn hoofd

Het lijkt dan alsof je niet goed genoeg bent. Je houdt jezelf klein. Diep van binnen weet je dat er meer mag ontstaan maar je luistert er niet naar. Dat levert de frustraties op. Je blijft in kringetjes ronddraaien. Gaat wellicht nog harder en meer werken omdat je denkt dat dit helpt. Maar het helpt je niet. Het helpt je niet omdat je niet meer in contact bent met jezelf. Je luistert niet naar je innerlijke stem. Je doet niet wat je eigenlijk zou moeten doen: je hart & missie volgen

Hoe kun je je hart & missie weer gaan volgen?
Om naar een volgend level te gaan en je hart en missie te volgen, nodig ik je uit voor het Bizz-event ‘Van missie naar creatie’ dat ik op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei samen met Sylvia Bouwer geef.
Een event waarin we samen deze stappen zetten. Je ontdekt wat jouw missie is in dit volgend level. Vervolgens gaan we kijken wat je nodig hebt in dit level. Welke betere versie van jezelf je dan bent en hoe je in deze persoon kunt stappen om volledig deze missie te leven.
Daarna ga je je volgende stap zetten en deze daadwerkelijk creëren. Met hulp van jouw innerlijke stem, jouw inspiratie, jouw kennis en onze ervaring. Een enorme co-creatie gaat dit dus worden.

Wat levert dit event nog meer voor je op?
– je werkt aan jezelf als ondernemer én aan jouw onderneming
– je weet wat jouw missie is
– je leert hoe je weer in contact komt met jouw innerlijke stem en hierdoor altijd inspiratie kunt creëren en antwoorden kunt krijgen die je nodig hebt om jouw bedrijf succesvol te laten zijn.
– werk je op energetisch niveau aan het open zetten van je deur voor nieuwe klanten
– leer je hoe je weer in flow komt
– heb je helder wat jouw volgende stap is en gaat hier praktisch mee aan de slag
en nog veel meer.

Meer informatie over dit mega-waardevolle Bizz-event