Vanmiddag schreef ik een bericht aan de deelnemers van het programma ‘I am Love’. Ik had een kort bericht in mijn hoofd en tijdens het schrijven werd het langer en langer. Ik wilde zoveel delen over het Universum en hoe het overvloed met jou wil delen.

Ik heb het bericht gedeeld maar het voelde nog lang niet compleet en dus heb ik er dit artikel van gemaakt. Aangevuld met nog veel meer informatie over hoe jij overvloed kunt ontvangen.

Het Universum staat voor overvloed.
Er is genoeg voor iedereen. Ook voor jou.
Het wil jou laten meedelen in deze overvloed.
Het wil voor je zorgen.
Het wil jou helpen om jou deze overvloed te geven.
Het wil jou helpen door je dingen op je pad te brengen, je signalen te geven, je antwoorden te geven.

Wat is er dan nodig om deze overvloed te ontvangen?

Ik geef je een aantal tips en vertel ook hoe dit bij mij in zijn werk gaat.

√ Weet precies wat je wilt ontvangen. Vraag het Universum om jou datgene wat je wenst op je pad te brengen. ‘Vraag en het wordt gegeven’ is een bekende uitspraak en ook een boek, geschreven door Esther en Abraham Hicks. Hoe meer jij open staat om te ontvangen, hoe sneller jij ontvangt. Want er is niets maar dan ook helemaal niets wat jou tegenhoudt om NU te ontvangen.

√ Jouw taak is om je open te stellen voor deze overvloed. Zet je hart open. Maak contact met je hart. Geef je hart de aandacht die het nodig heeft. Zodat jouw hart uit zijn schulp kan kruipen en als een bloem zijn bloemblaadjes kan openen.

√ Vergroot je eigenwaarde. Hoe groter je eigenwaarde, hoe meer je mag ontvangen.
Geef jezelf meer liefde, gun jezelf deze overvloed. Weet dat je het waard bent. Je bent niet voor niets op deze aarde. Je bent hier omdat je hier iets te doen hebt.
Omdat je hier mag zijn, precies zoals je bent.
Omdat je alles mag ontvangen in dit leven.
Het universum heeft geen oordelen. Het universum geeft de een net zoveel als de ander. Jij bent degene die de oordelen heeft en jezelf dus te weinig waarde geeft om alles te mogen ontvangen.

√ Realiseer je dat het Universum voor je wil zorgen. Misschien heb je het idee dat je alles in je leven alleen moet doen en dat er niemand is die je wil helpen. Het Universum wil echt voor je zorgen. Ook voor jou. Want jij bent het waard om voor te zorgen. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Zie het als een co-creatie met het Universum. Jij blijft immers verantwoordelijk maar je delegeert taken.

√ Vraag om meer als het jou helpt in jouw missie. We zijn vaak te bescheiden en durven niet om meer te vragen. ‘Dit wat we gekregen hebben vandaag, is al goed genoeg’ denken we. Niets is minder waar. Het Universum wil je meer geven. Kun jij meer ontvangen?

√ De kansen en mogelijkheden die het Universum je geeft mag je oppikken. Doe je oogkleppen af. Weet dat alles mogelijk is. Alles wat je wenst komt via een andere weg. Het komt niet via de weg die jij verwacht. Houdt alle mogelijkheden open en laat het ‘hoe’ los.
Luister naar de signalen en de antwoorden die je ontvangt van het Universum en ga hiermee aan de slag.

√ Zet je hart open. Ja, je kunt gekwetst worden maar daar kun je mee dealen! Je bent nu een volwassen persoon en kan anders met dingen omgaan dan toen je een kind was.

√ Ga met het Universum in gesprek. Vraag om hulp, vraag om verduidelijking, vraag alles wat je wilt weten en waarmee jij geholpen bent op weg naar overvloed.

√ Laat alle oordelen los over ontvangen. Oordelen die je over jezelf hebt. Overtuigingen die je hebt over veel geld ontvangen. Ga bij jezelf na welke overtuigingen je over geld hebt en of die bijdragen aan overvloed.
Heb je in het verleden of in vorige levens contracten afgesloten over ‘leven in armoede’. Als je in een vorig leven bijvoorbeeld non bent geweest heb je dit contract afgesloten. Dat contract dient jou niet meer in dit leven en kan jou belemmeren om nu in overvloed te leven.

√ Kijk naar wat je wel hebt. Voel en ervaar dagelijks de dankbaarheid voor de overvloed die je wel hebt gecreëerd. Denk niet steeds ‘maar ik heb nog geen partner’ of ‘ik heb nog niet genoeg geld’

√ Neem je verantwoordelijkheid. Jij bent degene die de flow tegenhoudt. Als jij niet bereidt bent om naar jezelf te kijken, zul je geen overvloed op alle gebieden ervaren. Begin bij de energie die je uit wilt stralen. Wie wil je zijn? Welke persoon ben jij als je overvloed ervaart op alle gebieden in je leven? Werk hier elke dag opnieuw aan. Het wordt alleen maar beter!

√ Kies om daadwerkelijk dingen te veranderen. Maak die keuze. Het helpt niet als je met 1 been in de nieuwe keuze staat en met het andere been in de oude situatie blijft staan. Kies om met beide benen in jouw nieuwe keuze te staan.
Als deze keuze een stap te ver is, wat kan je dan wel kiezen om een kleine verandering aan te brengen. Waar kies jij voor vandaag?

Wat is er nodig om deze overvloed te ontvangen?
Ik stel me bijna elke dag de vraag wat er nodig is om te ontvangen. De antwoorden die ik krijg zijn vaak:
– ben in een staat van ZIJN
– laat alle gedachtes aan geld los
– ga naar buiten
– luister naar een audio
– lees verder in het boek
– ga door met wat je aan het doen bent. Mijn volgende vraag is dan: waarmee kan ik mijn doelgroep dienen vandaag?
Op deze manier weet ik precies wie ik mag zijn om te ontvangen, om mijn licht over deze aarde te laten schijnen, om de beste versie van mezelf te mogen zijn en de overvloed te ervaren waar ik om vraag.

Wil jij hulp bij het ontvangen van overvloed?

Want overvloed is er ook voor jou!!
Stuur me een mail en we kijken samen op welke manier ik jou het beste kan helpen: edith@edithhelwegen.nl