Vanochtend ben ik vroeg opgestaan om in de koelte te werken aan het online programma ‘Werken met je spirit-team’. Ik heb visualisaties opgenomen en een filmpje over dit online programma.
 
Ik heb er zo veel zin in om anderen te leren hoe ze meer innerlijke rust kunnen creëren, kunnen co-creeren met het spiritteam om gelukkiger te worden, meer energie over te houden voor leuke dingen en vooral te kunnen leven vanuit je hart. Wat is er mooier dan helemaal je gevoel te volgen? Te doen vanuit je hart waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Je missie uit te dragen en om al die andere mensen te helpen in datgene waar jij zo goed in bent.
 
Het is mijn missie om deze informatie aan jou door te geven en om jou te helpen, je op spiritueel vlak te ontwikkelen. Dit online programma is een van de manieren waarmee ik dit doe. Ik word compleet geleid door het Universum en mijn spirit-team. Dat merkte ik vanochtend ook weer tijdens het filmpje. Ik had afgestemd op moeiteloos een filmpje opnemen en dat is helemaal gelukt. Ik heb het filmpje in 1 keer opgenomen en daarna bewerkt.
 
Vroeger had ik 4-5 versies. Nu ging het in 1 keer goed.
Ook de visualisaties ontstaan geheel vanuit mijn intuïtie. Ik heb geen idee wat ik wil zeggen. Het ontstaat vanzelf. Het kost geen moeite, het levert enorm veel plezier en energie op.
Dat geld ook voor deze tekst. Ik wilde een kort berichtje maken en mijn filmpje delen. Blijkbaar mag ik meer aan jou doorgeven. Ik geniet ervan en geef me hier helemaal aan over. De enige vraag die ik hoef te stellen is: hoe kan ik vandaag anderen dienen?
 
En dat houdt niet in dat ik een slaaf ben en over mijn grenzen ga. Maar dat ik vanuit mijn hart, de ander wil helpen.
En dat houdt in dat ik vanmiddag naar het zwembad ga om te genieten van de zon. Dat ik daar kan schrijven, kan werken aan mijn mindset en alles wat er nog meer mag ontstaan. Ik rust uit, ik creëer innerlijke rust, ik creëer inspiratie en ik word er blij van. Ik zit lekker in mijn vel en voel me ontspannen.
 
Als dit is waar jij ook naar verlangt, is dit online programma wellicht iets voor jou.

 

[maxbutton id=”81″]