Over Edith Helwegen

 

Al van jongs af aan weet ik dat ik geboren ben voor meer. Ik voelde me anders. Ik wist dat ik hier op aarde ben voor een missie. Ik heb hier iets te doen.
Ik wist ook dat het te maken had met ‘de ander helpen’. Een logische stap voor mij was om verpleegkundige te worden. Dan kon ik mensen pas echt helpen.

Omdat ik het licht in iedereen zie en zie wat er allemaal nog meer mogelijk is in het leven ‘hielp’ ik mensen ongevraagd. Dat leverde behoorlijk wat frustratie op.
Ik kwam er pas veel later achter dat niet iedereen geholpen wil worden. Niet iedereen kiest de mogelijkheden die op zijn/haar pad komen. Dat is voor nu helemaal ok voor mij.

Lange tijd bevond ik me in het donker. Ik had negatieve gedachten over mezelf en het leven. Ik voelde me niet thuis hier op aarde. Ik voelde dat ik anders was dan anderen. Ik voelde me niet op mijn gemak in groepen en voelde me zelfs alleen in een groep. Ik was altijd degene die liever met een vriendin of een klein groepje op pad ging.

Ik vond mezelf maar raar. En dus paste ik me aan. Ik sloot mijn gevoel buiten en deed wat anderen deden want dan hoorde ik er bij en wat is ‘normaal’.

Het ondernemerschap

Op cruciale momenten in mijn leven hoorde ik een innerlijke stem die me leidde. Een van die momenten was toen mijn baan als coördinerend verpleegkundige ophield te bestaan. De stem zei: “Jij gaat je eigen bedrijf starten. Je gaat mensen 1 op 1 coachen.” In 2009 begon ik vol vertrouwen en onbevangen mijn eigen onderneming.

 
Als ondernemer had ik geen voorbeeld anders dan mijn ouders, die als zelfstandigen hard werkten. Mijn start was een vliegende start, maar ondernemen bracht ook diepe dalen. Ik dacht dat je alles zelf moest doen, wat uiteindelijk leidde tot een burn-out.

 

Door de jaren heen ontdekte ik mijn capaciteiten als healer. Ik volgde opleidingen die mijn vertrouwen en bewustzijn vergrootten. Ik leerde dat ik helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend ben. Werken met energie en lichamen is iets waar ik blij van wordt en zie ik als een manier om anderen te bevrijden van oude patronen, emoties en gevoelens.

Alles om me heen praat met me, en ik luister. Bedrijven, lichamen,  ze geven allemaal informatie die ik opvang. Door af te stemmen op de energie van een bedrijf, weet ik wat de mogelijkheden zijn en zie ik de richting die we met het bedrijf op kunnen gaan. Het is een co-creatie.

 

Ik ben hier om bewustzijn te creëren en licht te verspreiden, en met elke actie streef ik ernaar dit licht te delen. Ik ben een pionier, uniek in mijn pad, en ik volg mijn innerlijke stem om een weg te banen voor anderen die na mij komen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn een groot deel van mijn leven. Ik volg dan ook steeds meer de energie van wat goed voelt voor mij.

 

Rust is een kwaliteit die anderen in mij waarderen, zelfs in tijden van innerlijke storm. Ik plan bewust tijd voor mezelf om in verbinding te blijven met mijn lichaam en mijn intuïtie. Door vragen te stellen en te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid, laat ik controle los en leef ik in overgave.

Deze rust breng ik ook mee in het werken met klanten. Ik breng rust in andermans bedrijf.

Ik ben een multipassionate die houdt van afwisseling en werken aan meerdere projecten tegelijkertijd. Dat houdt in dat ik met meerdere klanten tegelijkertijd kan werken.

 

Ik ben anders
Ik doe alles op een andere manier
Ik onderneem op een andere manier; op mijn manier en ik creëer mijn eigen realiteit. Precies zoals ik dat wil of nog beter.

Daarom is de sub naam van mijn bedrijf: Create Beyond this Reality

Ik nodig JOU uit om voorbij te creëren aan jouw huidige realiteit.
Omdat jij ook jouw leven kunt creëren voorbij aan deze realiteit, voorbij aan wat jij denkt dat mogelijk is. Op jouw manier!

Neem vrijblijvend contact met me op, om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Mijn favorieten

Business Activatie – Meer gemak in je business

Aanbieding!

Werken met je Spirit-Team