Co Creatie Dag Edith Helwegen Sparringpartner voor Ondernemers

Je voelt al lange tijd dat het anders mag in je business. Je duwt dit gevoel steeds weg want jouw agenda is al zo vol. Werken in je business is normaal. Werken aan je business daar maak je eigenlijk te weinig tijd voor. Je VA doet hier en daar wat aanpassingen. Maar dit gevoel vraagt om een grotere verandering en dat WEET je.

Je weet ook dat als je toegeeft aan dit gevoel, het alles op zijn kop zet. Dat er van alles rondom je business, je agenda en je team zal veranderen en daar zie je als een berg tegenop. Je overziet het niet. En dus duw je het weer weg.

 

Is de tijd nu rijp om aandacht te besteden aan dit gevoel?

 

Ja, er komt verandering. De verandering waar je al zo lang naar verlangt.
Ja, deze verandering heeft tijd nodig. Het is een veranderingsproces.
Ja, het zet alles op zijn kop

Je hoeft het niet alleen te doen

Dat geeft lucht. 
Ik ben er voor JOU.

 

Met zijn tweeën geeft dit allereerst een enorme vibe. Je kunt makkelijker intappen op de energie van je business en waar je naar toe wilt. Snel schakelen, sparren, brainstormen, keuzes maken is echt een meerwaarde deze dag.

Ik ben die dag de spaceholder, ik bewaak het overzicht, ik bewaak het proces, ik weet waar je nog iets mist, wat er nog meer mogelijk is en dat laat ik je zien. Ik houd van efficiënt en gemak in een bedrijf. Je hoeft het jezelf immers niet moeilijker te maken.

Co Creatie Dag Edith Helwegen

Waar je die dag aan wilt werken, bepaal jij.
We bespreken van te voren waar jij aan wilt werken. We halen jouw diepe gevoel van verandering naar boven en stroomlijnen dit gedurende de co-creatiedag.
Er is zoveel mogelijk deze dag.

Tijdens de co-creatie dag maken we samen een plan van aanpak om die verandering in jouw bedrijf aan te brengen of zetten stappen om het plan van aanpak in gang te zetten.
Het wordt efficiënter, het gaat met meer gemak, je ideeën worden gestroomlijnd en uitgevoerd, je krijgt meer tijd voor jezelf en alles wat je nog meer wilt doen naast het ondernemerschap.
Dat alles brengt jou meer RUST.

 

Rust is goud waard. 


Rust is waar je al langere tijd naar verlangt.

 

Ik heb deze zomer plek voor 5 Co-Creatie Dagen.

 

💫 De datum voor deze dag is in overleg.

💫 De locatie voor deze Co Creatie Dag is afhankelijk van jouw woonplaats en jouw behoefte hoe deze dag in te vullen. We zullen dit samen bespreken.

💫 Deze dag is van 10:00 – 16:00 uur incl lunch

💫 Prijs voor deze dag is nu van € 999,- voor € 888,-* excl btw
*aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2024