Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met reflectie, bewustzijn en bewust ZIJN en stel mezelf heel veel vragen.
Vragen zoals:
Wat is mijn MISSIE?
Hoe wil ik dat mijn leven er uit ziet?
Wat wil ik anders doen dan de afgelopen maanden?
Wat is hier voor nodig?
Wie moet ik hier voor zijn?

En vooral dat laatste is interessant. Want daar zit de groei, de ontwikkeling. Ik moet mezelf door en door kennen om hier verandering in te brengen.
Want ik kan niet van de persoon die ik nu ben in de persoon stappen die nodig is om te zijn waar ik over 1 of 2 jaar wil zijn. Als ik dat kon, had ik dat al gedaan.

Ik heb helemaal uit geschreven wie ik dan moet zijn. En dat zijn nogal wat stappen verder van degene die ik nu ben. Ik heb geduld en werk elke dag om die betere versie van mezelf te worden. Door elke dag een stap te zetten.

Maar ik laat me ook saboteren. Niet door externe factoren, alhoewel ik deze goed kan gebruiken als excuus. Nee, ik laat mij saboteren door mezelf: zelfsabotage heet dit.

Ik ben er heel erg goed in. Vandaar dat ik alle manieren waarop ik mezelf saboteer heb uitgewerkt tot in details.
Waarom?
Omdat ik me op deze manier bewust ben van mijn zelfsabotage. Op deze manier heb ik heel snel, veel sneller dan anders, in de gaten wanneer ik mezelf aan het saboteren ben. Ik ga dit niet meer tolereren. Ik ga hier niet meer voor kiezen.
Ik kies NU voor: 
mijn grote visie, mijn missie.
me niet te laten weerhouden door mijn angst
mijn angst te omarmen en toch te doen wat nodig is
het volgen van mijn Bron, die geeft me de juiste koers

Vandaar dat het zo belangrijk is om jezelf goed te kennen. Als je jezelf niet goed kent, en deze manieren van sabotage niet weet van jezelf, dan is de kans groot dat je jezelf saboteert en dat je dit jaar niet veel verder komt dan vorig jaar.
En dat was toch niet de bedoeling!

Op welke manieren saboteer jij jezelf?

Kom je er niet achter op welke manieren je jezelf saboteert?
Boek een Sparring Sessie en je krijgt inzichten in je belemmerende patronen.


Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met reflectie, bewustzijn en bewust ZIJN en stel mezelf heel veel vragen.
Vragen zoals:
Wat is mijn MISSIE?
Hoe wil ik dat mijn leven er uit ziet?
Wat wil ik anders doen dan de afgelopen maanden?
Wat is hier voor nodig?
Wie moet ik hier voor zijn?

En vooral dat laatste is interessant. Want daar zit de groei, de ontwikkeling. Ik moet mezelf door en door kennen om hier verandering in te brengen.
Want ik kan niet van de persoon die ik nu ben in de persoon stappen die nodig is om te zijn waar ik over 1 of 2 jaar wil zijn. Als ik dat kon, had ik dat al gedaan.

Ik heb helemaal uit geschreven wie ik dan moet zijn. En dat zijn nogal wat stappen verder van degene die ik nu ben. Ik heb geduld en werk elke dag om die betere versie van mezelf te worden. Door elke dag een stap te zetten.

Maar ik laat me ook saboteren. Niet door externe factoren, alhoewel ik deze goed kan gebruiken als excuus. Nee, ik laat mij saboteren door mezelf: zelfsabotage heet dit.

Ik ben er heel erg goed in. Vandaar dat ik alle manieren waarop ik mezelf saboteer heb uitgewerkt tot in details.
Waarom?
Omdat ik me op deze manier bewust ben van mijn zelfsabotage. Op deze manier heb ik heel snel, veel sneller dan anders, in de gaten wanneer ik mezelf aan het saboteren ben. Ik ga dit niet meer tolereren. Ik ga hier niet meer voor kiezen.
Ik kies NU voor: 
mijn grote visie, mijn missie.
me niet te laten weerhouden door mijn angst
mijn angst te omarmen en toch te doen wat nodig is
het volgen van mijn Bron, die geeft me de juiste koers

Vandaar dat het zo belangrijk is om jezelf goed te kennen. Als je jezelf niet goed kent, en deze manieren van sabotage niet weet van jezelf, dan is de kans groot dat je jezelf saboteert en dat je dit jaar niet veel verder komt dan vorig jaar.
En dat was toch niet de bedoeling!

Op welke manieren saboteer jij jezelf?

Kom je er niet achter op welke manieren je jezelf saboteert?

Een Sparring Sessie geeft jouw inzichten in de belemmerende patronen.