Ik keek zaterdag de film The Miracle Club en het raakte me diep. Naast dat het ook een komische film is, zie je ook hoeveel schuldgevoelens en schaamte er bij vrouwen leeft.

Deze film is niet 1 verhaal. Dit is het verhaal van duizenden vrouwen hier op aarde.

Meisjes en jonge vrouwen kregen de schuld wanneer ze per ongeluk zwanger werden. Ze werden weg gestuurd, verbannen uit de familie, gedwongen tot abortus. Ze hadden geen keuze!

Laten we dit aub niet meer doen!?!
Dit gebeurt nog steeds op deze wereld.

We dragen dit schuld- en schaamte gevoel mee, in ons systeem vanuit de vrouwenlijn, van over-overgrootmoeder op overgrootmoeder, van overgrootmoeder op oma, van oma op moeder, van moeder op dochter.

We dragen dit mee in ons lichaam, in onze baarmoeder. Het zit daar opgestapeld en neemt ruimte in waardoor de creatiekracht niet kan stromen. Dit uit zich oa in moeilijk zwanger worden, in miskramen, moeite hebben om ideeën te verwezenlijken, moeite hebben om je leven te creëren, het niet in actie komen als er ideeen zijn.

Schuldgevoelens zijn zwaar en draag je met je mee als een last die steeds zwaarder wordt. Je leeft met en vanuit deze schaamtegevoelens omdat ze zo’n grote rol gaan spelen.
Wat creëert je dan?
Meer schuldgevoelens.

 

Ik neem het waar. Ik weet dat ik een bijdrage ben voor deze vrouwen door middel van een baarmoederhealing en/of een Rite van de Baarmoeder. Hen te helpen deze schuldgevoelens, deze zware last los te laten en zich hiervan bevrijden. Zodat ze liefde voor zichzelf kunnen ervaren. Zodat ze zichzelf kunnen zijn en ze niet meer geleid worden door deze gevoelens en ze het licht kunnen zijn dat ze zijn. 🌟

Wat als je als vrouw niet hoeft te leven met schuldgevoelens die überhaupt niet van jou zijn en je jezelf hier van bevrijdt?
❤️

 

Wil je hier meer over weten of wil je iets delen naar aanleiding van dit blog?
Neem gerust contact met me op: