Lange tijd was mijn energetische deur dicht en daarna stond hij op een kier.
Ik was doodsbang voor de gevolgen als ik de deur open zou gooien. Ik dacht ook steeds dat ik hier hard voor zou moeten werken om dit te bereiken.

Deze week voelde ik het aankomen. Ik had eerst een Reading gehad van buddy Corry Conen die aangaf dat het telkens omlaag galen van mijn eigenwaarde iets van het ego was en niet van mij.

Daar reageerde het ego enorm op door van zich te laten horen net als gevolg dat ik mezelf naar beneden liet zakken.

Langzaam kreeg ik het spel van het ego door maar ik wilde niet meer meespelen. Ik was er klaar mee. Ik wil mijn eigen spel spelen net mijn eigen regels. Regels van vrijheid, regels van mijn eigen voorwaarden, regels van liefde en dankbaarheid en van vertrouwen. En regels van overvloed.

Ik voelde steeds meer flow en mijn vibratie hoger worden. Ik nam de tijd om veel te schrijven, voor nieuwe ideeën binnen te laten stromen. Er ontstond ook ruimte om de leiding te volgen van mijn spiritteam, de boodschappen van het Universum die door mij door gegeven mogen worden.

Vandaag voelde de ruimte echt te klein worden. Ik vroeg mijn gids me te helpen en we deden een healing. Het eerste stuk tijdens de wandeling.
De doorbraak bij een bankje en een kikkervijver. 

Het eerste stuk ging over: ik laat me tegenhouden door mijn angst, door mijn ego. De angst is niet reëel. Mijn ego wil de hoofdrol spelen en ik laat dit toe. Mijn lichamelijke klachten weerspiegelen de angst en zijn dus ook niet reëel.  Ik las vanochtend een stuk over het ego, geschreven door Doreen Virtue: ‘Als je gebrek, beperking of pijn van wat voor soort ook ervaart, betekent dat alleen maar dat je diep van binnen angstgedachten kiest. Soms zijn we ons niet eens bewust van die gedachten, of geloven we dat we er geen greep op hebben, alsof de gedachten óns kiezen!’  (Healing met Engelen, van Doreen Virtue)

Dit wetende kies ik nog steeds voor de angst in plaats van voor mijn verlangen.

Ik ging op het bankje zittende en tekende met een stok een grote cirkel in het zand rondom het bankje. Daarnaast maakte ik een kleinere cirkel die mijn verlangen weerspiegelde.

Ik ging zitten op de bank en voelde me zwaar. Het voelde echt niet goed meer om hier midden in de angst te zitten. Ik bleef een tijdje ongemakkelijk zitten en de gids vroeg: ga je mee naar het verlangen?

Ik stond op en liep naar de rand van de cirkel van angst. De deur naar het verlangen, waarvan ik dacht dat hij heel zwaar zou zijn, waren witte klapdeurtjes, heel licht.

Doe ze maar een beetje open, zei de gids. Ik deed ze voorzichtig open maar stond al snel in mijn verlangen.

Wat bleek: de cirkel van verlangen was mega weids. Het was zo veel groter dan gedacht. Ik voelde me meteen licht, ik werd blij, ik zag kleuren veel scherper. Wow, wat een energie is er hier in het verlangen. Ik voelde zoveel dankbaarheid voor deze stap.

En nu kon ik volmondig JA zeggen op de vraag of ik kies voor overvloed.
Ik zeg JA op de vraag of ik kies voor mijn verlangen
Ik zeg volmondig JA op de vraag of mijn energetische deur naar mijn bedrijf open staat.
Ik zeg JA op de vraag als ik kies voor meer klanten
Ik zeg JA op de vraag als ik kies voor meer geld.

Ik voelde geen twijfel meer.
Ik stond hier zonder barrières, heel kwetsbaar en ik voelde mijn oerkracht, mijn creatiekracht.
Ik liep door een haag van struiken alsof ik werd begroet in dit deel waar ik nu ben aangekomen. Ik voelde liefde. Ik voelde een welkom.

Ik hoorde mijn egostem roepen: ‘Wat zullen anderen hiervan denken?’ en  ‘Wacht maar eens eerst het resultaat af!’ etc.  Ik kon het wegwuiven. Ik hoef niet het resultaat af te wachten. Ik vertrouw en voel een diep weten dat dit resultaat vanzelf komt.

Dit voelt zo goed.  Hier wil ik voorlopig niet meer weg. Hier wil ik blijven. Hier wil ik genieten!

PS: het online programma ‘Werken met je spirit-team’ heeft ook een VIP-variant met 6 coachsessies om echt alles uit dit programma te kunnen halen.

Meer informatie over het online programma ‘Werken met je spirit-team’