The girl from the future
Ik ben ‘the girl from the future’
Ik weet wat er nodig is (nu en in de toekomst)
Ik weet wat er mogelijk is (nu en in de toekomst

Ik verwarde dat vroeger met niet in het hier en nu kunnen zijn door scenario’s te bedenken en nieuwe scenario’s te bedenken en nog meer scenario’s te bedenken hoe alles zou kunnen verlopen. Dat is controle.

Ik hoef geen scenario’s te bedenken omdat ik vertrouw op dat wat ik weet. 
Ik vertrouw op mijn kracht, mijn capaciteit die ik elke dag ontwikkel. Want mijn klanten vragen om mijn gewaarzijn:
What do you get?
Wat creëert het meest?
Welke titel past bij dit programma?
Welke datum/tijdstip past bij deze training?
Wat is er nodig om …. neer te zetten?
In welke talen zullen we dit programma doen?
Hoe pakken we de marketing aan?
Hoe kunnen we meer zichtbaar zijn?
Wie past het beste in het team?
Niet vanuit het hoofd. Niet omdat de vorige keer manier x werkte of marketing manier y werkte. Nee, vanuit bewustzijn, vanuit de vraag, vanuit het weten wat je weet.

Vertrouwen in je eigen waarneming, in je eigen innerlijk weten, in jouw intuïtie.
Je kunt het helderweten noemen, helderziend, helderhorend, heldervoelend.

Jaren geleden wilde ik mezelf testen. Ik wilde weten of dit echt een capaciteit was. Ik wilde weten of ik dit echt kon en of dit geen toeval was, of het geen verzinsel was wat ik ‘doorkreeg’. En dus ging ik werken bij een paranormale-hulplijn. 
Na 1 middag werken wist ik het.
Ik kan dit! Dit is voor mij zo gemakkelijk!
Dat het een beetje vreemd was, bleef mijn gevoel op dat moment.

Ik zie het, ik weet het, en ik kan het aan de klant doorgeven. 
De wijsheid die ik altijd had en die ik niet mocht delen, die was ingeperkt, was begrenst, mocht nu weer gedeeld worden. Er wordt om gevraagd en ik word er zelfs voor betaald. Niet meer via de medium-hulplijn maar via ondernemers die hier de waarde van zien. Ondernemers die willen groeien, uitbreiden, naar een next level willen en het niet meer alleen willen doen.

Hoe gaaf is dat!
ik vind dit super gaaf!! Dit is waar ik écht heel blij van word!