Ik realiseer me dat ik hier nooit over gesproken heb maar ik had nooit een kinderwens. Weer iets waardoor ik mezelf maar raar vond en mezelf verkeerd maakte. Al mijn vriendinnen, behalve 1, wilden heel graag kinderen. Gingen vroeg trouwen, kochten een huis en dan kwamen de kinderen. Meestal werd de vriendschap dan op een lager pitje gezet, van beide kanten.

Nadat ik gescheiden was, nu zo’n 13 jaar geleden en ik mijn huidige man ontmoette, was er nog steeds geen kinderwens. En kan ik in alle vrijheid mijn leven leiden.

Ik hield me nooit bezig met mijn baarmoeder tot ik ontdekte dat daar mijn kracht en creatie zit
Menstruatie was lastig en zeker als ik er 5 dagen hoofdpijn bij had. Ik werkte gewoon door behalve als de hoofdpijn té hevig was, dan nam ik wat rust. Ik had nog nooit nagedacht over mijn menstruatiecyclus, tot een jaar geleden. Gelukkig leerde ik toen, dat meer rust nemen, in de week vóór de menstruatie, helpt om geen hoofdpijn meer te hebben.

Totdat ik me bezig ging houden met healing, spiritualiteit (in de openheid) en ik werd uitgenodigd door een lieve collega voor een Rite van de Baarmoeder. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik wist niet wat het was, kon me er niets bij voorstellen maar iets in mij zei, dat ik hierbij moest zijn.

Ik ging vanuit Limburg naar de Randstad voor een Rite. Het was lifechanging
Ik mocht verbinden met mezelf, mijn buik (waar ik niet blij mee ben en die ik met moeite heb leren accepteren), mijn baarmoeder. Ik leerde dat mijn baarmoeder een bron is van kracht en creatie. Ik mocht oude ballast loslaten: direct daarna werd een overeenkomst ontbonden met een opdrachtgever. Wat gaf me dat ruimte en wat voelde dit licht. Ik leerde verbinden met de natuur en dit was het begin om nog meer in mijn eigen ritme te leren leven en ondernemen. En met alle prachtige vrouwen die er waren was dit heel bijzonder.

Mijn kracht en creatie zit in mijn baarmoeder en daarom maak ik er elke dag contact mee. Elke dag de energie voelen om te doen waar ik blij van word. Elke dag verbinden met mijn Bron, verbinden met mijn lichaam om te ZIJN.

Nu ik me richt op traumahealing merk ik, hoe vaak ik mijn handen op de baarmoeder leg tijdens een healingsessie. Om daar te helen. En ook vaak om het contact tussen hart en baarmoeder te helen. Er gebeurt van alles. En dat is bij iedereen verschillend. Maar iedereen merkt het op en dat vind ik elke keer weer heel bijzonder.

Het contact met jouw Bron is, als vrouw, zo belangrijk. Vandaar dat ik de Rite van de Baarmoeder ook heel vind passen bij mij. Hoe bijzonder is het, om met een aantal gelijkgestemde vrouwen, jouw eigen baarmoeder te helen en daarmee ook energetisch de baarmoeders van vele andere vrouwen.

Ik voel me bevoorrecht om dit te mogen doen.
Als jij voelt dat de Rite van de Baarmoeder bij jou past, ben je van harte welkom.
Ik heb zaterdag 2 juni nog 2 plekken vrij
Voor zaterdag 16 juni zijn er nog 4 plekken vrij.

Meer informatie over de Rite van de Baarmoeder