Ik kreeg deze week een vraag wat je kunt doen om de wereld beter te maken. Er is zoveel gaande op de wereld en ieder mens en zeker als lichtwerker kun je helpen om de aarde op te liften.

Ik weet dat er veel gaande is in de wereld maar ik kijk geen nieuwsuitzendingen. Dat doe ik bewust. Nieuwsuitzendingen bevatten veelal negatief nieuws, het nieuws is gemanipuleerd en daarom is het niet de echte waarheid die je te zien krijgt. Als lichtwerker, sensitief persoon heeft negatief nieuws, de beelden en de verhalen een enorme impact op je. Het komt hard binnen en vervolgens blijf je zitten met een gevoel van onmacht, frustratie, boosheid en verdriet waar je helemaal niets mee kunt.

Zo voelde ik me elke keer als ik naar het nieuws keek, naar tv-programma’s zoals Opsporing Verzocht of kranten las. Ik voelde me zo onmachtig over wat er in de wereld en in je eigen omgeving gebeurd. Ik wilde (en wil dit nog steeds) hier verandering in brengen maar het was te groot. Ik kan in mijn eentje de hele wereld niet veranderen.

Door te denken wat ik kon doen, kwam ik niet verder. Pas toen ik vanuit mijn gevoel ging leven en verbinding maakte met mijn missie wist ik wat ik te doen had. Door mijn missie uit te voeren, om mensen te helpen om met zichzelf de verbinding aan te gaan, meer liefde voor zichzelf te ervaren en te ontdekken wat hun missie is, kan ik de wereld op mijn eigen manier verbeteren.

Door meer lichtwerkers ‘aan het werk’ te zetten om hun missie uit te voeren, ontstaat er een rimpeleffect. Het rimpeleffect van liefdevolle energie dat over deze wereld straalt en de een na de andere persoon raakt.

Als lichtwerker heb je hier een taak te volbrengen

Je bent niet voor niets naar deze aarde gekomen. Je hebt hier een taak te volbrengen. Als je deze taak nog niet weet, neem contact met me op zodat we kunnen ontdekken wat deze taak is. Jouw taak is heel belangrijk hier op aarde.

Wanneer jij jouw taak serieus neemt, deze tot dagtaak maakt, als levensmissie, zal er verandering ontstaan. Niet alleen in jouw leven maar ook in het leven van de ander. Als lichtwerker ben je hier op aarde gekomen om de ander te helpen met datgene waar jij goed in bent. Met datgene dat voor jou heel gewoon is, een natuurlijk gegeven. Dat is voor de ander helemaal niet gewoon maar heel bijzonder. Juist met die gave kun jij anderen helpen.

Hoe kun jij jouw licht laten schijnen?

Met die gave kun jij jouw licht laten schijnen. Je kunt jouw licht laten schijnen als je volledig in deze missie stapt en gaat doen waar je voor hier bent gekomen. Niet een beetje maar volledig. Als jij deze missie omarmt en dit tot jouw doel in het leven maakt, zul jij jouw licht laten schijnen. Zul jij met jouw energie de ander raken en helpen.

Verstop jouw gave dus niet, verstop je niet achter jouw eigen oordelen, belemmeringen en beperkingen die je jezelf hebt opgelegd maar stap in jouw energie. Stap in jouw grootsheid.

 

Hoe kun jij in 2018 jouw licht laten schijnen?

Ik heb een visualisatie voor je gemaakt die je hierbij helpt.

[maxbutton id=”110″ ]

 

PS: wil jij weten wat je hier te doen hebt op deze aarde? In het online programma ‘In verbinding met jezelf’ ontdek je jouw missie zodat jij weet op welke manier jij jouw licht kunt laten stralen.