Online Programma

‘In verbinding met jezelf’

 

Stel je eens voor
Dat je helemaal jezelf mag zijn
Dat er geen begrenzingen voor je zijn
Dat alles mogelijk is
Dat je mag doen wat jij graag wilt
Dat je daar je geld mee mag verdienen
Dat jij bepaalt op welk manier je dit doet
Omdat dit goed voor je voelt
Omdat dit bij je past

Hoe voelt het voor je als
Je goed voor jezelf zou zorgen
in verbinding bent met jezelf
in verbinding bent met jouw lichaam
jij in het licht staat om de ander te helpen op de manier die bij jou past

Ja, jij bent anders
Je voelt je anders
Juist omdat je anders bent, mag je er zijn
Met jouw unieke talenten, kwaliteiten, gaves
Daarom hoef jij jezelf niet weg te cijferen
Hoef jij jezelf niet klein te houden
Hoef je je niet anders voor te doen
Hoef je je niet aan te passen
Hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om het anderen naar hun zin te maken
Dat heb je al jarenlang gedaan. Waarschijnlijk al van kinds af aan. Je hebt jezelf in een hokje geplaatst omdat je je moest aanpassen, je erbij wilde horen en je wilde voldoen aan de verwachtingen van jezelf en van de ander.  Je mocht geen vragen stellen en je mocht vooral niets voelen. Je hebt je altijd afgeschermd omdat je zo veel voelde van de omgeving en de mensen om je heen. Je voelde precies aan wat anderen nodig hadden. Je voelde precies aan wat de sfeer was als je ergens kwam. Maar je wist niet wat je hier mee moest. Je vond het overweldigend en je kon er op dat moment niets mee. Je wilde het niet voelen en daarom besloot je om jezelf af te sluiten. Het was niet veilig voor je en daarom sloot je jezelf af.
Bouwde je muren om je heen. Werd je streng naar jezelf en legde je de lat voor jezelf hoog om aan andermans voorwaarden te voldoen.

Wat heeft je dit gebracht tot nu toe?
Dat je je afschermt om alles te ontvangen waar jij naar verlangt. Dat je deze verlangens wegstopt. Dat je niet meer weet wat je verlangen zijn. Dat je niet weet wat jouw missie is. Dat je je laat leiden door je hoofd, niet meer goed kan voelen. Dat je jezelf niet goed genoeg vindt. Dat je jezelf niets of te weinig gunt. Dat je het jezelf niet waard bent om te ontvangen. Dat je jezelf telkens op je kop zit, dat je het niet goed doet. Dat je te veel ‘moet’ van jezelf. Dat je lichamelijke klachten ervaart, moe bent, twijfelt en onzeker bent over wat je precies moet doen. Dat je anderen op de eerste plaats zet in plaats van jezelf. Dat je hier allerlei oordelen over hebt als je eens een keer kiest voor jezelf. Dat mensen in je omgeving meteen beginnen te sputteren als je dit doet.

Ben je hier echt gelukkig mee?
Je verlangt stiekem naar meer. Daar durf je niet om te vragen. Dat vind je jezelf niet waard.
Je verlangt stiekem naar vrijheid, naar verbinding, naar jezelf mogen zijn, naar moeiteloos, naar licht. Naar jezelf mogen zijn en mogen doen wat jij graag wilt. Op jouw manier.

Ben je NU bereidt om te kiezen voor deze vrijheid?
Want het stiekeme verlangen zal blijven knagen, zal blijven roepen totdat je er voor kiest. Totdat je eindelijk kiest voor jezelf. Om te mogen zijn wie jij wilt zijn. De energie mogen zijn die bij je past. De energie die jij over de wereld wil verspreiden. De energie van liefde. Liefde voor jezelf en liefde voor de ander.

Jij bent nu volwassen.
Je bent niet meer het kleine kind, de puber, de jong volwassene die het moeilijk had. Die zich verstopte. Die snakte naar liefde maar het niet kreeg, niet kon ontvangen. Die overweldigd werd door gevoelens en emoties van zichzelf én van de ander. Met alle wijsheid, kennis en ervaring die je nu hebt, kun je kiezen voor andere mogelijkheden.
Kun je kiezen voor vrijheid
Kun je kiezen voor moeiteloos
Kun je kiezen voor liefde
Kun je kiezen voor alles waar jij naar verlangt
Want jij hebt de power om het leven dusdanig te creëren zoals jij dit voor ogen hebt.

Daar moet het een en ander voor gebeuren.
Daar zul je aan moeten werken.
Dit is een proces.

Ik wil jou verder begeleiden in dit proces naar vrijheid, naar jezelf mogen zijn, naar liefde voor jezelf, naar ontvangen, naar overvloed op alle gebieden in je leven.

Waarom het belangrijk is om in verbinding met jezelf te zijn

Ik heb mezelf ook lange tijd in dit hokje geplaatst. Muren om me heen gebouwd om niet gekwetst te voelen. Mezelf klein gehouden omdat ik het mezelf niet waard vond om in die grootsheid te stappen. Ik heb heel veel gewerkt om mezelf te ontwikkelen en mezelf te bevrijden van de last die anderen op me hadden gelegd. Mezelf te bevrijden van oordelen over mezelf. Mezelf te bevrijden van de hoge lat die ik mezelf had gesteld. Ik weet precies hoe jij je nu voelt. Ik ken het gevoel van ‘ik wil het heel graag anders, maar weet niet hoe ik moet beginnen’. Het gevoel van verstrikt zitten in jezelf. 

In mijn dromen kon ik precies zijn zoals ik was. Kon ik doen wat ik wilde doen. Was ik beroemd en leidde ik het leven dat ik graag wilde leven. Maar de realiteit was anders. Mijn echte leven was ik onzeker en klein. Was ik streng naar mezelf en gunde ik mezelf niets van het leven dat ik graag wilde leiden. Had ik besloten om in armoede te leven en kon ik met mijn gaves echt niet naar buiten komen. 

Wat is er veel veranderd nu ik al een hele lading van me af heb kunnen gooien. Ik uit mijn hokje ben gekomen en in het licht ben gestapt. En ja, dat is eng. Maar het is veel leuker, veel lichter en veel fijner dan waar ik was. Ik ben in verbinding met mezelf. Ik voel wat ik wil. Ik maak keuzes omdat mijn lijf aangeeft wat ik wel en niet kan doen. Ik laat me niet meer leiden door mijn hoofd maar vertrouw volledig op de leiding van mijn innerlijke stem. Wat ben ik blij dat ik al zover ben gekomen. Dat ik het aandurfde om deze keuzes te maken. Ik kon ook niet meer anders. Mijn lijf gaf aan dat het zo niet langer meer kon. Dat ik me niet kon blijven verstoppen. Mijn gaves kwamen steeds meer naar buiten zodat ik er wel iets mee moest doen. 

Mijn missie ‘zelfliefde’ kwam op mijn pad en toen viel het laatste puzzelstukje in elkaar. de puzzel was compleet en ik wist precies wat te doen op deze aarde. Ik mag mijn licht laten schijnen om anderen meer liefde voor zichzelf te laten ervaren. 

En dat is precies wat ik in het programma ‘in verbinding met jezelf’ wil doen.

Al mijn kennis.
Al mijn ervaringen.
Al mijn shifts.
Al mijn gaves stop ik in dit half jaar programma om jou te helpen jezelf te mogen zijn en de verbinding met jezelf weer te versterken. 

Een half jaar waarin we samen werken om jou te bevrijden van alles wat je nu tegenhoudt om in dit licht te gaan staan. Om jou te laten zijn wie je wilt zijn. Om jou te laten zien hoeveel waard jij bent, hoeveel waarde jij biedt.  Hoe meer je jezelf bent, hoe meer je kunt creëren en manifesteren. Hoe meer je krijgt waar je naar verlangt. Hoe lichter het wordt, hoe makkelijker je om kunt gaan met de donkere energie. Hoe meer je vanuit je gevoel kunt leven en werken, wat je ook doet en wilt doen. Je leert jezelf te accepteren en wordt elke dag een betere versie van jezelf.

De energie die je dan uitstraalt is zo groot, zo licht, zo sprankelend dat je in flow door het leven gaat. Volledig in verbinding met jezelf. 

Dit programma gaat diep. Dit gaat heel diep. Dit brengt veranderingen teweeg die je van te voren niet had voorzien. Dit brengt veranderingen met zich mee waar je nooit van had kunnen dromen. In deze 6 maanden geef ik alles door wat ik in mijn leven geleerd hebt. Mijn kennis en ervaring en alles wat ik de komende 6 maanden ook nog zal leren en ervaren. Alle shifts van mij kan ik doorgeven aan jou. Zodat jij kunt groeien, zodat jij je kunt ontwikkelen, zodat jij jouw plek vindt hier op aarde met gemak, met vreugde en in overvloed.

Dit programma is een combinatie van kennis, ervaring, informatie, coaching, helende energie, werken op energetisch niveau om jou de shifts en de veranderingen te geven die jij nodig hebt. Je krijgt inzicht in je blokkades die je op een dieper level kunt helen, met jouw eigen helende kwaliteiten. Jij moet het werk doen, ik kan je alleen maar de sleutels geven om jou te helpen de poorten te openen naar het leven waar jij naar verlangt. Ik gebruik mijn intuïtie en alle sensitieve zintuigen die me helpen om jou het inzicht te geven dat je nodig hebt om weer door te kunnen gaan. Het resultaat bepaal je zelf. Dit maakt het programma uniek.

Dit programma is speciaal voor degene die: 
hun bewustzijn willen ontwikkelen
genoeg hebben van zwaarte en worstelen en willen kiezen voor zichzelf
ballast willen loslaten
willen leren om zichzelf te zijn
in verbinding willen zijn met zichzelf
hun intuïtie willen inzetten
meer liefde voor zichzelf willen ervaren
die het goddelijke in zichzelf willen zien en ervaren
stappen willen zetten in hun rol hier op aarde
die willen weten wat ze hier op aarde te doen hebben
willen investeren in hun ontwikkeling in tijd, energie en geld

 MODULE 1

Bewustzijn creëren

Nog meer bewustzijn creëren dan je nu al ervaart, door de energie te zijn die jij wilt zijn. Je krijgt van mij tools  om het leven lichter te maken. Dit zijn een aantal onderdelen van deze module waar we de aandacht op richten:
Afstemmen op jouw nieuwe realiteit
Ochtendroutine
Een staat van ZIJN creëren
De energie van vandaag
Vragen stellen
Leven in jouw natuurlijke ritme.

MODULE 2

Jouw hogere doel

Wat is jouw hogere doel? Ontdek jouw missie, ontdek jouw capaciteiten om deze missie uit te voeren.

Zelfliefde
Jouw missie hier op aarde
Jouw diepste verlangens
Hoe kan ik (nog) meer mijn licht laten schijnen
Jouw zielsfrequentie
Jezelf mogen zijn
Leven en werken in je eigen ritme en op jouw manier

MODULE 3

Verbinden met het goddelijke in jou

Hoe kun jij je verbinden met het goddelijke in jou nu je weet wat jouw missie is? Je hoeft het niet alleen te doen. Je ontdekt jouw spiritteam en leert je te leiden door jouw innerlijke stem. Je gaat uit je hoofd en weet het verschil tussen de stemmen in je hoofd en je hart.

Jouw spiritteam
Volg je innerlijke leiding
Co-creatie met het Universum
Jouw intuitie
Hulp vragen

MODULE 4

Jezelf bevrijden

Jezelf losmaken van alles wat jou niet meer dient. Je weet waar je naar toe wilt en leert steeds meer jezelf te zijn. Je bevrijdt jezelf van alle ballast en kiest voor datgene bij jou past.
Omgaan met oordelen, schuld- en schaamtegevoelens
Waar saboteer je jezelf nog?
Slachtoffer gedrag
In liefde met je innerlijke criticus
Grenzen aangeven

MODULE 5

 Flow

Je ervaart steeds meer flow en leert hoe je deze flow op elk moment zelf kunt creeren. Je laat je niet meer tegenhouden door omstandigheden en de energie van anderen.

Communiceren met je lichaam
Communiceren met de entiteiten
Keuzes maken vanuit energie (niet vanuit je hoofd)
Voorbij je angsten
Voorbij je belemmeringen

MODULE 6

Leven in overvloed

Leven in overvloed is je geboorterecht. Dit zal steeds meer een deel van jezelf zijn. Het ontvangen van geld door nog meer jezelf te zijn zal een groot onderdeel zijn van deze module.

Geld creëren door puur jezelf te zijn
Overvloed creëren op alle gebieden in je leven
Daadwerkelijk leven in overvloed
Energy-pulls
Clearingloops

Mijn liefdevolle aanbod voor jou 

Je kunt meteen starten. Alle modules staan online en je hebt toegang tot alles. 
Je hebt de gelegenheid om vragen te stellen in de betreffende FB-groep. 
Je kunt er voor kiezen om het Online Programma te volgen of te kiezen voor het Goddess programma waarin je naast 12 individuele sessies met mij nog veel meer extra’s krijgt.

Wat krijg je precies in deze 26 weken:

Online Programma

€ 999,99

€ 666,66

(incl BTW)

????

€ 125 pm

(incl BTW)

????????

√ 6 modules 

√ 12 online masterclasses

√ 6 visualisaties

√ opdrachten op energetisch niveau voor nog meer inzicht

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen, gechannelde boodschappen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen

Goddess Programma

€ 3.997

€ 2497,-

(excl BTW)

????

€ 425 pm

(excl BTW)

????????

√ 6 modules

√ 13 online masterclasses

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen, gechannelde boodschappen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

+

√ 6 visualisaties

√ 12 x individuele Serenity Soul Shift Sessie van 1 uur (een combinatie van coaching en healing)

√  Tijdens elke sessie krijg je van mij een reading. In totaal ter waarde van € 997,-

√  Onbeperkt email-contact gedurende dit traject ter waarde van onbetaalbaar. En dit is zo waardevol als je hier ook echt gebruik van maakt tussen de coachsessies door. Je kunt hierdoor elke dag stappen zetten.

√ opdrachten op energetisch niveau voor nog meer inzicht

BONUS:  1 jaar toegang tot the Lightworkers Academy for Life & Bizz  twv € 5000,-

BONUS: een Breaktrough-day; een VIP-dag waarin je doorbraken zult ervaren ter waarde van € 1250,-. Je wordt die dag intensief begeleidt door middel van coaching en healing. (incl een extra BARS-sessie)

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen twv € 197,-

????

Er zijn slechts 13 plekken beschikbaar

Stuur me een email dat je interesse hebt: edith@edithhelwegen.nl en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil een klik voelen met degene waarmee ik werk. 

Wat anderen over mij zeggen

Ik was al een aantal jaren onderweg als zelfstandig ondernemer en opeens dacht ik; help! Tijd om even stil te staan, om daarna weer heel hard vooruit te kunnen. Edith hielp mij om opnieuw naar mijn bedrijf te kijken, naar mijn ideale klanten, mijn aanpak en werkwijze. Aan de ene kant helpt ze je heel praktisch op weg, aan de andere kant kijkt zij ook echt naar het grotere plaatje. Edith heeft op meerdere vlakken mijn ogen geopend en de gesprekken met haar waren altijd inspirerend en opbouwend. Vol energie ging ik aan de slag om mijn eigen bedrijf weer echt eigen te maken. Edith was de spiegel, inspirator, én de schop onder mijn kont J. Dank voor je hulp Edith!

Loes Heymans
www.fabuloesweddings.nl

Edith zorgt altijd dat ik weer met een flinke dosis energie plus een to-do list het skype gesprek eindig! Ideeën, handvaten, afspraken, ze helpt me op weg om mij en mijn eigen bedrijf te verbeteren, te veranderen. Een prima begeleiding, gezellige gesprekken, en hiermee kom ik vooruit!

 
Petra Bilthof
 

Dit is wellicht een wat vreemde recensie, want ik heb Edith nog nooit live ontmoet! Wel heb ik een keer een skype sessie en contact via webinars en mail gehad. Nu, na een aantal maanden en gedeeltelijke deelname aan programma’s heb ik wel een bepaalde indruk van Edith! Ten eerste voel ik een soort herkenning. Edith geeft heel persoonlijk verslag van haar ontwikkeling en inzichten. Haar programma’s zijn zeer uitgebreid en mooi gestructureerd opgebouwd. Ook heel compleet met werkbladen, visualisaties, video’s en audio’s. Dat is echt heel waardevol!! Ik kan het op mijn eigen tempo volgen, wat ik heel fijn vind. Op vragen geeft ze snel en liefdevol antwoord. In mijn ontdekkingsreis naar het ondernemerschap heb ik al heel fijne inzichten ontvangen.

 
Hanneke van Hasselaar
 

Hoe zou het voor je zijn als je jezelf zou bevrijden van oordelen, belemmeringen en beperkingen om vol in het leven te stappen dat jij wilt leiden? 

Dit programma is maatwerk. Het is geen stappenplan. Er is geen stappenplan om te leren jezelf te zijn.  Jij past ook niet in een stappenplan. Het is een intensief proces dat heel diep gaat. Jij loopt jouw eigen proces, op jouw eigen manier. Omdat jij uniek bent.

Omdat IK uniek ben, gebruik ik ook in dit programma mijn intuïtie. Ik kan natuurlijk niet meer zonder mijn intuïtie en al mijn sensitieve zintuigen. Ik voel dus wat jij nodig hebt in dit programma en bied dit aan. Zeker als je het Goddess Programma volgt, gaan we natuurlijk dieper in op datgene jij nodig hebt.

Wat leer je nog meer  in dit online programma ‘in verbinding met jezelf’?

√ jouw hoofd is leeg
√ je laat jouw ballast los
√ je voelt je bevrijdt en licht
√ je leert om zonder oordeel te leven
√ je weet wat jouw missie is
√ je bent 1 met jezelf en jouw lichaam
√ je kent je diepste verlangens
√ je leert luisteren naar je innerlijke stem
√ je creëert een balans tussen geven en nemen
√ je leert te vertrouwen op intuïtie
√ je leert te vertrouwen op jezelf
√ je leert om jouw waarde te voelen
√ je leert om overvloed te creëren
√ je ervaart zelfliefde
√ je leert om jezelf iets (heel veel) te gunnen
√ je trekt aan waar je naar verlangt
√ je leert om vanuit je gevoel te leven
√ je leert om te werken met engelen en gidsen die je omringen
√ je leert om te voelen welke energie van jou en welke energie van de ander is
√ je creert innerlijke rust
√ je leert om helemaal jezelf te mogen zijn

Online Programma

€ 999,99

€ 666,66

(incl BTW)

????

€ 125 pm

(incl BTW)

????????

√ 6 modules 

√ 12 online masterclasses

√ 6 visualisaties

√ opdrachten op energetisch niveau voor nog meer inzicht

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen, gechannelde boodschappen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen

Goddess Programma

€ 3.997

€ 2497,-

(excl BTW)

????

€ 425 pm

(excl BTW)

????????

√ 6 modules

√ 13 online masterclasses

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen, gechannelde boodschappen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

+

√ 6 visualisaties

√ 12 x individuele Serenity Soul Shift Sessie van 1 uur (een combinatie van coaching en healing)

√  Tijdens elke sessie krijg je van mij een reading. In totaal ter waarde van € 997,-

√  Onbeperkt email-contact gedurende dit traject ter waarde van onbetaalbaar. En dit is zo waardevol als je hier ook echt gebruik van maakt tussen de coachsessies door. Je kunt hierdoor elke dag stappen zetten.

√ opdrachten op energetisch niveau voor nog meer inzicht

BONUS:  1 jaar toegang tot the Lightworkers Academy for Life & Bizz  twv € 5000,-

BONUS: een Breaktrough-day; een VIP-dag waarin je doorbraken zult ervaren ter waarde van € 1250,-. Je wordt die dag intensief begeleidt door middel van coaching en healing. (incl een extra BARS-sessie)

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen twv € 197,-

????

Er zijn slechts 13 plekken beschikbaar

Stuur me een email dat je interesse hebt: edith@edithhelwegen.nl en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil een klik voelen met degene waarmee ik werk.