Hoe gaaf is het om mensen te helpen met hun gezondheid en hun welzijn?

Ik vind dit geweldig om te doen!
Ik doe dit door middel van healing en coaching
En sinds kort maak ik tijdens de healingsessies gebruik van de essentiële oliën van Doterra. Ter ondersteuning van het proces van de sessie en dus ook ter ondersteuning van hun ontwikkeling.

Waarom de essentiële olie van Doterra
Er zijn veel soorten oliën. Etherische oliën zijn niet hetzelfde als essentiële oliën. Ik vind het belangrijk dat de olie puur is, dat deze veilig is en niet verslavend is. De keuze om te werken met de essentiële olie van Doterra heb ik intuïtief gemaakt en ik heb er geen spijt van.
Doterra is een fijn bedrijf dat zorgdraagt voor de medewerkers die de bloemetjes, blaadjes en vruchten plukken. Het ondersteunt haar eigen maatschappelijke project. Het is financieel vrij en heeft geen schulden en het zorgt voor de ontwikkeling van de mensen die werken met hun oliën.

Mijn missie
Ik wil een verschil maken in dit leven, in deze wereld. Ik wil dat mensen meer verbinding met zichzelf ervaren. Ik wil dat mensen zichzelf kunnen zijn. Ik wil dat mensen gelukkig zijn en dat ze alles uit het leven halen wat er uit te halen valt. Ik wil ze helpen om uit het donker in het licht te stappen en te stralen.

Ik wil ze helpen om hun missie uit te dragen. Het is zo belangrijk dat er meer licht in deze wereld komt en ik wil zo veel mogelijk mensen op deze aarde helpen dit licht uit te stralen.

Niet alleen kunnen essentiële oliën worden ingezet ter ondersteuning van lichamelijke klachten. Essentiële oliën kunnen ook worden ingezet om onze emotionele kant te ondersteunen en uit het donker in het licht te gaan staan. En dat vind ik super gaaf!
Daarom gebruik ik de oliën tijdens een healingsessie. Ik gebruik ze op intuïtie. Ik stel de vraag welke olie ik mag gebruiken en ‘krijg door’ welke olie ik voor mijn klant mag gebruiken en als we na de healing samen kijken waar de olie voor staat, is het altijd zo raak dat ik er zelf verbaast over ben.

Ik gebruik de essentiële olien bijvoorbeeld:
om beter te aarden (Balance),
om diepe emoties te verwerken ( Geranium),
om controle los te laten (Cypress)
bij angst (Serenity),
om beter te kunnen focussen (Intune)
bij darmklachten (Zengest)
om beter te slapen. (een mix van diverse oliën)
Ik maak mijn eigen deodorant zonder aluminium en chemische stoffen omdat dit beter is voor mijn lichaam en mijn lichaam steeds meer kiest voor puur. Ja, je leest het goed. Ik laat mijn lichaam kiezen.
En ik gebruik de Lemon olie om groenten en fruit te wassen voor ik ze eet.

En zo zijn er nog veel meer essentiële oliën die je kunt gebruiken om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Voor iedereen is er een ander olie en voor elk moment is er een olie die jou kan ondersteunen.

Mijn visie
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Niet de zorgverzekering. Jouw lichaam heb je te leen in dit leven. Zie het als jouw tempel waar je goed voor zorgt.
Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam. Maak verbinding met jezelf om te ontdekken wat goed is voor jou en handel hier naar. Laat je niet beïnvloeden door je omgeving, door oordelen van anderen of de oordelen over jezelf. Doe wat goed voelt voor jou en doe wat jij en jouw lichaam nodig hebben.

Wat kan essentiële olie voor jou betekenen?
Essentiële olie kan jouw gezondheid bevorderen en dus ook hoe jij je voelt. Hoe beter jouw gezondheid, hoe beter jij je voelt emotioneel; gelukkig, bevrijd, licht, een energie die je voelt bubbelen in jouw lichaam, je ogen die gaan twinkelen, je voelt geen last op je schouders en je voelt je vrij
Hoe zou dit voor JOU zijn?

(Extra) Inkomen
Naast dat het je gezondheid en welzijn ondersteunt kan het je ook een (extra) inkomen bieden. Werken met de essentiële oliën werken met mensen, mensen begeleiden met hun gezondheid en welzijn.

Ik vind het als vrouw belangrijk om mijn eigen inkomen te verdienen. Niet financieel afhankelijk te zijn van het inkomen van een partner, geen verantwoording te hoeven afleggen maar mijn gevoel te volgen. Ik merk nog steeds dat vrouwen afhankelijk zijn van hun partner of verantwoording moeten afleggen over uitgaves die ze (vanuit hun gevoel) doen. Dat is niet erg als dit zo is en jij hier tevreden mee bent. Als je hier verandering in wilt brengen, kan werken met essentiële oliën van Doterra een uitkomst zijn. Of eigenlijk: een inkomst 😉

Ik wil je heel graag alles vertellen over de essentiële oliën van Doterra.

Wil je hier meer over weten?