en anderen kunt helpen met hun transformatieproces?

Ik zat gistermiddag in de kroeg te borrelen met een vriendin
Lachen, gezelligheid, diepgaande gesprekken over het leven en over spiritualiteit

Hoe anders was dit vroeger. Toen we elkaar elke dag zagen of belden. Urenlang aan de telefoon kletsen. Op stap gaan, pilsjes drinken en muziek maken. Geen diepgaande gesprekken en spiritualiteit kwam er helemaal niet in voor.
Ik was totaal niet mezelf in die periode. Ik paste me heel snel aan en van de andere kant waren er ook momenten dat ik mijn zin kon doordrijven. Ik liet anderen altijd over mijn grenzen gaan om aardig gevonden te worden.

Ik zat echt niet lekker in mijn vel, voelde me ommuurd, in het donker en wist niet goed wat ik echt wilde. Ik sloot mijn gevoelens dan ook helemaal buiten.

Heel langzaam ben ik na mijn scheiding op mijn 33e ontdooid.
Als ik dan terugkijk op deze (bijna) 12 jaar ben ik veranderd van een controlefreak in een sensitieve vrouw die steeds meer zichzelf kan zijn.

Doordat ik steeds meer mezelf kan zijn, ben ik vele malen gelukkiger, kan ik meer genieten, durf ik te leven. Ik heb mensen om me heen die me waarderen en van me houden.
Ik durf mijn mening te geven zonder angst voor oordelen van anderen
Ik durf te voelen wat ik voel
Ik zeg wat ik voel
Ik houd van mezelf
Ik accepteer mezelf
Ik kies voor mezelf
en daardoor kan ik helemaal mezelf zijn
en sta ik nu in mijn missie om heel veel lichtwerkers te helpen in hun transformatieproces.

want dat is het!

Een enorm transformatieproces

Hoe lang houd jij jezelf nog klein?
Hoe lang wil jij je nog verschuilen achter dingen zoals: je gezin, te weinig geld, niet durven, bang zijn voor de oordelen van anderen.

Wat betreft het laatste: ik kan je vertellen dat je dit overleeft. Al valt heel Facebook over je heen. Je overleeft het en komt hier sterker uit.

Waar ben jij bang voor?
Angst om in het licht te staan?

En hoe lang wil jij dit jouw leven laten bepalen?

als je het hebt over: dat komt later wel
Waarom niet NU
Waarom niet NU kiezen om eindelijk je droom te gaan leven
Waarom niet NU kiezen om te doen wat je eigenlijk heel graag wilt
Waarom niet NU kiezen om jouw gave te gaan gebruiken
Waarom niet NU kiezen om te doen waar je goed in bent
Waarom niet NU kiezen om anderen te helpen op de manier die bij je past
Waarom niet NU kiezen voor jezelf!
Waarom jezelf de levensstijl niet gunnen die je heel graag wilt.

Het is een kwestie van kiezen
Het is een kwestie van voelen dat NU het juiste moment is
Het juiste moment zal er nooit komen als jij hier niet voor kiest

Er is nooit geld
Er is nooit tijd
Er zijn altijd andere prioriteiten
Je hebt altijd een ander excuus

Het juiste moment is er NOOIT
Het juiste moment is NU
NU of NOOIT

Zo simpel is het eigenlijk
Ik voelde 18 jaar geleden dat ik die baan wilde en kreeg die
Ik voelde 8 jaar geleden dat ik mijn eigen onderneming ging starten en ben begonnen
Ik voelde in februari 2017 dat ik NU in die missie wilde stappen met al mijn angsten voor de grootsheid maar ik heb het gedaan. Ik heb mijn kop boven het maaiveld uitgestoken en het werd er meteen afgehakt maar ik ben blijven staan. In al mijn kracht, mijn krachtige mindset waar ik de afgelopen 1,5 jaar zo hard aan gewerkt heb. Ik ben blijven staan met een grenzeloos vertrouwen dat ik dit kan, dat ik dit waard ben en dat ik enorm veel te bieden heb voor de ander.

En ja, ik heb ook angst, ik houd mezelf ook nog klein, ik vind het ook enorm spannend en leef dan niet mijn volledige potentieel. Maar mijn wilskracht en mijn doorzettingsvermogen zeggen steeds dat ik niet anders kan dan doorgaan en dan doe ik er alles aan  om die missie ook te leven.
Ik doe super gave dingen
Ik doe alleen nog maar wat ik leuk vind
Ik lanceerde deze week mijn nieuwe coachtraject ‘Shine your light’
en morgen bestaat Serenity Coaching en lanceer ik het 28 daagse online programma ‘Light your Fire’ met 14 visualisaties om jou te laten ontwaken zodat je in die missie kunt stappen. En dat zou ik het liefste vandaag al doen omdat ik er zo enthousiast over ben.
Want dat is wat ik heel graag doe:
Anderen een transformatieproces bieden waarin ze in die missie kunnen stappen, weten wat ze te doen hebben op aarde en deze uit te voeren. Het HOE is onbekend maar de drive dat dit is wat je wilt, is groot. De drive dat je eindelijk voor jezelf gaat kiezen door jezelf te zijn is enorm.

Want hoe gaaf is het als jij jouw licht laat schijnen over deze wereld en anderen kunt helpen met hun transformatieproces?

 

Als je voelt dat dit je wakker schudt en met jou resoneert, wil ik je graag helpen met dit transformatieproces. Het coachtraject ‘Shine your light’ gaat jou hierin helpen.

Het helpt je om:
– je missie te vinden
– je weet hoe je deze missie kunt uitvoeren
– te kiezen voor jezelf
– te houden van jezelf
– innerlijke rust te creëren
– een grenzeloos vertrouwen in jezelf te creëren
– je intuïtie te ontwikkelen
– jouw blokkades te helen die je nu tegenhouden
– inzicht te krijgen in je belemmerende overtuigingen en hieraan te werken
– moeiteloosheid te creëren in je leven
en nog heel veel meer

[maxbutton id=”74″ ]

PS: Maak tot 1 april gebruik van de vroegboekkorting voor dit programma.