Whoowhoo!!
The Spirit School is geboren en de eerste opleiding die ik hierin geef is: ontwikkel je intuïtieve, sensitieve en spirituele kanten. Precies waar deze ‘school’ voor bedoeld is. Niet alleen opleidingen maar ook online programma’s en alles wat ik tot nu toe (online) heb gemaakt passen hier in. Daarnaast zijn al mijn trajecten en diensten ook gericht om deze kanten te ontwikkelen zodat jij steeds meer jezelf kunt zijn.

De eerste opleiding start vrijdag de 13e.
We gaan er echt een feest van maken. Veel oefenen, humor, lachen, plezier en elkaar leren kennen zodat we elkaars krachten kunnen bundelen om onze realiteit te creeren.

We zijn een bijdrage aan elkaar. Jij bent vooral een bijdrage aan jezelf. Je hoeft jezelf niet meer te verstoppen. Je hoeft niets meer stiekem te doen of onbewust. Je word je volledig gewaar van jouw paranormale gaves. Ik heb het elke keer sensitieve gaves genomen maar dat is toch wel wat voorzichtig uitgedrukt, want ik leer je om deze gaves te ontdekken en hierop te vertrouwen.

We gebruiken geen glazen bol.
We voelen, observeren en zijn ons bewust van wat jouw lichaam aangeeft. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Jij gaat jouw eigen manier ontdekken en ontwikkelen. Jij gaat leren om hier op te vertrouwen en hier gebruik van te maken in jouw leven, in jouw werk. Jouw intuitie, jouw zesde zintuig staat altijd aan en je leert om hier naar te luisteren.

Het gaat je helpen om meer bewust door het leven te gaan. Te vertrouwen op je eigen kunnen. Jouw pad met gemak te doorlopen. De tijd van worstelen is voorbij. Er is minder twijfel omdat je leert om jouw intuitie te volgen en jouw intuitie geeft altijd de waarheid aan. Je maakt krachtigere keuzes die voor jou beter zijn. Je gooit je maskers af waardoor je jezelf kunt en ook MAG zijn.
Je leert de ander te helpen door op degene af te stemmen en je lichaam te gebruiken om boodschappen te ontvangen en/of de ander te helen.
Nooit ongevraagd, altijd met toestemming.

Hell YES-gevoel
En als je van binnen een ‘hell yes’ voelt, ben je van harte welkom. Stuur me direct een mail: edith@edithhelwegen.nl
Als je een ‘hell yes’ voelt en je hoofd is dit aan het saboteren, laat het me dan ook weten. Dan kijken we samen wat je echt nodig hebt.

Ruimte voor jouw eigen proces
Naast dat we veel met elkaar oefenen is er ook ruimte voor jouw eigen proces dat aandacht nodig heeft
– het uit de kast komen met jouw paranormale gaves
– deze gaves er mogen laten zijn, deze erkennen
– wat is nu mijn volgende stap na deze opleiding?
Dit komt zeker aan bod.
Deze ontwikkeling, dit proces, deze opleiding zet alles op zijn kop.
Je hebt dit lange tijd verstopt, weggeduwd en nu komt het weer naar boven. Er gebeurt veel met je. Je basis wordt door elkaar geschud.
Ik vind het belangrijk om hier samen aandacht aan te besteden, zodat dit proces op de voor jou juiste manier wordt begeleid.

Ik vind het heerlijk om je hierin te helpen. Ik weet wat dit bij mij gedaan heeft.
Er was eerst ongeloof: kan ik dit echt?!?
Is dit geen toeval?
Hoe kan ik dit in godsnaam zien of weten?!?!?!
De volgende stap is dat je hierop kunt vertrouwen, dat je het steeds meer gaat gebruiken, gaat inzetten.
En de laatste stap is dat je niet anders meer kunt dan toe te laten dat dit een onderdeel is van jou. Dat dit hoort bij jou.

Jij hebt deze gaves meegekregen om jouw missie hier op aarde te leven en de ander hiermee te helpen. Jij bent een lichtwerken en het is tijd om jouw licht in volle glorie te laten schijnen.
Geen dimlicht meer
Niet meer verstoppen
Het is tijd om jezelf te ontpoppen en een prachtige vlinder te zijn.

Een vlinder is zichzelf en maakt zich geen zorgen wat anderen van haar vinden. Het vliegt, het dartelt, het zoemt, het speelt en het geniet. 

 

Voel jij een ‘hell yes’?
Stuur me direct een mail: edith@edithhelwegen.nl
Vertrouw op jouw lichaam en je intuitie. Het spreekt ALTIJD de waarheid!

Meer informatie over deze opleiding