OPLEIDING

‘Ontwikkel jouw intuïtieve, sensitieve en spirituele kanten’

 

Durf jij het aan om jouw intuïtieve kant te ontwikkelen?

Vertrouwen te creëren in jouw sensitieve zintuigen?

Te erkennen dat deze zintuigen jouw gaves zijn die je hebt gekregen om deze ook te gebruiken?

 

Lange tijd heb ik mijn gevoelens en intuïtie geblokt. Om geen pijn te voelen en om niet gekwetst te voelen. Af en toe kwam er toch een ingeving binnen. Die ‘hoorde’ ik zo luid dat ik er niet omheen kon. Zo heb ik een baan gekregen en ben ik 9,5 jaar geleden mijn eigen onderneming gestart.

De laatste jaren heb ik mijn muren laten zakken en heb ik me over gegeven aan de leiding van mijn innerlijke stem, luister ik naar mijn intuitie en ontdekte ik zo’n 2 jaar geleden dat ik paranormale gaves had.

Het was een ontdekkingstocht en het duurde even voor ik dit durfde te erkennen voor mezelf en er überhaupt mee naar buiten durfde te komen. Nu ben ik zo blij voor dit hele proces. Mijn leven is veranderd nu ik de ingevingen volg die op mijn pad komen. Zo mooi om deze te ontvangen en wat ze me allemaal brengen. 

De ingeving om een opleiding te gaan geven om hierin mijn kennis over reading en healing over te dragen was dan ook geen verrassing. Het past zo goed in de weg die ik afleg om mensen meer met zichzelf in verbinding te brengen waardoor ze hun energie kunnen uitstralen over de wereld om deze nog meer te verlichten. 

 

In deze korte opleiding ga ik jou leren:
√ hoe je een reading geeft en je kunt afstemmen op de ander
√ hoe je kunt healen op een lichaam en op afstand
√ hoe je omgaat met entiteiten
√ hoe je kunt spelen met energie
√ hoe je intuïtieve boodschappen kunt ontvangen
√ hoe je contact maakt met je spiritteam en dit voor je laat werken
√ hoe je op je eigen ritme kunt vertrouwen en de verbinding kunt zien met het ritme van de natuur
√ het maken van geleide visualisaties
√ hoe je informatie over vorige levens kunt ‘zien’ waardoor je inzicht krijgt in wat de blokkade is in dit leven.

En nog veel meer! 

 

 

Het wordt vooral luchtig en heel praktisch!

Een korte opleiding van 4-5 maanden met:
4 opleidingsdagen
3 groepcalls 
3 afstandhealings
2 individuele coachsessies
1 individuele vip-dag
FB-groep voor inspiratie, vragen en het delen van ervaringen. Ik zal hier regelmatig livestreams geven, incl een livestream met een gast.

+ als BONUS: 1 jaar toegang tot mijn online Academie voor Zelfliefde  met alle online programma’s, een bibliotheek met audio’s, ebooks en visualisaties, online trainingen Q&A’s, incl het nieuwe online programma ‘In verbinding met jezelf. Inclusief alles wat ik in dit jaar creëer. Alles ter waarde van meer dan € 5000,-

Tijdens de laatste opleidingsdag ontvang je een certificaat.

 
Deze opleiding leert jou om een nog intensere verbinding te maken met jezelf en jouw gaves. Zodat je volledig leert te vertrouwen op jezelf en alle boodschappen die je binnen krijgt. Hiermee kun je jouw eigen pad volgen met meer gemak én de ander op een snellere manier helpen.
Waar je patroon is dat je jezelf afsluit en verkeerd maakt, kun je nu kiezen dat dit bij jou hoort en dat dit is wie jij bent. Met alles er op en er aan. 

Tijdens de lesdagen gaan we praktisch aan de slag. Tussen de lesdagen mag je gaan oefenen. Hoe vaker je dit doet en toepast, hoe meer je leert om te vertrouwen op jouw ingevingen. Tijdens de coachsessies en de VIPdag gaan we jouw persoonlijke pad bespreken en begeleid ik jou om deze gaves te kunnen integreren in jouw leven en jouw werk. Of je nu een eigen onderneming hebt of dat je een baan in loondienst hebt.

De Facebookgroep en de groepscalls zijn er om nog meer informatie te delen en jouw vragen te beantwoorden die tussendoor bij jou opkomen. Tijdens het oefenen zullen er zeker items naar boven komen waar je over twijfelt of niet goed weet wat je er mee moet. Er is dus begeleiding tijdens de hele opleiding. Je hoeft niet te wachten tot een coachsessie of een lesdag.

Er is dus volop ruimte voor jouw persoonlijke stuk. 

 

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Er is plek voor 6 lieve, fijne lichtwerkers, die willen voelen dat ze een volgende stap mogen zetten in hun spirituele ontwikkeling.
Die geleid willen worden, beter in verbinding met zichzelf willen zijn, die open staan voor de tools van Access Consciousness.
Die gewaar willen zijn van energie en wat dit doet bij hen en met anderen.
Die op afstand willen afstemmen op de ander
Die op afstand maar ook live willen healen
en hun intuïtie en sensitieve zintuigen willen ontwikkelen om dit te leren.

 

De waarde van deze opleiding is meer dan € 2500,- exclusief de BONUS. De prijs voor deze opleiding van 4- 5 maanden, is:

€ 1247,- excl BTW

 

 

Praktische informatie

De locatie is in Nederlands Limburg dus:
√ zonder file naar het zuiden rijden en zonder file weer naar huis
√ makkelijk te bereiken vanuit Belgie

Locatie: 
Start: heb je interesse? Stuur me een mail: edith@edithhelwegen.nl

 

 

Wil jij jezelf ontpoppen en je vleugels uitslaan? 

Herken jij jezelf hierin en klopt jouw hart van opwinding want dit is wat je diep van binnen heel erg graag wilt? Start met het luisteren naar jouw innerlijke stem en stuur me een mail voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te voelen of dit écht iets voor jou is. 

Heb je vragen over deze opleiding? 
Stuur me een mail: edith@edithhelwegen.nl

Ik kijk er naar uit om JOU te ontmoeten en mijn kennis aan jou over te dragen!

Referenties van deelnemers:

 

En wat heeft de opleiding me gebracht nou in ieder geval een heleboel meer ease joy en glory. Ik kreeg een enorme nieuwe tas met praktische tools mee voor het leven. Meer inzichten gebracht in waar ik toe in staat ben en dat ik veel groter ben dan ik ooit had gedacht. Deze opleiding heeft me doen afdalen naar de schatkamer in mezelf. Ik heb erin mogen kijken en wat mooier is, nu mag ik er voortaan elke dag van mijn leven uitputten om mijzelf en anderen te dienen. Het was de meest relax gegeven opleiding die ik ooit heb gevolgd, heerlijk! Een opleiding met meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Wat is er mooier dan dit, super mega bedankt daarvoor lieve Edith♥️Ga alsjeblieft door met je mooie werk want dat is broodnodig door veel meer dan je weet! 

 

Inzichten, blijdschap, zelfverzekerder, mooie boodschappen, mezelf en anderen kunnen helpen/ ondersteunen, ongedwongen sfeer, leerzaam, kon altijd met vragen terecht, ondersteunend, een puzzelstukje verder op mijn pad