Happy Internationale Vrouwendag!
Aandacht voor de vrouw, de gelijke rechten voor de vrouw en dat is HELAAS in deze tijd nog steeds nodig.

Daar kan ik van balen. Ik zie niet in waarom de vrouw niet gelijk is aan de man. Ik begrijp dit niet. Ik ken de verhalen van eeuwen geleden dat de vrouwen onderdrukt werden door de man uit angst dat de vrouw sterker was, meer macht zou krijgen dan de man. Gelukkig is er sindsdien veel verandert maar nog steeds is er de angst voor de macht van de vrouw. 

Wat als wij die macht (lees: kracht) laten zien op een vrouwelijke manier: door te ZIJN, door de vrouwelijke energie te laten stromen, door te doen waarvoor we hier op aarde zijn.

In dat kader was ik afgelopen week een paar dagen in Oostenrijk voor een team-coaching met 8 vrouwen!!!!
We bezochten ook de Ringana Campus. Wow! Dat was zo gaaf!
Alleen al bij binnenkomst stond er een grote tafel met alle producten. En zelfs op het toilet worden Ringana producten uitgestald en was je je handen met de Ringana-zeep.

 

 

Als je het over vrouwen-power hebt! 

De oprichters van Ringana zijn Andreas Wilfinger en Ulla Wannemacher. En Ulla kwam ons begroeten, ze was spontaan, gezellig en had een natuurlijke vrouwelijke uitstraling. Ze was zo toegankelijk. 
Als verrassing nam ze ons mee op een rondleiding door een deel van het bedrijf. Ze gaf veel informatie over het proces, diversiteit binnen de medewerkers, we mochten alles vragen en ze gaf ons tips over het gebruik van de producten. Hoe gaaf is dat?!

Ringana Nederland Edith Helwegen

Nog meer enthousiast over Ringana, de filosofie en de producten verliet ik de Ringana Campus. Hun filosofie om de wereld te verbeteren, de producten te produceren met alleen maar hoog kwalitatieve natuurlijke ingrediënten loopt toch ver vooruit om de huidige visie van vele bedrijven op aarde die gebaseerd is op winst.

Ik heb een video gemaakt over het ontstaan van Ringana en hun filosofie.