Ik voelde me gisteren en vanochtend down, hangerig, vol negatieve gedachten. Dit zijn de donkere dagen voor de nieuwe maan. En deze energie zorgt ervoor dat er makkelijk twijfels en onzekerheden naar boven komen.

Het is een test van het universum om jou te laten kiezen.
Kiezen voor wat je nu echt wil.
Kiezen voor je nieuwe level.
Kiezen voor positieve gedachten kiezen om in je kracht te staan.
Kiezen voor wat goed voelt voor jou.
Kiezen voor zelf liefde.
Wat kies jij?

Elke keer als ik contact maakt met mijn bron voelde ik de energie weer stromen. Het is voor mij heel gemakkelijk om in te tappen in deze energie. Daarom maakte ik me ook geen zorgen. Het voelde alsof het niet helemaal van mij was. Dat het een universele energie was. Toen ik dit ging onderzoeken bleek dit ook zo te zijn.

Dus als jij voelt dat het soms wat zwaar is dan negatieve gedachten makkelijk binnenkomen, dat er angst is, dat je hoofd de leiding probeert te nemen, weet dan dat dit de universele energie is. Weet dan dat het niet van jou is.

Morgen is het echt nieuwe maan en dan verandert de energie weer, gaat het weer lichter worden.

Ik zie de beweging die ik in deze tijd voor de nieuwe maan maak. Dat is naar binnen keren. Weinig contact naar buiten veel schrijven. Veel zijn. Weinig contact met anderen. Geen livestreams.

Rond nieuwe maan merk ik dat het weer gaat veranderen. Dat ik weer meer contact wil met mensen in de groep. Dat ik weer naar buiten keer.

Dat is altijd een hele mooie beweging vind ik zelf. Ik kan me er ook helemaal aan overgeven. Ik herken het inmiddels en het doet me goed. Het is goed voor mezelf zorgen. Het is zelfliefde.

Alle stemmetjes in mijn hoofd die vinden dat ik naar buiten moet keren op het moment dat ik naar binnen wil keren, kan ik loslaten. Want dat helpt me op dat moment niet. Dan ga ik vechten tegen mijn eigen natuurlijke ritme.

Toen ik jaren geleden luisterde naar deze stem, zat ik altijd in een spagaat. Ik deed niet wat ik wilde en wat ik voelde. En ik deed, wat ik niet wilde en dat ik totaal niet voelde. Dat bracht onrust, stress en vermoeidheid.

Hoe meer ik naar mezelf mag luisteren hoe meer ik mag toegeven aan mijn behoefte. Hoe meer ik mag toegeven aan mijn gevoel het gevoel om te chillen het gevoel om veel te schrijven, om alleen te zijn en dat mag er helemaal zijn. Het voelt zó goed.

Nu loop ik op dinsdagochtend lekker door het bos. Geniet ik van de frisse buitenlucht en de natuur. Alle twijfels en onzekerheden, paniek en negatieve gedachten die vanochtend bij mij naar boven kwamen, stromen nu lekker door mijn lichaam, stromen weg naar de aarde. Bij elke stap die ik zet, voel ik dat ik weer mezelf wordt. Dat ik de beladen energie kwijt raak.

Voel ik de energie door mijn lichaam stromen, waar ik zo blij van word. Sta ik weer open. Sta ik weer in mijn kracht. Ben ik weer puur mezelf zoals ik wil zijn.

Wat kies jij?

Als je hulp wilt bij het kiezen van datgene jij nu echt wil, is de ‘Healing for love and divine inner wisdom’ misschien iets voor je. Een afstandshealing waarin je energie vanuit het Universum ontvangt om meer inzicht te krijgen in datgene jij nodig hebt. Of dat nu een volgende stap of een keuze of een blokkade of een aha-moment is. Met deze krachtige en intense healing weet je weer wat de bedoeling is.

Wil je weten wanneer de volgende ‘healing for love and divine inner wisdom’ is:

[maxbutton id=”83″ ]

 

Wil jij leren om ook in jouw eigen ritme te leven en te ondernemen?

Dan is de 1 daagse Business Retraite wellicht iets voor jou. De eerstvolgende Business Retraite geef ik op vrijdag 29 september.

[maxbutton id=”73″ ]