Healing

Helende energie
Energie die door het lichaam stroomt
Ik leg mijn handen op jouw lichaam. Op een plek die het lichaam zelf aangeeft. Jouw lichaam is leidend in deze healing. Jouw lichaam bepaalt waar en wat er geheeld mag worden. Jouw hoofd doet niet mee in dit proces. De healing vindt plaats op een diep energetisch level.
Ik kan niet uitleggen wat er gebeurt omdat ik intuïtief werk.

Energetisch werken is zo krachtig, zonder te praten, zonder hard te werken, zonder dat je in je hoofd zit, wordt het werk gedaan.
Het klinkt zo makkelijk en dat is het ook. Jouw lichaam doet het werk. Jij hoeft alleen maar jezelf toestemming te geven en de healing, de energie en de processen te ontvangen. Dat is jouw taak.
Het bewustzijn dat je hierdoor ontvangt helpt je verder in jouw proces. Daar mag jij mee aan de slag.

Merk je dat je nu vastloopt in jouw leven, door vicieuze gedachtepatronen waar je niet meer uitkomt?
Dat je jezelf telkens hetzelfde verhaal verteld?
Dat je verandering wilt maar niet weet hoe?

Dan is een healingsessie iets voor jou!

Ik word hier zo blij van!
Door healing kan ik nog meer mensen helpen naar meer zelfliefde
Ik kan door mijn handen en lichaam gebruiken verandering en in gang zetten en teweegbrengen zonder erover te praten en alles weer op te rakelen uit het verleden.

Tijdens een healingsessie maak ik gebruik van een Access BARS® of een Access Bodyproces®

Een bodyproces dat je op mentaal en emotioneel vlak ondersteunt maar ook bij lichamelijke klachten. De sessie kan ook uit een combinatie bestaan. Omdat ik werk met mijn intuitie kan ik dit niet van te voren aangeven. Ik communiceer met jouw lichaam en laat me hierdoor leiden. Toestemming vragen aan jouw lichaam hoort er bij.

Ik mag de 56 bodyprocessen die Access Consciousness biedt geven. Deze bodyprocessen hebben allen het doel om meer bewustzijn te creëren, de verbinding met je lichaam te ervaren, en los te laten wat je niet meer dient. Daarnaast leert het jou en je lichaam ook om meer te mogen ontvangen.

Een bodyproces biedt ondersteuning bij:
Lichamelijke klachten:
Het versterken van het immuunsysteem
Overbelaste spieren
Allergie(en)
Correctie-verbetering van het gezichtsvermogen
Lichamelijke trauma’s
(chronische) pijnklachten
Fybromyalgie
Depressie
Meerdere Miskramen
Seksueel misbruik
Gewichtsvermindering
Energetische Facelift

Emotioneel – mentaal
Trauma
Stress
Burnout
Paniek
Angst
Rouw
Mentaal misbruik
Negatieve gedachten
Piekeren
Controle loslaten
PTSS

Onbalans tussen geven en ontvangen
Moeite hebben met ontvangen
Vastlopen in je leven, je werk, je business
Merk je dat je jezelf tegenhoudt om te doen waar jij naar verlangt
Jouw missie ontdekken

Wat ik van de ander terugkrijg
Wat mijn klanten zeggen over deze sessie:
ontspanning, een leeg hoofd, loslaten, minder lichamelijke pijnen, rust in het hoofd, het geeft ruimte om bij je gevoel te komen, ‘verlichting’, er is iets geschift, rust en flow, er is iets van mijn maag af (in de zin van: er ligt iets zwaar op mijn maag), mijn ballast is kwijt.

Edith biedt een veilige plek, waar alles er mag zijn. Ze begeleidt je in haar sessies vanuit kracht,integriteit en universele wijsheid. Ik heb een aantal zeer waardevolle healingsessies mogen ontvangen en een rite van de baarmoeder die me dichtbij mezelf hebben gebracht. Ik ervaar daardoor weer kracht en vertrouwen, zo blij mee!

Dankjewel Edith voor jouw liefdevolle ondersteuning! Ik heb diepe bewondering voor jou en je brengt licht in het leven van anderen!

Ik voel me als herboren, ik merk aan alles dat het een positief effect op mij heeft.
Ik slaap beter, ben overdag veel minder moe en heb het gevoel dat ik beter met mijn “stemmingswisselingen” om kan gaan.
……
Al bij al, dus echt een hele positieve en fijne ervaring, waarvoor mijn dank heel groot is.

Ik had wel tot in de loop van gisteren pijn in mijn linker bovenarm. Dit is nu weg. Maar ondanks dat heel erg goed geslapen en hele goede dagen.

Heel eerlijk weet ik niet wat me overkomt, zo goed als alles gaat. De rust die er is kan ik me niet eens meer herinneren en dat terwijl ik het heel druk heb. Maar zo makkelijk als het werk nu uit mijn handen komt kan ik me ook niet herinneren.
Dus RUST en FLOW. Echt geweldig! Heel erg dankjewel!

Ik kijk dus uit naar de volgende sessie.

Dag Edith, wil je al een paar dagen bijpraten over mijn bevindingen na de Bars sessie…naast de eerste opmerking over mijn lege hoofd zijn me nog een paar zaken opgevallen. Zo merk ik dat ik me veel minder druk maak en aantrek van wat andere mensen vinden. Dat uit zich door het dragen van jurkjes en open schoenen…terwijl ik mijn benen en voeten niet zo charmant vind. Ook kan ik opmerkingen van mijn schoonzusje, die niet altijd subtiel is, naast me neer leggen zonder me daar druk om te maken. Mijn hoofd is ook nog steeds leeg …emoties zijn er wel maar ze blijven niet hangen. En tot slot, ik heb me nog nooit zo relaxed voorbereid op de vakantie. Gisteren pas koffer gepakt en tickets gehaald en nu zitten we in de taxi naar het vliegveld. Heerlijk dus!

Wil jij de verandering waar je naar verlangt?

Lichamen schreeuwen om aangeraakt te worden. Ze hebben de aanraking inclusief healing zo nodig op dit moment. Ik merk dat lichamen ontspannen als ze aanraakt worden. Er is zoveel stress, controle, oordelen, angst in het lichaam.

Daarom dit aanbod:
3 live healingsessies voor slechts € 325-

(ipv €375,-)

Meer info: info@edithhelwegen.nl of bel: 06-24812668