Ik heb nog niets (of niet veel) geschreven over de Masterclass van afgelopen week. Ik ben er nog steeds van onder de indruk. Ik vond het zo geweldig!
De groep paste precies bij elkaar, ik was helemaal in mijn element en we hebben een heel mooie, bijzondere, liefdevolle middag gehad met vele shifts voor de deelnemers. Niets gebeurde toevallig en ik liet me helemaal leiden door mijn intuïtie.
Ik kreeg zo’n fijne feedback van iedereen.
Ik reed in tranen van dankbaarheid naar de locatie en in tranen van dankbaarheid naar huis. Keihard mee-blerend met de muziek kwam ik in een jubelstemming thuis.

Ik heb daarna een aantal woorden opgeschreven en ben het weekend ingedoken. Dit was wat ik schreef:
Oh wat was dit gaaf!
Mijn masterclass ‘I AM Love’
Maar ik mag mezelf een enorme schop onder de kont geven. Omdat ik denk dat ik dit niet kan, ben ik voorzichtig, houd ik me klein, ga ik niet voor groots.
Ik ben me nu zo bewust dat ik dit WEL kan. Dat ik dit gaaf vind. Dat ik hier energie uit haal. Dat de deelnemers enorm enthousiast zijn. Dat ik onderweg naar huis allemaal appjes krijg met bedankjes voor deze fijne middag.

 

Wat een aantal deelnemers zeiden over de Masterclass:
Soms is het fijn om iemand te hebben die je blinde hoek belicht. Dit was zo’n moment bij deze master class. De blinde hoek werd belicht en tataaaa….helderheid en inzicht! Mooi!

De masterclass I am Love is leerzaam en inspirerend. Het heeft me aan het denken gezet over wie er wanneer aan het stuur zit (bijv. het kleine meisje of de puber) en over wat ik kan doen om mijzelf meer liefde te geven… en te laten Zijn! Dat ik mag Zijn zoals ik Ben en dat dit helemaal goed is. Ik wéét dat wel, maar door de masterclass is dat nóg duidelijker geworden.

Masterclass I am love: Het was een hele fijne middag met gelijkgestemden met een fijne energie om ons heen, begeleidt door Edith met haar kennis, ervaringen en visualisaties. Er is heel veel losgelaten, voelde ik tot dagen erna. Ik herken nu situaties waarvan ik weet hoe de muren zijn opgebouwd. Nu ik weet hoe deze muren zijn ontstaan, vind ik het makkelijker om ze te laten zakken en mijn innerlijk kind/puber/jong volwassene datgene te geven wat het nodig heeft.

Ik heb Edith als een hele fijne persoonlijkheid ervaren tijdens de masterclass zelfliefde. Ze neemt je geboeid mee in haar verhaal op een humoristische manier. De visualisaties met betrekking tot het thema werkten diep en ook na de masterclass door. Ik vond het heel fijn om er bij te zijn en ook fijn om gelijkgestemden mensen te ontmoeten!

Daarnaast kreeg ik nog een aantal persoonlijke verhalen van de deelnemers die ook de dagen na deze masterclass nog inzichten mochten ontvangen. Omdat ik er zo van genoten heb,  heb ik een nieuwe datum geprikt voor deze geweldige Masterclass: vrijdag 2 maart 2018.

Zet deze datum dus alvast in je agenda! 

Kun je niet wachten tot 2 maart en wil je nu het begin maken en kiezen om meer jezelf te mogen zijn en ervaren wat er nog meer mogelijk is voor jou?

Om alle muren die je in je leven hebt opgebouwd om jezelf te beschermen, af te breken en jouw licht kunt laten stralen over deze wereld?

Om alles los te kunnen laten wat je niet meer dient?

Dan is het coachtraject ‘Shine your light’ wellicht iets voor jou. Bij deelname aan dit traject van 6 maanden, het is immers een bewustwordingsproces, mag je GRATIS deelnemen aan de masterclass “I am Love” op 2 maart. En kun je direct starten!

[maxbutton id=”74″ ]