Vorige week gaf ik de livestream over het creëren met je spiritteam.
Ik kreeg van een aantal mensen het bericht dat ze door vragen te stellen aan het spiritteam dit weekend, hebben gemanifesteerd wat ze graag wilden: klanten, mensen op hun pad, inzichten etc.
Wow, dacht ik. Dit is echt zo krachtig. Het spiritteam levert écht een bijdrage aan je leven als je er gebruikt van maakt. Waarom zou je hier geen gebruik van maken?

Ik vond het ook zo leuk om weer iets over te vertellen over mijn spiritteam en hoe je jouw leven hiermee kunt creeren, dat ik heb besloten het online programma dat in de academie voor Zelfliefde staat, opnieuw aan te bieden. Ik schreef er vandaag veel over en hoe meer ik schreef, hoe enthousiaster ik werd.

Ben je hier helemaal nieuw mee en wil je ontdekken wat jij kunt co-creeren met jouw spiritteam?
Dan heb ik een fantastisch aanbod voor je om te starten met het werken met jouw spiritteam. Een online programma dat deel uitmaakt van de Academie voor Zelfliefde. Het neemt je mee helemaal vanaf het begin.

Het is een waardevol bestaand programma waar je naast informatie over jouw spiritteam ook opdrachten krijgt om nog meer uit jezelf te halen, thema’s in jouw leven aan te boren waar jij jouw spiritteam mee aan de slag kunt zetten.

Je denkt misschien dat je alles alleen moet doen, maar het voordeel van het spiritteam is dat jij vragen stelt en jouw wensen kenbaar maakt, het spiritteam aan de gang gaat terwijl jij doorgaat met datgene jij leuk vindt om te doen, de geïnspireerde acties die je doet om jouw spiritteam te helpen.
Je mag eindelijk loslaten dat je hard moet werken om datgene te bereiken wat je graag wilt bereiken.

Je kunt direct starten met dit waardevolle en complete online programma.