Vorige week gaf ik de livestream over het creëren met je spiritteam.
Ik kreeg van een aantal mensen het bericht dat ze door vragen te stellen aan het spiritteam dit weekend, hebben gemanifesteerd wat ze graag wilden: klanten, mensen op hun pad, inzichten etc.
Wow, dacht ik. Dit is echt zo krachtig. Het spiritteam levert écht een bijdrage aan je leven als je er gebruikt van maakt. Waarom zou je hier geen gebruik van maken?

Ik vond het ook zo leuk om weer iets over te vertellen over mijn spiritteam en hoe je jouw leven hiermee kunt creeren, dat ik heb besloten het online programma dat in de academie voor Zelfliefde staat, opnieuw aan te bieden. Ik schreef er vandaag veel over en hoe meer ik schreef, hoe enthousiaster ik werd.

Ben je hier helemaal nieuw mee en wil je ontdekken wat jij kunt co-creeren met jouw spiritteam?
Dan heb ik een fantastisch aanbod voor je om te starten met het werken met jouw spiritteam. Een online programma dat deel uitmaakt van de Academie voor Zelfliefde. Het neemt je mee helemaal vanaf het begin.

Het is een waardevol bestaand programma waar je naast informatie over jouw spiritteam ook opdrachten krijgt om nog meer uit jezelf te halen, thema’s in jouw leven aan te boren waar jij jouw spiritteam mee aan de slag kunt zetten.

Je denkt misschien dat je alles alleen moet doen, maar het voordeel van het spiritteam is dat jij vragen stelt en jouw wensen kenbaar maakt, het spiritteam aan de gang gaat terwijl jij doorgaat met datgene jij leuk vindt om te doen, de geïnspireerde acties die je doet om jouw spiritteam te helpen.
Je mag eindelijk loslaten dat je hard moet werken om datgene te bereiken wat je graag wilt bereiken.

Ik vul het online programma aan met nieuwe Q&A’s. Elke 2 weken is er een Q&A over de vragen die jij wilt stellen. Het maakt niet uit over welke module. Je krijgt namelijk bij inschrijving meteen toegang tot alle modules, informatie en visualisaties. Je kunt het programma in jouw eigen tempo volgen.

Wat krijg je precies in dit online programma:
6 x een masterclass in audio/mp3
6 x een werkblad met opdrachten voor de week
6 x een Q&A
3 x een nieuwe Q&A
FB-groep voor nog meer inspiratie en het stellen van vragen
+ diverse visualisaties

Schrijf je je in vóór 1 april ontvang je korting.
Dan betaal je geen 147,- excl btw maar slechts 88,88 excl btw voor dit meer dan complete programma.

 

Meer informatie over 'Werken met je spirit-team'

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *