De afgelopen dagen nam ik de tijd om alle indrukken te verwerken van de doTerra Conventie afgelopen weekend. 3 dagen met inspiratie, shifts en een berg literatuur om mensen nog beter en gerichter te kunnen ondersteunen met essentiële oliën. Een wonder der natuur.

Het avontuur begon met een workshop om geldblokkades te doorbreken middels essentiële oliën. Super interessant natuurlijk.
We startten met clearen want zoals werd gezegd:
Stel je hond poept in de woonkamer, vlak voor je bezoek krijgt. Het helpt niet om er een paar druppels olie overheen te gooien. Het zal de geur niet verwijderen. Het helpt pas als je de poep opruimt, het tapijt schoonmaakt en dan de diffuser aanzet met een lekkere geur.

Je zult dus eerst je ‘shit’ moeten opruimen voor je iets nieuws kunt toevoegen.
En dat is waar we mee begonnen. Misschien vraag je je nu af of dit werkelijk werkt om shit op te ruimen met essentiele oliën. Hoe dit precies werkt en hoe lang het duurt eer het werkt. Ik kan je vertellen dat het bij mij vrij snel werkt. Binnen 1-2 dagen.

Wil jij jouw shit opruimen om ruimte te maken voor iets beters?

Na de workshop zaten we nog met een paar dames in de bar van het hotel. Ik werd meteen getriggerd bij het verhaal van een van de dames. Ik voelde verdriet. Is het van mij? Nee, en toch raakte het iets. Maakte het iets in mij wakker. Het bellen opkomen, het zat diep en het was iets van mijn puberjaren.
Het thema dat werd getriggerd kwam als een golf omhoog toen ik in bed lag en ik kon het niet meer tegenhouden. Het moest er uit. IK heb de halve nacht gehuild en geschreven. Het was fijn. Fijn om shit op te ruimen en iets te kunnen helen.
Het is niet erg en ook niet zielig. Essentiële oliën werken, niet alleen op lichamelijk vlak (blauwe plekken tegengaan, griep, verkoudheid, litteken, buik/menstruatiekramp, spierpijn etc) maar werkt ook op emotioneel gebied.
Ik vind het fijn omspit opt te ruimen. Het maakt mijn leven lichter, ik kom bij mijn kern en ik creëer steeds meer mijn eigen realiteit.

Ik ben niet bang voor verandering. Ik kan dit aan, hoe heftig dit soms ook is.
het thema dat werd getriggerd was het feit dat ik mijn puberjaren soms zwaar vond, me niet vond passen in deze werken en me niet veilig voelde hier op aarde. Ik wist niet waarom ik hier in godsnaam op aarde deed.
Ik voelde me zo alleen, niet begrepen, niet veilig, alsof ik me telkens moest bewijzen, me moest verdedigen. En ik wilde zo niet leven.

Ik wist niet dat ik het kon veranderen en al helemaal niet hoe ik dit kon veranderen. Ik had niemand om mee te praten en deelde mijn gevoelens niet. Ik kon mezelf niet uiten, wilde iedereen redden om aardig gevonden te worden op zoek naar aandacht, liefde en meer licht(heid) in mijn leven.
Ik dacht namelijk dat iemand anders dat voor me kon regelen. Ik wist niet dat ik degene was die dit kon veranderen. Ik wist het niet. En nu weet ik het wel. en om nog meer te zorgen voor lichtheid in mijn leven, moet ik shirt opruimen en deze delen helen. Dan kan ik verder.

Wat heeft dit te maken met geld?
Niet direct iets. Shit opruimen, clearen en healing is NOOIT lineair. Je werkt aan thema X en er gebeurt op andere vlakken iets dat zorgt dat je uiteindelijk bij X uitkomt. Ik merkte gisteren en ook vandaag dat er een enorme rust is, een diepe rust, een dieper level is aangeboord waar meer vertrouwen is, minder het hoofd te laten leiden, een staat van ZIJN en een enorme (vrouwelijke) energie om te creëren.
Er is meer verbinding met mezelf en met de nieuwe dingen die ik graag wil gaan doen zoals meer workshops geven en een groepstraject om vrouwen te laten thuiskomen bij zichzelf en deze diepere laag ook kunnen ervaren.

Wil jij jouw geldblokkades doorbreken en healen?
Dan ben je van harte welkom tijdens de workshop ‘Money blokkades doorbreken’ aanstaande vrijdagmiddag 24 mei. Er zijn nog 3 plekken vrij.

Meer info over deze workshop