Heb je vandaag 15 minuten tijd om te sparren? vroeg een klant gisteren. 

Ja, ik heb in de middag tijd, was mijn antwoord. 15 minuten werden bijna 2 uur. Een van haar vragen was: ik wil jou meer betrekken in mijn business. What lights you up? (Mijn klant is Duits en we spreken Engels met elkaar) 

Waar word jij blij van in mijn business? 

Wat werkt voor jou om te co-creeeren?

Waar ik echt blij van word is om regelmatig te sparren, liefst wekelijks. Zo houden we de voortgang in de business.We verbinden ons met de business, stellen vragen wat er nodig is, wat wij kunnen doen/bijdragen, met wie we contact kunnen opnemen. We sparren over ideeën, brainstormen over de uitvoering. Ik heb het overzicht en ik stuur het team aan.


Dit was wat ik haar vertelde en ik voelde de bruisende energie door mijn lichaam stromen. Bij mijn klant trouwens ook en dus giechelden we van enthousiasme.Ik merkte in mijn vakantie, wanneer ik minder met ondernemers contact heb of spar, dat die bruisende energie er soms niet is. Dan verveel ik me en ga ik teveel in mijn hoofd zitten. Not fun! 
Verveling niet vanuit de zin van dat ik niets te doen had, maar vanuit het oogpunt: doe jij waar je écht blij van wordt? Niet af en toe maar 90% van je tijd? What lights you up? Wil jij de mogelijkheden bespreken?
Stuur me een appje of een mail: info@edithhelwegen.nl