Wat een bijzondere dag vandaag!
Een dag vol creatie waarin ik me helemaal kon overgeven aan de chaos. Met 20 dingen tegelijk bezig zijn en alles voor elkaar krijgen wat ik maar wil.
Alles viel vanochtend samen.

Ik had vanochtend een swap wat inhoud dat ik een BARS-sessie of bodyproces uitwissel met een swapmaatje. Ik gun mezelf elke week een sessie. Uit liefde voor mezelf en omdat het nu eenmaal nog meer vrijheid geeft en oude patronen doorbreekt.

Ik stelde, tijdens het geven van de healing, vragen aan het Universum: hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er nodig om nog meer overvloed in mijn leven te kunnen ervaren? Ik las een quote van Gary Douglas die ik al vaker heb gedeeld. Het begint met: what if you are willing to nurture & care for you? Ik stelde de vraag: wat is hier voor nodig?

Ik laat de vragen los, mezelf een beetje veroordelend dat ik wel erg veel vragen stel ????  En plots voel ik een heel warme liefdevolle energie door mijn lichaam stromen die me het gevoel van overvloed geeft. Het lichaam van mijn swapmaatje ‘zegt’ tegen mij: “Dit is hoe je je mag voelen. Het is niet zo moeilijk” Tranen stromen over mijn wangen van dankbaarheid. Mijn swapmaatje is diep weggezonken in de sessie en haar lichaam is zo’n enorme bijdrage voor mij en mijn lichaam. Zo lief!

Vragen stellen
Ik had al een paar dagen vragen gesteld om een locatie voor de workshop ‘In verbinding met jouw vrouwelijke energie’ op mijn pad te brengen. De locatie die ik in gedachten had was bezet.
Ik had gevraagd om iemand die mij persoonlijk kon begeleiden om meer bewustzijn te creëren.
Ik had vragen gesteld over websitehosting
Ik had vragen gesteld over praktische dingen rondom een lezing die ik morgen in Amsterdam ga volgen

En na deze sessie rolde alles als vanzelf uit. Heerlijk hoe dit dan verloopt.

  • de locatie is geregeld. Een supergave ruimte met een fijne energie.
  • het gedoe met de websitehosting is zo goed als afgerond
  • ik heb iemand gevonden die mij persoonlijk gaat begeleiden
  • de praktische dingen zijn geregeld. Ik wil alleen nog graag mijn nagels lakken vanavond 🙂
  • steeds dubbele cijfers zien wat voor mij een teken is dat mijn spiritteam incl het Universum er voor mij is en laat weten dat ik op het goede pad zit.

En zo loopt alles heel synchroon.
HOE?

Omdat ik me daarvoor open stel.
Ik stel me open om te ontvangen
Ik stel me open om dingen toe te laten zoals ze gebeuren
Ik stel me open voor leuke en minder leuke dingen

Het is een proces
Dat heeft een tijd geduurd, dat geef ik toe. Dat is een proces van jaren, ook omdat ik de controle niet wil loslaten.  En ik me dus vastklampte aan oude patronen en patronen bij me draag die helemaal niet van mij zijn. Ik hoef namelijk niet alles van anderen op te lossen 😉

Het proces wordt versneld door de BARS-sessies die ik mezelf elke week gun, door de tools van Access die ik dagelijks gebruik.

Ik vond het nogal een ding om vragen te stellen over een locatie en in vertrouwen te blijven. Het is overgave. Terwijl er een aantal mensen geïnteresseerd zijn en willen weten wat de prijs is en waar het is. Ikzelf heb het geduld niet zo om ‘af te wachten’. Ik had met mezelf afgesproken dat ik het uiterlijk vrijdag zou weten voor ik hierover in de stress en controle mocht schieten. Dat is dus niet nodig.

Eerst vertrouwen hebben om meer vertrouwen te creëren
dat is de les.

Mijn motto vroeger was: eerst zien en dan geloven. Zo werkt het Universum niet. Het Universum wil eerst weten of je echt kiest voor overgave en vertrouwen en overvloed voor het jou dit aanreikt.  Niet vanuit oordeel of ‘je moet het eerst verdienen maar om jou een keuze te laten maken. Om jou te stimuleren en te motiveren. En man! wat heb ik dit vaak vervloekt. Ik kon het niet zien als stimulatie of motivatie maar dacht dat ik het verkeerd deed. Waardoor ik nog meer kon oordelen over mezelf.

Wat heb ik gedaan en doe ik nog steeds om dit te veranderen: 
Ik weet al van jongs af aan dat ik hier op aarde ben om te transformeren en mijn kennis met anderen te delen. Ik neem dagelijks veel tijd om aan ‘mezelf te werken’. Om elke keer weer opnieuw een shift te maken en alles kennis die ik hierover heb, met jou te delen. Zodat jij ook kunt transformeren, een shift kunt maken en jouw licht kunt laten schijnen over de aarde en al jouw kennis weer door kunt geven.

Dit houdt voor mij in dat ik een dagelijkse routine heb. Starten met yoga-oefeningen, spelen met energie, de energie voelen van het leven dat ik wil leiden, de liefde voor mezelf voelen. Schrijven en is mijn voornemen om elke dag een wandeling te maken. Soms lukt het niet om dit allemaal te doen op een dag. Daar heb ik dan geen oordelen over. Het is zoals het is. Met een agenda vol met afspraken of als het regent, ga ik niet wandelen.

Soms is er geen behoefte om te schrijven. De eerste 2 dagen van mijn menstruatie doet ik geen zonnegroeten in de ochtend. Zo voel ik wat er nodig is. Ben ik me gewaar van mijn behoefte en de behoeftes van mijn lichaam.

Wil jij verandering?
Meer bewustzijn creëren
Jezelf zijn
Meer verbinding met jezelf?
Voel je dat je hier hulp bij nodig hebt.

Dat je geen zin meer hebt om het proces te doorlopen dmv gratis calls/informatie of de online programma’s waarin je nog steeds zelf aan de slag moet. Heb je genoeg van het worstelen in je uppie?

Stuur me een mail: edith@edithhelwegen.nl  Dan kijken we samen of dat wat ik bied, jou verder kan helpen.