Wat vind je nu echt leuk aan jezelf?
Waar ben je dankbaar voor over jezelf?
Ik kan er niet echt een mooie Nederlandse vertaling voor vinden maar je begrijpt de strekking.

What are you grateful for about you?

Ik kwam deze vraag vanavond tegen in een boek dat ik lees en ik heb 5 minuten (misschien iets meer) naar mijn notitieboek gestaard voor ik hier iets over kon schrijven. En dan komen nog gedachten op van: is dit wel het goede antwoord? Wordt dit er mee bedoeld? Heel interessant.

Het gaat er in elk geval over dat je jezelf meer gaat waarderen, want daar gaat het hoofdstuk over dat ik lees. Je wacht misschien totdat anderen jou waardevol vinden maar dan kun je lang wachten. De ander heeft ook moeite om zichzelf te waarderen en daardoor ook anderen te waarderen. Zolang de ander dit niet kan, wacht je nog lang. Vandaar dat jij eerst jezelf mag gaan waarderen. Wanneer je jezelf waardeert, kun je makkelijker het waardevolle zien bij de ander, waar je de ander dan mee kunt helpen dit te zien bij zichzelf.

TIP: Schrijf elke dag een aantal dingen op (minstens 3) waarom jij dankbaar bent voor jou. Dat geeft je meer inzicht.

 

Wil je meer verbinding met jezelf waardoor je meer inzicht creëert over:
wie ben ik?
wat is mijn missie?
wat zijn mijn gaves – kwaliteiten?
wat gaat me met veel gemak af?
waar word je blij van?

Kom dan aanstaande donderdagmiddag naar het Midwinter Ritueel waar je geleid wordt naar de diepte in jezelf.

Als BONUS ontvang je gratis de Volle Maan Afstandshealing die ik ’s avonds geef.

 

[maxbutton id=”138″ ]