Mijn agenda is niet altijd vol. Dat wil ik ook niet. Ik krijg een verstikkend gevoel als mijn agenda te vol wordt. Ik heb ruimte nodig voor mezelf, om te schrijven, om te creëren, om alles te laten integreren. Dan ben ik op mijn best.

In deze realiteit is het zo dat je een volle agenda moet hebben en moet zeggen dat je het druk hebt.

Ik kijk nog af en toe met oordelen naar mijn agenda: het is niet vol genoeg, er staan te weinig klanten in, er komt te weinig geld binnen, wat zullen anderen ervan denken dat ik heel veel classes volg, dat er zoveel (lege) ruimte is in mijn agenda etc etc.

 

 

Welke standpunten heb jij over tijd, geld en business (jouw leven)?

 

Ik luisterde vanochtend terug naar de opname van de Business Done Different class die ik 2 weken geleden heb gevolgd en waar ik dit ‘issue’ in had besproken.

Mijn standpunten waren:
Ik moet een volle agenda hebben om meer geld te verdienen
Ik kan geen halflege agenda hebben en om meer geld vragen
Ik kan niet meer geld verdienen als ik niet meer afspraken, klanten, programma’s doe.

 

Interessante standpunten. Ik moet er nu om lachen. Het is niet waar.
Ik kan beide hebben als ik dit kies.
Ik kan én een halflege agenda hebben én ik kan meer geld verdienen.

HOE?
Dat vraag je je wellicht af.
Geen idee HOE. Het HOE laat ik los. Ik kies dat dit zo ik. Ik maak dit mijn standpunt en creëer hiermee mijn eigen realiteit. Met mijn eigen realiteit creëren kan ik nog meer mezelf zijn.

 

Welke keuze kun jij vandaag maken waardoor je jouw eigen realiteit creëert?

 

 

Aanstaande donderdagavond start de intro class Stepping into Being You waarin je leert om tools van Access te gebruiken om los te laten wat je niet meer dient, om anders te kiezen én een andere realiteit creëert.

 

Ben jij bereidt om meer van jezelf te zijn?

 

[maxbutton id=”152″ ]